hayırlısı kımse o olsun siirte yarar saglayacak bırı kım olursa olsun ısım farketmes :163:
Printable View
hayırlısı kımse o olsun siirte yarar saglayacak bırı kım olursa olsun ısım farketmes :163:
siirt için hayırlı olacak olsun bence
Burada yapılan anketinde mutlaka bir etkisi olacaktır. Netice Siirt'teki nüfusun büyük bir bölümü sitemize takılıyor, yazmasalar bile takip ediyorlar.
Burada sizlerin yazacağı yorumlarda; ankette kullandığınız oylar kadar değerlidir.
valla bence kimse olmazsın çünkü kim gelirse bu gariban siirt ilimizi dolandırıp öyle gidiyor . bence hepside aynı insanlar kendi çıkarlarını düşünüyorlar...
ben kendi adıma diyorum
bence kımse en ii başkan olamaz ama en azından siirti bı duzene sokabılecek kısıler olmalı boyle yarım yamalak diil bunun ıcınde SİİRTE AŞIK birinin başına geçmesi lazımkı memleketımızın guzel oldugu ıspatlansın
bence Bayram Kızılay
siirt için hangisi hayırlıysa o olsunn...
yahu kardeş sen bu forumun siirt üzerinde yaptığı etkinin farkında değilsin.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : PuNTaS
Deniz yıldızı birşey soracam ama yanlış anlama sen Mervan Gül'ün neyi oluyorsun ve bu Forumdan ne bekliyorsun. Biz senin anlatıklarından ikna olduk diyelim. Biz ne kadarlık bir kesime hitap edebiliriz.Ve sen şunu gözden kaçırıyorsun.hep Mervan Gül ismini önplana atıyorsun.Peki Mervan Gül Hangi partiden seçildi.AKP deil mi.Evet.Peki Siirtin tamamı AKP mi sence.Hayır.O zaman konusmanın gereği yok.Ve şunu da söyleyeyim.Bazı şeyler şu ana kadar yapılmamışsa.Ve imkan olduğunda yapılabiliyorsa.bu yapılanları o kişiye tam anlamıyla mal edemezsin.AKP bu Belediyeye trilyonlar yollamamış olsa idi.Sence bu anlattıklarını yapabilirmiydi.Eski belediye başkanı Selim Özalp devletten destek alamayarak belki de Siirte en güzel yapıyı Anfi Tiyatroyu yaptı.Tüm üniversite öğrencileri orda 4 yıl geçirdik.Ne güzel deil mi?Adama o imkanları versen neler neler yapardı.Saygıdeğer Belediye Başkanımız belki kendi imkanları ile birşeyler yapmıştır.ama iş dönüp dolaşıp devletin buraya akıttığı paraya geliyor.Bence Mervan Bey Siirt Sevdalsıdır bu başka.Bende siirt sevdalsıyım ona bakarsan.
Bu siteyi küçük görmeyin siirtin dengesini değiştirebilecek güçte.
Ağzından bal damlıyor :)
Puntasa katiliyorum. daha acık ve net söylicem, M.Selim Özalp olsun .
AYNEN KATILIYORUMAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Puntasa katiliyorum. daha acık ve net söylicem, M.Selim Özalp olsun .