Bu oynanan son perdeydi ve oyun bitti
Printable View
Bu oynanan son perdeydi ve oyun bitti
ŞAFAK 16 saat 51 dakika x)
Rabbim şehit ailelerine sabır wersin...
Amin...
Bugünde ölmedim...
Allah uzun ömürler nasip etsin...Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ana rahminden geldik pazara, bir kefen aldık döndük mezara...
Bazen unutuveriyorum herşeyi. bir anlık ömrüm kalmış, birazdan isabet edecek kör bir kurşunla veda edecem belki. Hep o korku, yine o korku.
Sevdiklerim geliyor geliyor aklıma arayıp son kez seslerini duyuyorum (Anam, babam) hiçbirşey yokmuş ve olmayacakmış gibi halhatır sorup kapatıyorum telefonu. 5 dakika sonrasını düşünemiyorum. Sadece o an.
Kalabalık bir grup emniyet güçleri arasından 23.30'da mezarlığa girmek Hayata son kez bakmak gibi birşey.
son zamanlar hayatı anlık yaşıyorum. Bekliyorum, mezarım ne zaman kazılacak..!
İşte böyle birşey.
Dedim ya bugün de ölmedim anne...
Mutluluktan başım dönüyor hahahayyyyyttttt edebiyat işte 17 binde edebiyat daha ne olsun gadanalammmmmmmmmmmmm x)
Araz canım sewindim adına hayırlı olsun :))
Allahım çok şükür sonunda Siirt...
bende uçuyorum mutluluktan bugün kimse neşemi bozamazkii..:)üniversiteli olduk biz..:):)
çok teşekkür ederim senin de mutlu olmana sevindim şekerim x)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aklım Siirt*te. Siirt son tercihimdi ikinci tercihim tuttu . seninle siirt hayalimizden az bahsetmedik ne güzel hayalini gerçekleştireceksin
+
evet Küçük Hanımcığım imkansızı imkanlı yapan arkadaşım üniversiteli gençliğiz bizz
Birgün bensizlik çalar kapını.
Benli dünleri düşünür ,avunursun..
Sanmaki yalanlar içinde ben gibi bir doğru bulursun.
Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende çok teşekkür ederim :)) ewet az hayalini kurmadık gerçekleştirmeye gram kaldı şükür :)
yasmin ablaaa :))) senin adınada çok sewindim.. Rabbim alnımızın akıyla bitirmeyi nasip etsin inşAllah (:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Esracığım lütfen bundan sonra bağlaçları kurallara uygun bir şekilde yazmanı tavsiye ediyorum artık forumumuzda bir Türkçe öğretmeni adayı var x) suhaudssss küçük hanımcığım siz de dikkat ederseniz sevinirim günlüklerini yazarken dikkat etmemişsin şekerciğim x)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ahaha güzeldii :D
Eğer Ağlıyorsam, Hâla Yaşıyorum Ben...
Gerek yok her sözü lâf ile beyâna, bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana...
Benim bir sırrım var açıklanmııycak kadar sır...!!!!
ßir şair demiş ya '' Sen Git Aşk ßana kaLsın '' ßende diyorum ki '' ßen kendime yeterim Sahte aşKın sende kaLsın..'!!
Yaşıyor musun?
2 +1 kesmez benii..
Ve birgün bir mikrop insan kapıp öldü!
Fakirlikten Bıraktığımız Sakalımız, Zengin Züppelerinde Moda Olmuş...
( Söz: Ahmet Kaya )
Biliyordum böyle olacağını.
hani sen nerdesin. gel diye söyledin defalarca. kırmadım seni geldim. Neden görmedim seni.
Arkadaşını da senden daha iyi tanıyorum. onunda gelmeyeceğini söylemiştim. bak hala gelmedi.
Sağlık olsun.
Google Chrome tarayıcısında, imzamdaki kuşlar jet uçağı gibi uçuyor mübarek... :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kim Ne Kadar Sevilmeye Layıksa Onu O Kadar Sevmeli. . . !
arefe günü güzel gececek ...
Seninkisi aylak aylak geziyordu güreste.
Şu yaptığına bak adam sanmıştım ulan!!!
Sevmiştim seni, hem de çok sevmiştim
Bir daha göremeyeceğim seni!!!
O hırçın saçlarını, kömür karası gözlerini...
Ne zamandır bir araya gelip çılgınlık yapmamıştık. özlemiştim doğrusu. güzel vede keyifli bir geceydi.
çok şükür sonunda kaydımı yaptırdım artık benim de öğrenci kimlik kartım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr huh huuu x)
Senin Daha Yeni Oldu, Benim 1 Sene Doldu :)
Sen ve Eso Alt Devrem Oluyorsunuz Ona Göre :D
elinin körü baran :D
Milleti ne eziyon len : )Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen benim kac devre altımsın : )))
Saymak Lazım :)
Olabilir. Ben de o kimliği kısmetse 5 sene elimde tutacam nabeeeer x) .Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İnş İnş :) Dikkat Et Bari Fazla Yıpratma :D
O olmamasına rağmen onunla yaşarmış gibi hayatımın en güzel 2 günü bir rüya sayesinde:)
nolmuş nolumş