Seni Rüyamda Görsem o gün Mutlu kalkarım.
Printable View
Seni Rüyamda Görsem o gün Mutlu kalkarım.
Anlatabildiklerimle değil, anlatamadıklarımla karşında durmak için kaçırdım seni, çaresizliğimi görmen için kaçırdım; yalnızlığımı anlaman için; beni yüreğinle anla, gözlerinle dinle diye...
Yorucu bir gecenin adından Lineer Cebir sınavına...
Baktım na buraya kadar tövbenin içindeyim,
dedim tövbelerime tövbe...
Fakir Bebeğin İçemediği Sütü, Zenginin Köpeği İçiyorsa; Bana Adaletten Bahsetmeyin...!
Senin dudağına sürdüğün parlatıcıyı ben lastiklerime sürüyorm be güzelim.......
Paketim'de Kalan Son Dal Sigaram Olsan Bile
Sen Bana Yar olmazsın ZENGİN KIZI Yar Olmazsın
yağmurlu bir istanbul ikindisinde teomanla başbaşa yurda yürüyüş, hüzünle mutluluk bir arada
~ qözLerin qözLerimin qözLediqi qözLeri qözLeseydi qözLerinLe qözLerim qöz qöze qeLirdi.........
Her gece üstünü açma üşütürsün diyeceğine, Bir kere 'kalbini açma üzülürsün'.. deseydin ya anne.
Boşuna Cebınde Arama;Bozukluk Senın Kanında Var...!!!
Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini.
Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni."
Bir elif miktarı zaman kadar kalamayacağımız şu dünyada ölçüyü hep kaçırdık.Dinlememiz gereken bir yerde bir elif miktarı sessiz kalamadık.Bir elif miktarı sabır bize zor geldi,sabredemedik.Bir elif miktarı gülümsemek yetmedi,ömür boyu kahkaha atmak istedik.Sevdiklerimizi bir elif miktarı sevgiden mahrum bıraktık.
Hayatın koşuşturmacasında bir elif miktarı sohbet edemedik.Bir elif miktarı yalnızlığa,yorgunluğa isyan ettik.Bir elif miktarı huzur için nice kargaşalar çıkarttık,başkasının huzurunu bozduk.
Yarınlar için.
Allah Bu Hocaların Belasını Versin.... !!!
Bedduaya sormuşlar:'' nereye gidiyorsun?'' O da ''geldiğim yere gidiyorum'' demiş.Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Azıcık sakin ol ; )
Kendimizi bildik bileli, çıkarma işlemlerinde komşudan onluk alıyoruz.Komşuya da baya borç birikti... :)
Önce beddua edersin sonra cenaze de yer alır hüngür hüngür ağlarsın. ne biçim adamsın sen?
ders çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorummmmmmmmmm:13:
kendimle başım fena dertte :D
Ben hiç ayılmadım gittin gideli,
Sende birkaç kadeh iç benim için...
Gören sanır ki safâdân semâ-ı râh ederim
Döner döner bakarım kûy-i yâre âh ederim
Dönerse senindir,dönmezse senin olmamış diye birşey yok..
DÖNECEK..Çünkü Bir katil olay mahaline mutlaka döner..
Ammo picleri hazırladım masaüstünde. Bide o sesleri değiştirmemiz lazım. Merak etme onu da düşündüm ve seslendirme yaptım sonere.
Eğer bu dünyada herkes layığını bulsaydı, hiçbirimiz cezadan kaçamazdık...
Benim sana aşık olmam da kaderdi..
Senin onu seviyor olman da..
Olsun..
Şimdiden söylüyorum! Büyük ikramiye kime çıkarsa, ben onun yıllar önce kaybettiği arkadaşıyım... :)
Tek bir sözünle beni saatlerce ağlatabilirsin, ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok..!!
2011 Yılı Mart ayından bugüne kadar 16 İl 64 İlçe ve 100'den fazla köye gitmişim.
2012'de hep evimde oturmak istiyorum...
Sev beni delicesine, kimseye verme, canımı da yakma
Çok severim güzelim, ben deliyim, sen kusuruma bakma ...
facebook güle güle :)
Bir piyango biletim bile yok varsın olmasın ama yine yeni yıla iş yerinde girecem ömrüm boyunca çalışacam demek :D
Bir zamir olamadın ya cümlelerime,sıfatına tüküreyim...
Bir sevgiyi anlamak, bir yaşam harcamaktır.Harcayacaksın..!
Unut dertten Zevk almayı..
Hayatta her şeyin matematiksel bir fonksiyonu vardır.Aşkın bile...Aşağıdaki fonksiyonu kopyalayıp Google'a yapıştırın. ;)
sqrt(cos(x))*cos(300 x)+sqrt(abs(x))-.07)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2),-sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5
çok güzeldi ya :D
sqrt(cos(x))*cos(300 x)+sqrt(abs(x))-.07)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2),-sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5
Bir kaç tane x kareli ifade, bi de sin,cos... la çizilmeyecek şekil yoktur... ;)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
farkettim :D:D
İşler yolunda.