sanada iyi geceler ette kendine iyi davran
Printable View
sanada iyi geceler ette kendine iyi davran
galiba benden bahsetmisin PLAYBOY merak etme yarın yanına ugranın pc kasasında sorun war format yemiyo...teneke kasa :D
slm millet nasılsınız?
ya bişi sorcam bu gün festival vardı siirt'te ben gelemedim ist.dayım nasıl geçti anlatabilir misiniz?
;)
gitmedim ama iyi geçtiği yolunda duyumlar aldım sanırım temsili az miktarda bir pervari balı 100 000 ytl ye sancaklara satılmış ve ceylanın türküleriyle festival çoşmuş ...
Hımmm iyi geçtiğine sevindim orda olmak isterdim..
ama nasip işte...
eee gece bol sohbet oluyo herhalde nasılsınız?
iyi şüküler olsun gece sohbetin bol olduğu eskidende neredeyse her gece ilk gün gibi gece bekçiliği yapmaya devam etsemde
adam gibi cevaplancak ne bir konu nede paslaşacak bir dost kaldı her siteyi açtığımda top 10 da dolu dolu çogu gerekli ama baymış durumda olan oyunları görünce yazasım gelmiyor arada iyi konular yakalayıp cevaplıyorum ama ne paylaşacak nede tartışacak konu ve üye kaldı sanırım yinede eski günlerin hatrına ve bu büyük arşivi en azından bizden sonrakilere bırakma adına yetersiz bile olsa arada bakınıp bekçilik yapıyorum ...
yenisiniz sanırım tanımıyorum ama.. yinede ya siz nasılsınız diye sormam gerekli hissediyorum kendimi
galibba kımse cevap veremıcek sana ben verim
iyiiz allah asukur sen nasılsın :)
bende gitmedin.. iyi geçmiş dediler...
bu arda sabahtandır onlinesin walla :))helal
aynen katılıyorum eleman abi yani dedıklerin bir bir banada uyuyuor ...Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
rose yard gece uzun ben iyi senden nbr
iyiyim arkadaşlar sağolun...
sizin cevaplarınızı gördüm daha bi iyi oldum..
ve eleman abinin bu içkarartan cevabına karşılık bişi diyemicem tek anladığım eskiden bu sitenin daha coşkulu geçtiği... tabii eskisi gibi yapmak yine sizin ve biz yeni üyelerin elinde...
ama itiraf etmeliyim hepiniz birbirinizden çook iyi arkadaşalrsınız ben bu kadar memnun kalıcağımı tahmin etmiyordum...:p:p:p
ayrılamıom siteden..:p