2. sayfayada göz atın :yes:
2. sayfayada göz atın :yes:
Çalışmamı merak ettiğin için teşekkür ederim. Yarışma başladıktandan birkaç gün sonra Windows çöktü, sağdan soldan Xp cdsi aradım fakat bulamadım. Bu arada internetsiz kalmamak için Linux kurdum. Bir haftaya yakındır Linux kullanıyorum hala Xp cdsi bulamadım. Photoshop, Linux altında çalışmadığından daha herhangi birşey yapamadım. Yarışmadan önce Xp cdsi bulup bilgisayarı eski haline getirirsem birşeyler yapmaya çalışırım. :273:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : YuNuS108
bu arada kont nerlerde bekliyorum resmini :213:
hafta sonuna kadar beklersen, sana yardımcı olurum
süper çalışmış yeniden yaratmışsınAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ellerine sağlık abi
eldeki tüm fırçaları rasgele denedim yapmaktan bozmaktan çekinmeden karmakarışık şeyler üretilebilir diye maksat muhabbet bozmadan yapılmazı anlatabilmek adına yarışma bitiyor yarışmacı yok haydin gari alın fırçaları :51:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
edit by RoHaN
yarışma gittikçe çekişmeli ve daha anlamlı olmaya başladı.
harika düşünmüş çok iyi çalışmışsın tebrikler kont :1:
kont tbrkler güzel çalışma bazı görevlilere ii ders olşur umarım gerçekten tbrkler bide en azından seninkini gördüm bakalım artık ... :150:
çok süper...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
edit by RoHaN