Ben Telefonu Açtım Ama Sen Konuşmadın :S
Neyse Yarın Görüşürüz... Haberleşiriz
Printable View
Ben Telefonu Açtım Ama Sen Konuşmadın :S
Neyse Yarın Görüşürüz... Haberleşiriz
kımse var mı..?
s.a. eyy cemaati müslim...
ve aleyküm selam bremın x)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasıl gidiyor :1:Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eh işte .sen de ne var ne yokAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne olsun bende işte siirtteyim gezmeye geldim özlemiştim buraları...
ahhh! memleketim benim şu iki gecedir rüyamda kendimi siirte görüyorummm:)Alıntı:
(((dediğimi söyledin mi?)))
Söyledim ama o buraya gelene kadar ben her gece rüyalarına çökecem sadece beni görecek beni düşünecek diyor .....:)))))
Mustafa Siirt'teysaen görüşelim beraber yemek yiyelim!
çöksün rüyalarıma ben şikayetçi değilim.Zaten hiç aklımdan çıkmıyor x)Alıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bak abi şu güzelliği görüyor musun .beni temsilen orada duruyor hem de memlektimin toprağının derinlerinde . memleketimin yazını çok şükür gördüm ama kışını göremedim çok merak ediyorum o bitki benim yerime görüyor bir gün kısmet olduğunda teşekkür niyetiyle ben de su vericem ona en büyük hayalim bu :) hıı bir de rasıl hacar gitmek ve orada fotoğraf çektirmek x )
En Kısa Zamanda Siirt'e Yolun Düşerse Gitmeyeceğin Yer Kalmaz Sanırım Bol Bol Gezdiririz Seni :)
Bugün Yağmur durmadı ya. Şırıl şırıl yağıyor maşaallah.
Islanmak güzeldi. Toprak kokusu almak yeniden doğmak kadar güzeldi...
uyuyan uyumayan uyumaya çalışan sitede olan olmayan herkesciklere selamun aleykümm :))
DeRBeDeR ... Özledik Senii :)
Sohbet Çok güzel'de Arkadaşlar BU Board'ın Facebook SAyfası Varmı Varda Benmi göremedim yardımcı OLurmusunuz ?
Buyur Kardeşim...
Siirtliler-Board Grup Sayfası : [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtliler-Board Beğeni Sayfası : [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sizin ordaki polisler el feneriyle işaret yapıp durdurdu baran.
Ehliyet soracak sandım öndeki o süs lambasını söndür gibi birşey dedi.
Ben anlamıyorum bu arabadan abi biliyorsan sen kapat dedim :) 20 dakika boyunca uğraştı sonunda kapattı.
İnat değilmi onları geçtiğim gibi tekrar açtım. :)
Sizde durum nedir?
Enesin durumu belli zaten :D
Sizi Durdurğunu Gördüm Hatta Geri Geldim... Ama Sizi Gönderdiler :D
Süs Lambası Değil Sis Lambası ve Onu Ben Açmıştım :D
20 Dk Değilde 2 Dk Durdurdular 0´ı Fazla Koymuşsun 2´nin Yanına :D
:11:Alıntı:
20 Dk Değilde 2 Dk Durdurdular 0´ı Fazla Koymuşsun 2´nin Yanına
Baran burda mısın!
Ewt Burdayım ?
Yatma lo..
Bi kahve yap içelim...
Mutluluğumu paylaştım seninle.!
Bu Saatte Kahve İçilmez ... Hem Neyin Mutluluğunu Paylaşıyorsun :D
Bayram da düğün var davetlisin kanka...
Bayramda Sor Bakalım Siirt´te Miyiz ?
İşte oraya getirecem konuyu.
Enese de sen söyle veya ben yarın söylerim.
Kanka ben yokum o yolculukta...
İstanbul sizin olsun.
Sen Gelmezsen Biz Niye Gidelim :S
Enese takılırsın be kanka...
İzlemekte güzel olur hani... :)
Yok Baba Yaa Artık İzlemek Değil İcraattan Bile Sıkıldık :)
Haklısın ya...
Bu arada patronun tepskisi ne oldu gelmedi diye...
Suratına Bile Bakmadım Boşwer Yaa O Kadar Bekletirse Sonu Bu Olur ...
Şimdi benim biraz onlar üzerinde çalışmam lazım. geç cevap verirsem kusura bakma. İstiyorsan uyu sen yorgun düşme...
Benim çalışmam lazım.
Tmm Kolay Gelsin Orjinal Hallerini İstiyorum...
Aha şimdi işlerim.
32 tane seçtim...
Günaydın Arkadaşlar. Hadi uyanın artık bakın kuşlar ne güzel cıvıl cıvıl ötüyor ağaç dallarında...
Baran ben büryana gidiyorum.
Biz Hiç Uyumadık Ki Uyanalım Sabaha Kadar Uyanıktık :D
Bu Fotoğraflar Ne Oldu Daha Elime Geçmedi... Hergün Fırça Yiyorum Getirmedin Mi Diye ??
Baran cd'leri teslim ettin mi?
Teslim Ettim Halledildi... Bi Üstü Oku
30 Temmuz da gelsinler bana destek verip satın alsınlar. bide biz bu akşam barıştık ortancı patronla :)