Selam ArkadasLar herkese Günaydın..
Printable View
Selam ArkadasLar herkese Günaydın..
sizede günaydınAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nASILSINZ ZEGATA
bu arada nick ini anlamını merak ettim..
ama merak edip te arastırmadım :)) o ayrı bı konu sahıbınden dınlemek daha farklı olur dıye dusundum... ne anlama gelıyor acaba .
teşekürler modum siz nasılsınızAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ZeGaTa yı anlamsız kelimelerin en güzeli olarak bilin zegata ile ilgili bir çok yazım var kısmet olursa bi ara yazarım belki ozaman zegatanın ne olduğunu daha iyi anlatmış olurum ' zegata sımsıcak bir dokunuştur hissedilmemiş '
O YAZILARINIZI SESLENDIRMEK ISTERIM. VE BIR AN ONCE OKUMAK ISTIYORUM 4,5 GOZLE BEKLIYORUM..
ZeGaTa sımsıcak bir dokunuştur hissedilmemiş DIKKATIMI CEKEN NOKTA.
zegatayı olduğu gibi yazarsam sanırım burdan banlanırım artık sansürlü bölümlerini bip le doldururum yazının olduğu gibi aktarılmaması kişiye haz vermez yada bi ara özelinize yazarım uygunsuz olan bölümleri kaldırıp size gönderirimAlıntı:
tamm özel mesaj olarak yollarsanız sevinirim.. tesekurLer. simdiden..
est modum en kısa zamanda yollarımAlıntı:
bu arada yayındayım beklerım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ne tür çalarsın ,)