anladım canım sağolAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
anladım canım sağolAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
NE Oldu Ki Abla Canını Sıkkıyorsak Söyle Bir Anda Ahmet sinirlendi Sanki :( :):p
Nihat: Yat uyu sen geç oldu..
Zegata: Şu an yayın almak için müsait değilim.. Diğer dj arkadaşlarda uyuyor yada pc başında değil. (kapalı)
hepinize ii akşamlar allah rahatlık versin ahme sanada
Saol Abi Sanda iyi geceler Allah Rahatlık Versin... { Amin }
hg ahmedim nasılsın bakalım görmeyeli ne güzel isteklerim olucaktı kapı çaldı bi gittim ev sahibi kiraya zam yapmış geçen ay yapması gerekiyodu unuttu sanmıştım unutmamış akşam akşam güzel bi zam yedikAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bayram... kendine iyi bak.... yarın görüşürüz inşaallah..
abla yayına gel ben aldım ...Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dışarı çıkmıyom...
bazıları saol..
yok şaka yaptı sanırım tabikide canımı sıkmıyosunuz estafirullahAlıntı:
Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Wah Wah Üzüldüm Bak:( Bu ewin Sahibide Kirayı yükseltmek İçn bügünü mü buldu :(