Birşeyler kazanmak istiyorsanız, birşeyler kaybetmek zorundasınız...
Printable View
Birşeyler kazanmak istiyorsanız, birşeyler kaybetmek zorundasınız...
Kolbastı Çıktı, Öğrendiniz... Apaçi Çıktı, Öğrendiniz...
Rabbim Sizlere Namazı Emretti, Onu Neden Öğrenmeyi Denemediniz...?
hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye ,işte ben onlardan değilim ben sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım...
14.o6.2o11 - İstanbul... :(
7 Yaşındaki çocuk babasına doğru tuttuğu saçma tüfekle yanlışlıkla ateş açtı böbreğinde ve kafasında hala mermiler çıkartılmadı.
49 yaşındaki adamın üzerine traktör devrildi iki bacağı koptu.
genç bir erkeğin ayağından taksi geçti ezildi.
12 yaşındaki çocuğun yüzüne at tekme atmış hayati tehlikeyi atlatması sevindirdi.
28 yaşındaki çoban koyunlarını otlatırken kobra türü bir yılan ayağına sokmuş neyse ki yılan köylüler tarafından üldürülerek gereken ceza verilmiş....
Bunlar ve dahası şuan Devlet hastanesinde yatmaktadırlar. allah acil şifalar versin.
ziyaret sırasında yüreğim burkuldu...
Garip değil mi ?
İnsan hep αşk αcısı çekmekten yαkınır aslında, Peki hiç mi αşk αcısı çektiren yok αrαmızda.. ??
(Cengiz Aytmatov )
Yabana atma bu aşkı
Ya içine at, ya bana...
hayat bir köşe kapmaca köşeni bir kaptırda gör.
Olmayacak:6:
Con ogni respiro che prendo .
O gün eyler, o gün eyler,
Yâr yaraya merhemi o gün eyler.
Dost dostu görende
Bayramını o gün eyler..x)) "
Dostlar ağzıyız şirin olsun, her günüyüz bayram olsun.:) Yarın sınavım var hammıyızdan dualarıyızı bekliyirem, x))
Artık uyumak istiyorum.
Bağlanmayacksın bir şeye öyle körü körüne.o olmazsa yaşayamam demiyecksin, demiyecksin işte yaşarsın çünkü öyle laflar etmeye gerek yok ki.çok sevmiycksin mesela o daha az severse kırılırsn ve zaten genellikle o daha az sever seni onun sevdiğinden. Çok sevmezsn çok acımazsn çok sahiplenmeyınce de çok aitte olmazsın hem çalıştığın binayı, tlf'nunu,kartvizitinı hatta elini ayağını bile sahiplenmyecksin Senin değillermiş gibi davranacaksn hem hiçbir şeyin olmazsa kaybetmektende korkmazsın.onlarsız da yaşayabilirmişsn gibi davranacaksn. Çok eşyan olmayacak mesela evinde paldır küldür yurüye bileceksin ille bir şeyleri sahipleneceksn çatıları gökyüzü ile birleştiği yerleri sahipleneceksn. Gökyüzünü sahipleneceksin güneşi,ayı,yıldızları mesela k. Yıldızı senin yıldızın olacak o benim diyeceksin . Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin mesela gökkuşağı senin olacak. Ille bir şeylere ait olacaksn renklere ait olacaksn. Mesala turuncuya yada pembeye yada cennete ait olacaksin hem her an avuçlarında kayıp gidecekmiş gibi ve hep de senin gibi kalacakmiş hayat. Gidişlik yaşıyacksın ucundan tutarak...
Ayağım ayağıma dolaşır sonra
Gözlerim büyür büyür, kocaman olur
Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam
Bana gel deme!
Herşeye Yeniden :) ♥ ! ♥
Sınav başladı x)
laptopun ekranına parmağını bastırıp dağılan mürekkebin oluşturduğu renlerden zevk alan bir yeğeniniz varsa tehlikedesiniz demektir. hemen orayı terk edin.
hangi bahane avutur bilmem
hangi günahın bedeli bu
kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
böyle intikam olmaz...
Vallahi nep dılemıne...
Hep kolay sana bırakıp gitmek
Umurunda değil acıtmak incitmek
Sen yorgun gemilerin sığındığı liman
Ben dibe vurmuş ölüm gibi vazgeçmek
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin. Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak. En seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de. Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek, Kadın dediğin ayıp nedir bilecek....
Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek. Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehdidi savurmayacak. Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak. ..
Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi olmayacak. Şöyle pastırmalı kuru fasulyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe.
Temiz olacak her şeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri, Yahut pahalı parfümlerin sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş. Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.
Kadın dediğin güzel olacak... Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da... Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak. Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terk etmeyecek. Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek, başka sevgili edinmeyecek.
Sarışın, renkli gözlü uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya... Kadın dediğin hatun olacak arkadaş, sözüne güvenilir olacak. Bileceksin ki konuşulanlar burada kalır, kapıdan çıkmaz bir daha. Ağzı sıkı olacak kadın dediğin. Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak.. .
Para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından, dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden, tehditkârlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmayacak. Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak. Bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.
En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa...
Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip sevişmesini de şehvetle.
Analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de...
Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla... Bileceksin ki evde 'O' kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana...
Öyle bir kadın işte... Nerede öyle kadın yoktur deme...
Sen de adam olacaksın, seçmesini bileceksin!
AŞK OLSUN SANA CAN BABA. AŞK OLSUN...
Bu Yazdıkların Hepsi Senin İçinden Mi Geldi :D
Dün üşüdüğüm kadar nemrut dağında bile üşümemiştim...
Çok mutluyum...
Bakma sevgilim, birsey demeyecegim.. Ne bir 'kal' çıkacak dudaklarımdan nede hoscakal.. Ne kal diyecek kadar güçlüyüm, ne de hoscakal.. Benden sana tek bir söz olsun ; 'Yureginin yolu açık olsun'.. Mutlu ol istiyorum.. Mutlu geldin, mutlu ettin, mutlu git istiyorum..
Başka türlü birşey benim istediğim,
Ne ağaca benzer ne de buluta benzer;
Burası gibi değil gideceğim memleket,
Denizi ayrı deniz, havası ayrı hava;
Nerde gördüklerim, nerde o beklediğim Erkek
Rengi başka, tadı başka...
esmer e ulaşmam lazım:(
Elimi Sallasam 50'si Diye Bir Kelime Varki İnsanlar Söylüyorlar.. Peki O Zaman Ben Elimi Sallıyorum Bi O Yarim Bana Gelsin Lan..
Hayallerim suya düştü Pamuş hamile falan değilmiş 2.000'inci mesajıma yavruların fotoğrafını çekerek ulaşacaktım ):
bi daha toplu tatile çıkmak mı tövbe..!!
Arkana dönüp bakma.
Ellerinden tut koş git mutluluk bekler sizi.
Tadını çıkar...
Kimse geçmiş zamanı geri getiremez...
Heyecan Dorukta x)
iyimiş :)
evim evim güzel evim :))
Geçmiş olsun.
Herşeyin İyi Yada Kötü Bi Sonu Var Diyorlar Yaa...
İşte Bizim Hikayemizinde Sonu Yaklaşıyor Merak Etme...
Gelecekle ilgili hiçbir umudum kalmadı. Hayal kurmayacam artık.
Bütün ipleri kopardım. Gidiyorum. Asla Dönüp bakmayacam arkama.
başımdaki kara bulutları bi kova bilsem.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ne Zaman Sana Ellerimi Versem Geri Alamazdım...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Işıkla yazı yazma tekniği - Siirt
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] . .