Bir köle olarak yasamaktansa ,
özgürlük savascisi
olarak ölmek daha iyidir...
Yılmaz Güney
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Bir köle olarak yasamaktansa ,
özgürlük savascisi
olarak ölmek daha iyidir...
Yılmaz Güney
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gece yaktıqım esrar sabah yuttuqum şekersin lanetli ve mikropsun hala beni benden alamadın AZRAİL ol öyle geLllLL.
toysun daha
selammm
Benim işte sıradan bir ölümlüyüm..olmaya da bilirmişim daha ölmedim ama ) prenses kılığına girmemiş sıradan bir halk insanı..öptüğümde prense dönüşeceğini söyleyen kurbağalarla hiç ilgilenmiyorum bana kimse masal anlatmasın..ne rapunzel gibi saçlarım ne de sinderella gibi camdan ayakkabım var..zaten gargameli de çok severim kötü dediğin onun gibi olmalı insan bilmeli gerçekten düşmanı olduğunu...burdakiler dürüstse ben çok yalancıyım )
burası sahne değil tiyatro oynayacaksa ve rol yapacaksa rolünü iyi oynasın yüzüne gözüne bulaştırmasın... o kocaman sandığım dağların aslında nasıl küçük bir tependen ibaret olduğunu .. göllerin yanında okyanusların kaybolduğunu öğrendim..
şimdi sen ne sanıyosun kendini diyenler çıkacak hiç yorulmayın .. sıradan bir ölümlüyüz işte ))
ne seveceksin nede sevdigini söyleyeceksin...
Hayat günlük defter yaprağı
hazan gelir dökülür
gelirken ne getirilirki
giderken ne götürülür....
Bu Yürek İlk Defa Bugün Kırılmıyor !
Ben Unuttum Desem de Yerin Hala Dolmuyor !
bugün yarın veya hiç bi zaman..:)
kurban yı bıçakladım..!(counter-strik) te bıçakladım
tabi oda beni:11::11::11:
:):)içindem hiç gelmıyor sana yazmak:):)