siirte deılım kı
oruc tutuyon mu?
Printable View
siirte deılım kı
oruc tutuyon mu?
malesef tutmuyorum..
sevdiğin sanatçı?
ibrahim tatlıses
futbolu severmıisin ?
evet kaleciyim hemde
sigaramı biramı?
hem sigara hem bira
aşık oldunmu altaki üye
yok o ne be turkce konus
alttakı uye alkolu severmısın ugur gıbı
oldum hemde deli gibi
hergünde ismail yk- sen hiç aşık oldunmu be kanka şarkısını dinliyorumm..
sevdiğin yemek?
kuru üstü pilav:11: :228: :18:
senin en sevdiğin yemek????
tavuk ızgara
senın en sefdıgın renk?
raş
ya senin
yeşil
alttakı meslegın ne
dilekçeçi
alttaki sen soğan sever misin ? :125:
salaTada tabikiDE...
300+100658-2649+3267/48 sonucu NediR... :133:
bu kadar çok matematik bilseydim edebiyat yerine siyaset bilmini okurdum yani
alttaki kör birine gülün ne renk olduğunu nsl anlatırsın
siyah bir gül vererek
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
siyaset bilimi sayısal ağırlıklımıdır sözel ağırlıklı mı?
c şıkkı kurnazlık ağırlıklıdır.
37 kilowatlık bir motorun boşta çalışırken çekeceği amper kaçtır :D
ben okul okumadım bilmiyorum.
zor bir soruya benziyor :11:
nerdesin ne yapmaktasın şu an?
valla kendımı geliştirmek üzüre işteyim
suan aklından gecen ne
soruyu sormayı unuttun galiba :11:
neyse...
hep böle yüzün gülermi?
ewet
sende bu kadar cok mu soru sormayı seviyorsun
yok suru sormayi sevmem ama burda sormam lazim
sen askermisin ?
yok değilim ama olmak isterim
alternatif akımla doğru akımın arasındaki fark nedir ? :D
dogru akım yon degistirmeyen elektrik akımıdır. pillerden dogrultuculardan ve komütatorlu elektrik ureteclerinden uretilir akü falan
alternatif akım degisken akım olarak da gecer. periyodik olarak yon degistiren elektrik akımıdır... akım surekli artarak maksimum bir degere ulasıp tekrar sıfıra doner ve bu islem surekli tekrarlanır akımın ard arda iki cevrimde belli bir degere ulasması icin gereken zaman aralıgına periyot yada devir denir... saniyedeki deviri 50 yada 60 kadar dusuk frekanslı alternatif akım konurlarda ve isyerlerinde falan kullanılır... devir birimi hertz dir megahertz bir milyon devire esittir ve televizyon gibi sistemlerde kullanılır
elektrigin son dagıtım asamasında alternatif akıma gecilmelidir elektrik kaplama gibi uygulamalarda dogru akım kullanılmalıdır
alinti dir :):) çaldimmm :):)
1987+1999= kaç eder kalay bir toplama
TRABLUSGARP SAVAŞI
BALKAN SAVAŞLARI
ÇANAKKALE SAVAŞI
I. Çanakkale
II. Arıburnu
III. Anafartalar
DOĞU CEPHESİ
SURİYE-FİLİSTİN CEPHESİ
KURTULUŞ SAVAŞI
I. İNÖNÜ
II. SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ
III. BÜYÜT TAARRUZ VE BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ
yukarıdaki savaşlara katılıp 4 defa yaralanan 2 defa ağır sıtma geçiren komutan kimdir
atatürk yada enver paşa emin değilim.
kontaktör nedir.
cevap atatürk olacak.. enver paşa trablusgarp savaşında yoktu kafkaslarda savaştı
Kontaktör, bir elektrik devresini başka bir devrenin kapanması ile kapatan veya açan elektromekanik bir alettir.
soru
güneş ne kadar sıcaklıktadır
içimi ısıtacak kadar sıcak
yağmur yağdığında ne düşünüyorsun
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EsmeR
içimi ısıtacak kadar sıcak
yağmur yağdığında ne düşünüyorsun
yer yüzündeki bütün pislikleri temizlediğini
neden dua edersin? ve inanırmısın duaya
allahın bana yardım etmesi için ewet muslanman oldugum için inanırım
sen neden bu dunyaya geldın
gerçi soru yok ama soruyuı ben sorayım
20. yüzyılın fotorafı olarak nitelendirilen fotoraf kime aittir
hz meryem
hiç aşık oldun mu..?
cevap Ernesto Guevara olacaktı
evet aşık oldum aşık olmayan birni varmı dünyada
soru: kominizim sürecinde kaç milyon insan öldü
CEVAP: Komünizm, 19. yüzyılda ortaya atılan "izm"lerin en kanlısı, en acımasızı ve en geniş çaplısıdır. 20. yüzyılda komünist rejimler veya örgütler tarafından öldürülen insan sayısı yaklaşık 120 milyondur. 120 milyon insan, sırf bu ideoloji uğruna idam edilmiş, toplama kamplarında ölesiye çalıştırılarak katledilmiş, "sürgün" adı altında evlerinden toplanıp Sibirya steplerinde yok edilmiş, kasten oluşturulan kıtlıklarla açlıktan öldürülmüş, en korkunç hapishanelerde en korkunç işkencelere uğratılmış, beyni yıkanmış komünist militanlar tarafından kurşuna dizilmiştir.
SORU: Orhan veli kaç yılında doğmus ve hangi sebepten dolayı olmüştür?
Orhan Veli 13 Nisan 1914 günü istanbulda doğdu. Ankara'da, 10 Kasım 1950 gecesinde, yolda, onarım için kazılmış bir çukura kafa üstü düşerek yaralandı. . kaldırıldığı Cerrahpaşa Hastanesi'nde, 14 Kasım 1950 tarihinde beyin kanamasından öldü.
Tomris kimdir?
KALdırıldığıhastanede kalp rahatsızlığı ameliyatına sokuldu ama o sırada beyin kanaması geriyordu.. buda doğru teşhisin önemini artırıyor .:)
Cevap: Peçeneklerin BAYAN hükümdarı ve güzerl bir sözü var iran hükümdarını yenerken "hayatında kan içmeğe doymamıştın, şimdi, doya, doya iç!" bu sözü kullanmıştır .Bu sözü kullanmasının sebebi iran hükümdarı kirosu kanladolu bir fıçının içine kafa üstü attığı içindir ..
soru :NECİp Fazıl Kısakürek ne zaman doğmuş nerde ölmüştür..
26 mayıs 1904 doğum istanbul...
15 mayıs 1983 ölüm istanbul...
SORU:PIC16F84 ÇIKIŞ PORTLARI NELERDİR?
CAVAP:PIC Serisi mikroişlemciler MICROCHIP firması tarafından geliştirilmiş ve üretim amacı çok fonksiyonlu logic uygulamalarının hızlı ve ucuz bir Mikroişlemci ile yazılım yoluyla karşılanmasıdır.
PIC’in kelime anlamı -PERIPHERAL INTERFACE CONTROLLER- Giriş Çıkış işlemcisidir. İlk olarak 1994 yılında 16 bitlik ve 32 bitlik büyük işlemcilerin giriş ve çıkışlarındaki yükü azaltmak ve denetlemek amacıyla çok hızlı ve ucuz bir çözüme ihtiyaç duyulduğu için geliştirilmiştir.
Çok geniş bir ürün ailesinin ilk üyesi olan PIC16C54 bu ihtiyacın ilk meyvesidir. PIC işlemcileri RISC benzeri işlemciler olarak anılır.
PIC16C54 12 Bit komut hafıza genişliği olan 8 bitlik CMOS bir işlemcidir.18 bacaklı dip kılıfta 13 I/O bacağına sahiptir ve 20 Mhz osilator hızına kadar kullanılabilir. 33 adet komut içermektedir. 512 byte program epromu ve 25 byte RAM`i bulunmaktadır. Bu hafıza kapasitesi birçok insanı güldürmüştür sanırım ama bir risc işlemci olması birçok işin bu kapasitede uygulanmasına olanak vermektedir.
SORU: CAN YÜCEL kimdir ¿
yanlış cevap
doğrusu 00-07 a portu bacaklar ve 08-011 b portu bacaklar olacaktı
can yücel orta boy bir şaiir ne kendisini severim ne şiirlerini
soru: hücrenin küçük bir organcığı olan mitokondri DNA'sının, hücre çekirdeğindeki DNA'dan farklı olduğunu tespit etmiş ve buna bir hipotez öne sürülmüştür bu hipotezin adın nedir?
[quote]ORiJiNAL YAZARI : HellgirL
cevap atatürk olacak.. enver paşa trablusgarp savaşında yoktu kafkaslarda savaştı
ben balkan savaşıya çanakkale savaşlarında birlikte olduklarını biliyorum buna göre hesaplama yaptım sonuçta doğru yanıtıda yazmışım.
son sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum.
şu gün siirtte alt yapıyla ilgili ne gibi çalışmalar yapılıyor.
[quote]ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HellgirL
ben balkan savaşıya çanakkale savaşlarında birlikte olduklarını biliyorum buna göre hesaplama yaptım sonuçta doğru yanıtıda yazmışım.
son sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum.
şu gün siirtte alt yapıyla ilgili ne gibi çalışmalar yapılıyor.
doğa gaz alt yapısı olabilir yada içme suyu alt yapısı vs vs.. :239:
soru: kader nedir?