abi sende hoş geldin...
Printable View
abi sende hoş geldin...
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yusufcum getirme beni bulgaristana bak :D benle senin aynımı leyn :D
iyiyiz iyi gece gece...... su kaçırmasanız iyi :)))))
kardeşim gelıyosan basıım goızum usutune bari yusuftan alıntıdır dıye dıp not dusseydın :D :DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya git yaw alla alla nerden senden alıntı leyn bugun bütün gazeteler yazmıştı zaten :D bakma ben biraz oynama yapıp kadıköy yazdım :D
rohan abı eleman abı hoıgelmıssenız :)
nasılsınız :) masllah herkes bburda
ha bu arada yanlış anlayacaklar için bende fenerbahçe liyim ..
bu imzalar yarın gs liler tarafından da yazılsa yine yasak derim bu günde yasak ama hanginizin umrunda hanginiz dinliyor onu bilemiyorum
NASIL OLDU BENİMKİ ELEMAN ABE :d
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yapma bak sen gazetecılerın yaptıklarına demekkı benden alıntı yapmıslar :D ney se cnm
bende sımdı buyuuk bı bayrak war onu burda astım evın balkonuna :)
Arkadaşlar sohbetini bölmek istemezdik ama biliyorsunuzki sitede bir takım önlemler alıyoruz ve Sitemiz kurallarına uyulması konusunda sıkı çalışıyoruz.
Site Duyuruları - Kurallarımız bölümüne bakarsanız eğer orada yaptığınız şeyin kurallara aykırı olduğunu göreceksiniz. Kaldı ki, ikinizde sitemizde moderatörsünüz.
Ayrıca Fenerbahçenin 4-1'lik galibiyetini tebrik ediyorum, bir Galatasaraylı olarak.
Gelecekte keyfimiz kaçmasın ;)