Arkadslar ben yemek yıcem ıznınızle :D walla cok acımm geliri m ben burdan da kopulmuyorkı :P
Printable View
Arkadslar ben yemek yıcem ıznınızle :D walla cok acımm geliri m ben burdan da kopulmuyorkı :P
yok biz tokuz yusuf bizi çağırmana gerek yok:D:D:D
of offffffffff....oldu...
ben sigara migara içmem...
bol bol yemek isterim.
:D:Dben nargileye hayır demem..dumanıda yarıştırırım:D
bendensin desene yasemincimAlıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben söylediqin yiyecekleri sevmem :))
off ablam ne diyosun....önce fokurdat sonra tüttür...bazen hızmı alamayıp sigarada yaktığım olur:D:D:DAlıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neyse arrkadaslar radyoya gelsenize ne beklıyorsunuz..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] müzik ziyafeti yapalım ne dersiniz :) iştahımız acılır ettenın müzik ziyafetinde :)
bence sigaraya bulaşma güzelim ondan illet bişey yoktur istesende kurtulamıyosunAlıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne istersiniz selim bey....menümüz geniş çok şükür:D:DAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]