amca ben sizimi izleyecem :(
Printable View
amca ben sizimi izleyecem :(
emin saol canım seninde inş..:D
olurda yardımcı olmak icin yaparım yaptıggımda emegıne yuregıne saglık dmeyı unutma :D:)Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bide beni cok amaclı yonetici yaptınız :))
radyo'yo gelsenize arkadaşlar...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hangı konuda amca anlamadımkıAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:))
kola felan... :)
evet günde iki pakete yakın benden korkmana gerek yok zaten aliyemi sevmeyen bana uzak dursun siz uzak durmasanızda o kızı sevmeyene kadar benide sevmemiş sayarım ve ben uzak kalırım sizdenAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ahmet kafamı dınlemeye gelırım.. öle delı delı seyler calma jınglemızıde at aradabır :))Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hea
Buyuk konusma bence :) ama bogulmamamaya dıkkat edcem :)Alıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olur şiir yazarız beraber.....sonra ben bi tatlı yaparım yanınada börek ve dolma yapar yeriz beraber:D...::D:D:DAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]