Yusuf rahat otur yerinde ammo. bu soğuk havalarda denize girme zature olacaksın. mahfuz'a uyma lo. :)
Printable View
Yusuf rahat otur yerinde ammo. bu soğuk havalarda denize girme zature olacaksın. mahfuz'a uyma lo. :)
sonuç olarak kan wermedin wermeyede niyetin yoktu zaten yeşillik olsun die form doldurdun yalan mı yalan mı :DAlıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yok Valla Kan Verecektimde Bazı Seçeneklerden Dolayı Kabul Etmediler... Bunda Benim Günahım Nedir
Üç kağıtçı Baran.Niye kan vermiyorsun?:)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada ben de kan vermeyi düşünüyordum.Doktor muayene etti.Benim kana ihtiyacımın olduğunu söyledi... :D
Usta Valla Verecektimm Bazı Sebeplerden Dolayı Kabul Etmediler :D
Hadi ben inandım da.Sen Esoo'yu inandır. :)Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eso Sen Kendin Gördün Neden Kabul Etmediklerini :D
Benim Bi Suçum Yok ...
söyliyim istersen nedenini Baran :D
Şahinin kanı yetmez benim kilom yetmez ayıptır ya ne kadarda heveslenmiştim :D
Evet ya.Napalım.Nasip böyleymiş... :)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hea kısmett.. (:
Benim İçin Farketmez ... Her Zaman Gerçeklerden Yanayım :DAlıntı:
Allah seni kahretmesin :D
Sağol Seni de :D :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
7 numara Faruk abi. :) ikinci maçta da yenildiniz abi.
At artık bi gol ya...
Abi takip ediyorum seni.
Selam Kardeşlerim, Abilerim, Ablalarım, Nasılsınızzz...
Uzun Zamandır Burda Kimse Sohbet Etmemiş ...
Bari Ben Sohbeti Başlatayım Dedim... :D
Mersin'de havalar nasıl Baran efendi
Valla Abi Buraya Geldiğimden Beri Güneş Tepemizden Eksik Olmamış :D
Orda Durumlar Nasıl İşler Nasıl
İşler iyidir. Siparişleri alıyoruz alıyoruz seni bekliyoruz. geldiğin gibi atölyeye geç Medlife'nin yazıları kes ayıkla yapıştır.
Şaka şaka sana iş bırakmadık :)
Merak Etme Sabah Gelir Gelmez Medlife'nin Tüm Yazılarını Yapıştırdım :D
huu huu siirtliler board halkı ne alemdesiniz ya :)
Merhaba Esoo.İdare eder.Sende durumlar nasıl? :)Alıntı:
Eso Bizde İyiyizz :)
Merhaba Şahin Usta Nasılsın...
Alıntı:
Ooo merhaba Baran.Çok şükür iyidir.Seni sormalı sen nasılsın? :)
Valla İyiyim Çok Şükür, Ne Olsun İşte Şeytan Üçgeninde Dolanıyoruz :D [ Ev - İş - Okul ]
Senin yine iyi.Üçgende dolanıyorsun.Biz ise Çokgenlerde... :D :PAlıntı:
cane ??
Başkan burdasın!
geldimki:D
Sen galatasaraylısın ama. ben fenerli başkanı sordum :)
bana bak bana bi daha gsli dersen bozuşuuruz hee
Kanka Menengiç kahvesi sensiz boğazımdan geçmiyor. hadi atla gel.
Mısır da var.
yemin ederimki çok severim ya nerdesin :(
evdeyim.
şimdimi söylenir ya :(:( yemin ederim canım çok çekti:(:(:
Sabah erkenden söyleyecek halim yok ya kanka :)
Sabah deyince aklıma büryan geldi ama erkenden midyata yolcuyum. yoksa ele eyni :)
günler cuvala girmiyo başka gün ısmarlarsın :d hayırdır neden gidiyosun :d
5 gün üst üste yedim artık canım çekmiyor ya :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bensiz ama yazdım bunu haberin olsun çok kırıldım :(:(:(
Kanka biliyorsun pek vaktim olmuyor yemek yemeğe. Bir katalog çekimi için gitmiştim. sonra Başka bir firma fotoğraf istedi öyle gitmişken yiyeyim dedim. Bide Cumartesi günü Belgesel türünde birşey çekecem. O zaman Seninlke gidebilirim. veya çekimler bittiğinde çağırırım seni. Öpücük.
valla ben karışmıyorum küstüm sana :(