neye ne olmuş :D
Printable View
neye ne olmuş :D
bilmem bend onu soruyorum nolmuş:D
Kalabalık, kabarık şehir… Çok şehir, çok beton, yok: İnsan... Çok: Şehir, Çok beton, hiç: İnsan
amin inşallah ;) senin bölümün neydi?Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bilgisayar Programcılığı
Sakın bana ümit verme seveceksen başkasını...
Sen Ne Söylersen Söyle Canım... !!!
Ben Masaldan Anlamıyorum... !!!
Peki O Uslanmaz Kan hangi bedende şimdi ?
Allah bir daha hastalık yüzü göstermesin
Amin diyorum Allah bir daha yüzünü göstermesin...
okula gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm x))))))))
Siirt'te Gelmek İstiyormuş :D
üçgen kafeye de gitmek istiyormuş bana öyle söyledi x)
Gelirse Gideriz :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İçinden Ne Geliyorsa Yaz Dedik... Çiz Demedik :D
forum kurallarına aykırı mı ki süper moderatörüm x) ?
Bi Daha OLmasın :D :D :D
Yoksa Döverim Seni...
bir daha olmaz demiyorum olabilir x)
peki sen dövebilecek misin gerçekten suhaudss x)
Kıyamam :$
heyy benim konu başlıklarımdaki kalplerim nereye uçtu x)
Konu başliğinda <':^+%&/()!<3 vb. karakterler bulunması kural dişidir. Konu Açmaya Özen Gösterelim. Konular Üyelerimiz İçin Hem Daha Anlaşılır, Hemde Daha Tertipli Olur.
Bak Ben Sana Ne Dediysem Yusuf Abi'de Aynısını Diyor :D
iyi tamam hııh
Ey Güzel Siirt'im İyi Dinle Beni... !!!
Hani Seviyordum Ya Bir Kızı Deli Gibi... !!!
Beni Bilen Onu da Biliyordu Dimi... !!!
Sevdim Evt Çok Sevdim Ben O Zalimi... !!!
Faruk abi ne zaman geliyorsunuz! Kerim Abi ve hakanla gelin artık ya... çok özledim sizi.
Bırakın Artık Peşimi Yoruldum Bunaldım Bittim Bırakın Artık Öleyim...:(((
dersteyken nete girmekte bi baska oluyo canımm :D
Yok artık! :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hani ben çok çalışkan bir öğrenci olduğum için tuhaf geldi bana. :155: :D
Yüce rabbim sen bana dayanma gücü ver.Amin
Allah*ım sen Yusuf*a dayanma gücü ver amin x)Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla çok zewkliydi pc basında ohh miss :DAlıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bizde bilgisayar dersi yok tabi Esoo hanım.Biz anca telefondan bağlanabiliyoruz.Tabi benim telefona da telefon demeye bin şahit ister yani... :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pc dersine gerek yokki zaten sınıfta işlioruz dersi bnm pc'ciğim ve telefondaki internet saolsun ikisi birbiriyle bulusunca ortaya muhtesem bişey cıkıor :D
Netbook kullandığını varsayıyorum.Ki galiba öyle.Nasıl hocadan gizli kullanabiliyosun? :DAlıntı:
walla kucagımda oluo arka sırada oluorm işte öle :D
İyi ediyosun ya.Ben ise derste uyumayı tercih ediyorum. :DAlıntı:
o daha güzelmiş ya :D
Geçen gün kantinde bahsettim ya.Fizikçi sohbet falan yaptı.Çay ısmarladı.Fizik dersi hariç hepsinde uyuyorum. :)))Alıntı:
Dip Not: Kötü örnek teşkil ettiğimin farkındayım.Hatta Rohan veya nesta_34 adminlerimiz beni bu mesajdan ötürü banlayabilir. :D
Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyi sohbetler :)
Burası "tatlı sohbet odası" ban olmaz keyfine bak.:)
Rohan görmüştü 450-500 GB arşivim vardı uçtu hepsi ,valla uyurgezer gibi dolanıyorum şimdi
Teşekkürler abi.:)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayrola nasıl uçtu senin arşiv?Harici diskte olmuş muhtemelen.Orda da veri kaybı yaşanabiliyor.Örneğin USB yi çekmeden PC yi kapatma.Geri kurtarma programları kullandın mı?