Biliyorum kızacıksın ama Kırmızı yazmak da yasak :D
Ah cici kuş girip okusna şu kuralları :)
Rohan ve Yasaklar, yakında sinemalarda :D alemsiniz
Printable View
Biliyorum kızacıksın ama Kırmızı yazmak da yasak :D
Ah cici kuş girip okusna şu kuralları :)
Rohan ve Yasaklar, yakında sinemalarda :D alemsiniz
benım bıldıme gore 3 uyarı aldıktan sonra uye banalnıyo rohan abenın 1 hakkı kaldı
hadı arkadslar haylılısıyla admını yerınden dusurecez :D :D
Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rohan aeb acele istifa et yoksa şako seni kovacak ben gelcem yerine :D
süpersiniz ha şöyle önce biz sonra siz bazı durumlarda örnek olmamız gerekirken başı çeken olamamız yakışık almaz ..
sevinmesini de üzülmesinide bilmeli her iki durumda da dikaktli davranmalı uç noktalardan kırıcı olmaktan kaçınmalı tarafsız olmalıyız ben fenerbahçeliyim rohan ise galatasaraylı burda bizde kapışsak sizce site ne hale gelir bu gün futbolda fikir ayrılığına düşersek yarın bir çok farklı konuda da ayrı düşüncelerimizi tartışmaya kalkarsak , sitenin misyonu olan sirti tanıtma ve geleceğe bilgi ve kaynaklarla dolu bir arşiv bırakma hayali suya düşer ..
sewvinmek tabiki olacak ama herşey dozunda ..
uyarıları dikkate aldığınız için teşekkürler
3.uyarıyıda Aldı Yasak demesı Yasaktı Ama Dedi >Rohan Abe Yarın İstifa Mektubunla Beraber Seni Büroma Beklıyorum....Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
canınız sağolsun, tüm yetkilierimi devretmeye hazırım :D
Can sıkıntılarımı, umutlarımı, cezaları falan, fistan
uyarı 4 eleman abe böle uzun yazma okumaya fırsat olmuyo :D
Sen Devr Etmıyonkı Ben Alıyom :DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam gizli admin :D
her kelımene tek tek katılıyom eleman abeeAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herrsey dozunda ...