-
Arkadaslar tarih konusunda karar verirseniz yer kolay... Benim fikrimi soracak olursanız Fatih mantıklı ama oturacak yer konusunda sıkıntı cekersiniz... Ben Çamlıca Sosyal tesisleri yada Florya olsun derim birbirlerine cok uzak yerler ama cogunluk nereye yakın olursa orada toplanırız diyorum... Oturulacak yer sakin sessiz ve birbirimizi duyabileceğimiz doğal bir ortam olursa daha guzel olur diye düşünüyorum...Saygılar...
-
gelmek isteyenler lütfen tek tek gelebileceği tarih aralığını söyleyebşilirler mi?
-
Karısmayacam diyorum ama bu şekilde bir sonuc cıkmaz arkadasalr... Msn de konferans yapılır herkes fikrini soyler ortak bir karar alınır herkes gunun belli bi saatinde girip bişey yazıp cıkıyor bu şekilde karar almak zor olur... Birgun verilsin ve herkes RoHaN ustanın Msninde buluşsun diyorum ben...
-
biz zaten ufaktan başladık bişilere ben sadece herkesin kafasındaki tarihe göre ortak bir zaman bulmaya çalışıyorum.hem daha vakit çokk
-
-
kızma sakın :217: sadece birsüre herkesten cevap bekleyip kesin gelmeye niyetlilerin tarihine bakmak istiyorum.sawuran lada görüştüm oda yardımcı oluyor.biz şuan yer için ufaktan bakıcaz tarih konusunda temmuz ortası gibi görünüyor
-
temmuzun ortası bencede musait yer konusunda belediyenin sosyal tesislerinden biri olsun ...
-
Ortaya bir tarih atıyorum.
20 Temmuz 2008 Pazar saat: 14.00 Fatih'te bir mekan
bu tarih ve saat üzerine yoğunlaşalım. Çok daha kolay olacak.
-
20 temmuz süper olur...ben en geç 10 temmuzda istanbuldayım...
-
ozamn 20 temmuzda anlaşalım.yerde belediyenin sosyal tesislerinden biri ve büyük ihtimalle ulaşım açısından haliç olcak.