Aleyküm Selam ... Nasılsın
Printable View
Aleyküm Selam ... Nasılsın
geç oldu biraz ama :)) ii çok şükür sen_?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Söylediğiniz radyonun çalışan bir linkini göremedim. Ki bulunduğum şehirden de frekansla dinlemek imkansız. Kendisine ulaşabilmem için rica etsem yardımcı olur musunuz ?Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok Şükür Bende İyiyim... İş Güç Uğraşıyoruzz... Ramazan Dolayısıyla İşler Yoğun Bu Aralar...Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hmm ii bakalım kolay gelsinn...
Tşk Ederim...
Ben ve MaRiii Bugün Kurt Reklamda Sabahlıyoruz Gelmek İstersen Gelip Alayım Seni ?
Bana diyorsun galiba. Evde bitirmem gereken bazı işler var. sağol.
Tmm Abii Kafana Göre
Çoktandır Kimseler Sohbet Etmiyor ???
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız ?
Merhaba Baran.İyiyim seni sormalı sen nasılsın? :)
Tşk Ederim Üstad Bende Çok Şükür İyiyim İş Güç Uğraşıyoruz İşte Mekanımız Adresimiz Her Zamanki Yer :)
Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah kolaylık versin.Biz de malum yaz tatili ve Ramazan ayı.Gündüz internete takılıyoruz.Akşam da arkadaşlarla Kızlar Tepesi'nde okey atıyoruz. :)
Eğlenceniz Bol Olsun
Teşekkürler Baran.Sağol! :)Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yusuf Abi Nasılsın
İyi sayılır barancım sen nasılsın
Valla Çok Susamış Bi Durumda Oturmuş Sitede Takılıyorum Vakit Öldürüyorumm ... Sen Siirt'tesin Dimi ..
Bende çok susamısım sahur yapamadım... Evet siirteyim
Tmm İftardan Sonra Uğra Gel Çayımızı İç
Eyvallah inş. gelecem... ama bi çayla kurtaramassın =)
Sen Gel Gerisi Kolay :D
Siirtte son durum nedir biri açıklama yapsın lütfenn :s
ERUHAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
PKK terör örgütü militanları tarafından Eruh Bilgili Jandarma Karakoluna yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit ve 4 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne getirilerek ilk müdahaleleri yapıldı.
PERVARİ
PKK’lıların Pervari’de düzenlediği saldırıda 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan İsmail Erik ile Mehmet Akbulut, tedavi için Siirt Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Diğer yaralılar Pervari’de tedaviye alındı. Pervari’de çatışma sürürken, teröristlerin Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü binasına da saldırdığı öğrenildi. Binada atılan roketlerden çıkan yangını söndürmek için itfaiyenin yanı sıra çevredekilerin de müdahale ettiği belirtildi.
Kaynak(Siirt56.com)
çokk teşekkür ederim..
Rabbim kalanlara yardım etsin :( daha fazla şehit wermiyelim artık yeter..!!
şırnaktada çatışma oldu diolar_?
Şırnakta Daha Bişi Duymadık Ama Siirt'in Durumu Çok Kötü :s
bu nedir ya yine ne istiyolar adamlar kanla doyuyor resmen kendi topraklarından olan insanları öldürüyorlar kim buna son wercek nie hala bişeyler yapılmıyor kaç askerin anası daha acı cekcek garibin halinden kimse anlamıyor zengin şehit diye bişey duymadık şimdie kadar bu ülkede bu ayrım dewam ettikçe duyulmıcakta nereye gidiyoruz bi bilsem Allah sonumuzu hayr etsin...
Diyecek Bi Şey Bulamıyorum :( :/
dua etmekten başka yapılabilecek hiçbişey yok çünkü.. :(
slm kımler war
Rica Ederim..Alıntı:
huu huu kimse yok muuu_?
var..
ohoo senden baska kimse yok mu :D
kıza bak bide beğenmiyor.
hea olamaz mı alla alla :D
dua et ben varım yoksa kalırdın ortalıkta bu saatte .
çok şükür Adßlue4you polisimiz war bana bişey olmaz :D
Haha:D
o bensiz bişi yapmaz...