buyurdum emin bey bi sorunmu var :P
Printable View
buyurdum emin bey bi sorunmu var :P
kimler var görelim..... ??? hadi bakem :D
ayağımımı parmağımımı kaldırayım :D
her ikiside başkaa aaaaa ?? ?A?A?A??? :D
ikisini nasıl kaldırayım :D
Ahmet sana küs değilim. çünkü gelmeyeceğini biliyordum.
orasını bilmem :D dene bişeyler :)
emin abi hayırdır :d
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
emin valla gelicektim ama araba yoktu çakmaktan baya uzak oldu gelemedim yeminle :(
nereye gidemedin ahmet :S hele banada anlatın :D
Bizim evin önüne gelecekti. :D
:D sen beni dinlemiyorsun heralde şşşşş :D
Sağlık olsun ya. Anladım önemli değil.
Yarın akşam mardindeyim. Ordan diyarbakıra geçecez. Cumartesi erken dönersem gelirsin yaparız birşeyler.
Tezgah konusunda da biraz daha yardımcı ol bize.
emin bey hayırdr bana buyur hakan bey yazmıştın
elimden geleni yaparım...
Buyur gel yemek yiyelimdemiştim hakan bey.
Ahmet abide cumartesi Nargileyi alıp gelecek. Sende buyur gel bir iki fırt vur... :)
ciddimisini bak beni çağırmasanız taş olursunuz inşallah :(
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aferin vur yüzüme :D şirin allahın cezası bak ne hallere düşürdün beniii
valla ahmet ben dedim diyçeğimi :D
ortada nargile yok hemen hayal kurma :D daha gelecek :;DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla ben karışmıyorum taş olursun inşllah
iyi bakalım
görecez bakalım :D
Yarın kesin gelecek. :)
5 dakika sonra çıkıyoruz. Saate iyi bak ahmet. :D
nerden biliyorsun gelecek
01:43 :)
nereye çıkıyorsunuz ya :
Ah bide çıkabilsek hakan.
Selam İyi Geceler Millet :D
selam millet ben geldm :p
cümleten selamınaleyküm :) iyi geceler...
a.s hşg pampa :)
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleyküm selam Ahmet hoş geldin :)
nesta abi seni sohbet odasında gördüm ya artık gözüm açık gitmem ama çıkmam lazım kendinizee iyi bakın allaha emanet olun hayırlı geceler...behlül kaçar :p
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş bulduk abii
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Defol....! :)
Baran ve Enesle Sinema Keyfi - Kağıt, Kum ve Kan filmleri
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Güzel Bir Geceydi :D
çağırdığınız için teşekkür ederim...Alıntı:
Alıntı:
herşeye atlamasan olmaz hep niye çağıracaz:P bi günde erkenden kendin gel bu gün takılalım:D de nden hep aramamızı bekliyon sanki işyerini bilmiyon :)
sizin aramanız daha hoşuma gidiyo. farkındaysan sizin olduğunuz herşeye atlıyom oda sizi sevdiğim için sizinle vakit geçirmek istediğim için.
niye be biz sevgilinmiyiz arıycaz gel dükkan selamınaleykümde otur yerine ne gerek var bu muhabbete ?