SewgiLi günLük bugun çok şirin bi hamam böcügüm daha öLdü sana olan nefretim bi kat daha arttı uyuz günLÜk :)
Printable View
SewgiLi günLük bugun çok şirin bi hamam böcügüm daha öLdü sana olan nefretim bi kat daha arttı uyuz günLÜk :)
Korkularımla yüzleştim içimde...yendim...söylenecek güzel sözlerim var henüz beklemede...
acıya okadar çok alışmışım ki,kendime mutlu olabilme ihtimali bile bırakmamışım
gelmenin imkansız olduğuna inansam bile ben hep seni beklemişim (ki şimdi yanımda değilsin)
"geleceğinin nasıl olmasını istiyorsan,sen 'O' sun,hayallerin gerçek olmayacak olsa bile"
dedi bana biri
evet bunu öğrendim yeni..
içimde ne istediğini bilen ve umut dolu biri vardı bir de ona kör biri..
...savaştaymışım,acılar çelme takmış düşmüşüm,düşerken de gözlerime perde çekmiş yaşadıklarım,
öldüm sanmışım aslında hala canlıymışım, şimdi evet ŞİMDİ ayağa kalktım...
bu çelişkiyi bir dost bana farkettirdi...
kör olan artık görüyor gerçek beni,buldum kendimi.. :1:
kendini bulmana en çok sevindim. hadi hayırlısı
çıkmazlara sürüklenen yüreğimle ellerimi açtım rabbime yardım et bana rabbim..taşıyamıyorum bu yükü.....
kendini bizlemezce yürüken bugün...arkamdan sessizce beni takip eden bir teyze...
--zaman ne çabuk geçiyor dedğilmi yasemin....dedi
şaırdım kimki bu diye arkamı dödüğümde...gölzerini kocaman gösteren gözlüğüyle elinde bastonuyla fadime teyze arkamdaydı işte.....
--fadime teyzem..nur teyzem..nasılsın...diyerek ellerini öptüm....
--yavrum benim iyiyim rabbime şükür sen nasılsın...
--iyiyim teyzem hamd olsun..
--yalan sana yakışmıyo yavrum hiç iyi görünmüyosun sen dedi....
bilirdi herzamnki gibi bir sıkıntım olduğunu bilirdi nur teyzem..yine bildi.....
ama düzelcek yavrun teyzem..
yanıyorum günlük yüreğim alev alev........canım ölesiye yanıyo...
Yasemin_Tutku cok kuLLanIO seni canini acitmiodur umarım :):):)
çok kullnıyomuşum seni günlük.....söylermisin benden ne kadar memnun olduğunu metalicaya...:)
dün pek nete girmedim günlük...halamlardaydım.....onlarda biraz olsun unutuyorum kendimi...çünkü teyzesinin balı var....biliyomusun beni annesine benzettiği için çok seviyo.....
halamda bir kurşun sevdasıdır çıktıki görme....neymiş bana kurşun döktürüp ne zman evleneceğimi görcekmiş..benim neler yaşadığımı biliyomuki günlük...
sewgılı gunluk asıgım asık ne yapcagımı bılmıyom asık oldum kısı onu sewddıgımı bılmıyor yar bana bır careee
s.a günlük aslında çok doluyum boşalacak bir yer arıyorum
çok yorgun yüreğim günlük insanlrdan öyle bıktımki karşımdaki insana
gereğinden fazla değer veriyorum onları kırmamaya öyle çabalıyorumki
buyuzden kırılan ben oluyorum üzülen ben alıp başımı bu diyarlardan gitmek istiyorum herşeyden uzağa yalnılığımı alıp gitsem günlük tüm derlerimi sırlarımı burda bıraksam aslında uyumak istiyorum hiç uyanmamak üzere.
hep karam karamsar olmaz demi günlük kardeş.
seninde başını dertlerimle ağrıtmıyim. yarın ola hayrola. görüşürüz kardeşim..
sewgılı gunluk bu gece sondefa sewdıgımı dusunucem ama walla bende bıktıım ne yapacagımı bılmıyoırum