Hasan. Çok yoruldun mu?
Printable View
Hasan. Çok yoruldun mu?
nedenn..??
Bugün hep ayakta gördüm seni.
:)) heya nedemesin yaaa
a.selam koso
rohan usta
efendim kanki
nerelerdesin yaw görüşemiyoruz :)
he yaw, akşam okuldayım ondandır. Şimdi okulun bilgisayar odasındayım, gelsene buraya :)
Ne okulu kanki hayrola.. :)
S.Ü. - M.Y.O - Elektrik İ.Ö.
bilmiyor muydun?
nerden bileyim :) bende çakmaktayım :)
gaz mı dolduyorsun
yok lo yeni dükkanımdayım :D
weeee ser xere
bizim neden haberimiz yok, çiçeğimizi alıp gelirdik.
diğer dükkandan ayrıldım tamamen..
çakmak mahallesindeki dğkkana geçtim :)
Hayırlı Olsun Ahmet.
ihsan abe gillerin tikkanı dime :)Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şahin hocamm buyrun :) tabii ki insanın memleketinde okuması bir başka.. ama üniversiteyi sadece meslek sahibi olmak için okumak istemedim.. biraz da hayatı öğrenmek kendi başımın çaresine bakabilmek için okumak istedim.. herkesten uzak. bana yardım edebilecek birilerinden uzak.. yoksa siirt sınıf öğretmenliğini de tercih edebilirdim :)
Aynen katılıyorum.Ben de dışarda bir çok üniversiteye gidebilirdim.Ama evdekilerin de biraz baskısıyla burayı yazdım.Pişman mıyım?Hayır.Aksine gayet mutluyum.Ama Allah sana kolaylık versin.Dışarda okumak baya zordur.Tahmin edebiliyorum.Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adamın biri, ilk defa gittigi küçük bir kasabada şaşkın şaşkın gezindikten sonra yol kenarında duran bir arabanın yanına sokulmuş ve arka koltukta tek başına oturan çocuga:
- Buraların yabancısıyım, demiş. Parkın hemen yanıbaşındaki fırını arıyorum.
Çok yakın oldugunu söylediler.
Çocuk, arabanın penceresini iyice açtıktan sonra:
- Ben de buraya ilk defa geliyorum, demiş. Ama sag tarafa gitmeniz gerekiyor herhalde.
Adam, çocugun da yabancı olmasına ragmen bunu nasıl anladıgını sormuş ister istemez.
Çocuk:
- Ihlamur çiçeklerinin kokusunu duymuyor musunuz? diye gülümsemiş. Kuş cıvıltıları da oradan geliyor zaten.
- iyi ama, demiş adam. Bunların parktan degil de tek bir agaçtan gelmedigi ne malum?
- Tek bir agaçtan bu kadar yogun koku gelmez, diye atılmıs çocuk. Üstelik, manolyalar da katılıyor onlara.
Hem biraz derin nefes alırsanız, fırından yeni çıkmış ekmeklerin kokusunu duyacaksınız.
Adam, gözlerini hafifce kısarak denileni yaptıktan sonra, cebinden bir kagıt para çıkartıp teşekkür ederken farketmış onun kör oldugunu. Çocuk, ise, konuşurken bir anda sözlerini yarıda kesmesinden anlamış, adamın kendisini farkettigini.
Işıga hasret gözlerini ondan saklamaya çalışırken:
- Üc yıl önce bir kaza geçirmiştim, demiş. Görmeyi o kadar çok ozledim ki.
Sizinkiler saglam öyle degil mi?
Adam, çocugun tarif ettigi yerde bulunan fırına yönelirken:
- Artık emin degilim, demiş. Emin oldugum tek sey, benden iyi gördügündür
İyi Pazarlar Herkese
evet zor ama istanbulda okumak çocukluk hayalimdi ve bu hayali gerçekleştirmiş olmanın güveni ve gururuyla okuyorum. bu paha biçilemez bişi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahurahman :)Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm millett..:)) kimse yokmu yaww..??
Aleyküm Selam Burdayım :) Nasılsın Hasan Usta
Hasan öğretmen özletme kendini ya. Arkadaş bugün sana sorduğumun aynısını fazla para ödeyerek başka yerden aldı.
Sıra sende yarın görüşürüz.
ara sıra bazı bazı .. yok mu burda kimse yahu
eminnnn.. burdamısın ses konturoll..:)))
Emin Seni Duyuyor Buyur Söyle :)
yok ben konuşmuyorum yazıyorumm sadece görür:PPP
Anlıyorum Sizi Öğretmenim :D :D
oo iyi ya sen alıyormusn yaa sevindim gerçekten.. demk oraya kadar gelebildin ha gelişmişsin haa:PPPP
What Hocam What :D
vercek cevap olmayınca what what diye bagırısınn:)))))
Türkçe Konuş Anlayalım Yaw :D
Devlet Bahçeliyi Geçtin...
benim yazdıklarıma bakınırsa sen türkçeyide anlamıyormuşunn...:)) hırrrrr
Sen Daha Kelimeleri Tam Yazamıyorsun :D Şekil A'da Görüldüğü Gibi ... Bu Cümleyi Anlayan Çevirisini Yapabilir Mi ?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen beni güldürdün allahta beni güldürsünn..:)))
Sen Zaten Her Türlü Gülüyorsun
gülecem tabi seni gibi insanlar oldugu sürece:))
Tamam Beni Gibi İnsanlar Olduğu Sürece Sen Gül Bu Arada Bizim O Arkadaşın Telefonu Gelmedi Mi ? 5800