fotolar dehşet olmuş emeğine sağlık kubbaneee
Printable View
fotolar dehşet olmuş emeğine sağlık kubbaneee
he walla fotalar cok guzel cıkmıs gelen herkeze tşkler guzel bır etkınlıkti
yılın fotoğrafımı yılın fotoğraf makinesimi yahu fotoğraf çekeyim diom bozuluyo ama başkalarını çekiyor :D
Fotoğraf makinesini gece moduna getirmiştiniz :D Ben auto yaptım çekmeye başladı :) Ben bakıp çözene kadar zaten etkinlik bitmişti.
Sorun değil, benim 6300'm emrinizdeydi zaten :)
Benim çok güzel bir gündü. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Maçı kaybettik ama bence bu o kadar da önemli değil. Dostluk her zamanki gibi galip geldi.
İşte cep telefonumla çektiğim Tillo Fotoğrafları ve Etkinliğimiz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kaleden Tillo'ya yürüyerek inişimizden bir kare - Foto RoHaN demişim ama Fotoğrafı çeken City Of Angels olacaktı. Özür Dilerim.
Cok Güzel Bi gun Geçirmişsiniz Kıskandım Vallah :D
Kutlarım sizi !!
KİMSE BİZİ çağırmıyor :109:
Bir ara seni cepten aradım ve başıma gelmeyen kalmadı. Hatırlarsın telefonunu Rami'den almıştım başka biri çıkmıştı ve başıma gelmeyen kalmamıştı.
Site üzeri herkesi davet ettik. Bugün buna rağmen mecbur olmadığımız halde 1,5 saatten fazla telefon rehberimde kayıtlı olan herkesi arayıp davet ettim. Sitem etmekte haksızsın.
Gelecem deyip gelmeyenler ve sonradan gelenler de oldu. Herşeye rağmen çok güzel bir gündü. Başımız yine ağrımadı, çok güldük, çok eğlendik, bol bol fotoğraf çekip o Botan Vadisinden gelen tertemiz havayı çektik içimize.
Keşke herkes orada olsaydı ama bu benim elimde olan birşey değil. Kimseyi zorla oraya götüremezdim.
neyse abi canın sağ olsun bidahikine inş.. :)
En eğlenceliside langırtta seni dağıtmak oldu ustad :D
orda Bulunmayı cok isterdim. Lakın işLer gereği bulanamamanın üzüntüsünü yaşıyorum.. gerceten quzel bir etkinliqe benziyor.. süpersiniz arkadasLar.. basarıLar dılerım. mac dostluk macı.her iki tafıda kutlarım.