ok memnun oldum modumAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ok memnun oldum modumAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet selım benım ama nargıle benım vazgecılmezlerın arasında iyi ıcerım senınle kapısalımmı bi ara :D :D ne dersinAlıntı:
amca sende mi burdasın..
beni sen derbeder ettin. bilseydim sever miydim....
Ette gece gece kızları rahat bırak evlerinde oturup çerez çıtlasınlar.. sokakta gezmeler niye :)
Yasemin Ablam mutluluğun daim olsun...
Zegeta ben hala korkuyorum sendenn... Gündü iki paket hemi ana... bana uzak dur aman ha...
yarın cay ısmarlıyorum içmek isteyen varsa ahmet i alıp gelsinn :) ahmetsiz cay bogazımdan gecmez :)
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kim anlattı aşkın aslı'mı...
ALLAHtan dawet ettim...
tm artık aslın sana kalsın ...
aşkıııı
sende8n cola iyi gelir sen cola içir...Alıntı:
geleyim ben...
@yusuf benım nargıleyle aram yok :) ama tecrubem vardır :) kendıme guvenıyorum.. kapısırız.. ama arada dondıurduqum sıqaramın dumanında bogulma sakın haa :))
@derbeder
amca burdayım uzun bı aradan sonra.
ama bi gidecem donusum cok uzun surecem askere gıdıyorum 1 ay sonra kasım ayında..
selim senin boy uzunsa bizim perdeler takılcaktı ya..bi el atsan olarmı:):):)
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yeterkı ıste ahmet ya baska bırseyde ısmarlarım lafımı olur kolanın.
ahmet mesajın birini yollarken yanlışlıkla bana geldi. öyle çaktım olayı..