ahmet abi bak paris hiltonu istemişsin oda senin için gelmiş hayırdır ne iş ? :DAlıntı:
Paris-Hilton Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ahmet abi bak paris hiltonu istemişsin oda senin için gelmiş hayırdır ne iş ? :DAlıntı:
Paris-Hilton Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Darpaçinoo Yazsın Please Please..:8:
Darpaçinoo Diye Biri Olsa Gelirdi Ama Öyle Biri Yok Ki :D :D :D
Benden Sonra Nesta Abim Gelsin
Eyvallah Baran :)Teşekkür ederim.
Geldim ama boş gelmedim ;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benden sonra Hür Adam gelsin.
Abee Kusura Bakma Ama Tekrar Ben Geldim Bu Yemekleri Kaçırmak İstemiyorum Yemekler İçin Tşk Ederim :D :D :D
Benden Sonra Hür Adam Gelsin :D
Ne Hür Adam'mış kardeşim : P Ekmeksiz yaşarim hürriyetsiz yaşiyamam
Kont gelsin ama boş gelmesin : )
Kusura bakma Baran geciktim.Senden sonra gelemedim.:(Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benden sonra yakışıklı veya güzel biri gelsin...:)
Hehehe Ben Geldim ve Senin Gelmeni Bekledim Ama Yusuf Abim Daha Hızlı Çıktı O Geldi :D
Neyse Benden Sonra Özlem Ablam Gelsin Özledim Onu :D
Sen iste yeter yaw :D
büryanla geldim :D [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benden sonra Şahin gelsin?
Ooooo Şahini Bekleyemem Benn Geldim
Benden Sonra O Gelsin :D