Aynen katılıyorum :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
haydi bastır board olumune board board gol gol gol board gol gol gol
ZırcoN :
Bakıyorum da Maçla ilgili kimse yorum yazmamış :)
Aklın fikrin maç :)
Aynen katılıyorum :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
haydi bastır board olumune board board gol gol gol board gol gol gol
ZırcoN :
Bakıyorum da Maçla ilgili kimse yorum yazmamış :)
Aklın fikrin maç :)
Ya hersey ıyı guzeldıde anlık bi hırsla yaptıgım dawranıs hosuma gitmedi we munasebet yasadıgım arkadası tanıyan warsa mumkunse bı sekılde bana ulastirabılır mı :S kötü hissttım baya kendımı ...
Dünkü Pızot Spor maçında son iki dakika kala maçta tartışma çıkması nedeniyle TURNUVADAN ELENDİ.
Bugün yapılan uzun görüşmeler ve müdahalelere rağmen durum değişmedi.
------------
Bu akşam üstü saat 19.00 - 20.00 arası oynanan SİİRTLİLER-BOARD maçından kısaca bahsetmek gerekirse;
İlk dakikalar baya baskın oynadık ve ne yazıkki karşı takımın üst üste bulduğu gollerle 4-0 başladık ve ilk yarıyı 7-2 kapadık. İkinci yarı Ulash'ın ayakkabısını değiştirmesi ve oyuncuların saha içindeki yerlerinin kesinleşmesiyle ataklarımız başladı. Durumu 11-8 kadar getiren ekibimiz son 10 dakika kala ufak bir tartışma içine girdiler. Çok kısa bir süre içinde barıştırılan oyuncuların ardından maça devam edildi ve hırslı oyunuyla göz dolduran Ulash, üst üste yaptığı ataklarla durumu 11-11 beraberliğe taşıdı. 60. dakika sonunda berabere biten karşılaşma, penaltı atışlarıyla devam etti. penaltılarda da 5-5 eşitlik sağlandı ve ATAN KAZANIR usulü penaltı devam etti.
Crezzy_Ette'nin nefis kurtarışları ve taraftarın da gazıyla PENALTI atışlarında KAZANAN TARAF OLDUK.
Takımımız Siirt Spor, yarınki Finallerde oynamaya hak kazandı.
Oyunun Analizi:
En Hırslı Oyuncu: Ulash
En Centilmen Oyuncu: Doğuş
En kötü oyuncu: ZırcoN
En Bağıran Oyuncu: Esmer
En iyi Asist Yapanlar: Esmer, Doğuş
En iyi Kaleci: Crezzy_ette
En çok gol kaçıranlar: Ercan, Zırcon
En çok gol Atanlar: Zırcon, Ulash, Ercan, Doğuş
Sakatlananlar: Ercan, Crezzy_Ette
SARI KART: Doğuş
En iyi Taraftar: Uğur Konur
Diğer Taraftarlar: RoHaN, Rami, YokEdici...
Maçın Ödülleri arasında 10 günlük Antalya gezisi olduğu söyleniyor. Maddi bir ödülden de söz ediliyor. Ayrıca biz yarışmaya toplam üç ekiple katıldık ve şuan sadece tek ekiple yarışa devam ediyoruz. Ödül için değil, kendimizi kanıtlamak için sahaya çıkıyoruz.
Hırslarından memnun kaldığım oyunculara ve sahaya gelip destek veren herkese teşekkürler.
Yarın sahada görüşmek üzere.
başarılar dewam edecek,bu hırs,bu istek we bu yetenek warken :-)
Bu arada mac yarın kachTa ..?
haber verirseniz iyi olur...maçın saati için...
Arkadaşlar...
Turnuva da Yarı finale kalanlar...
Ak Gençlik - Yılmazlar - Siirtliler-Board
Yarı finalde son 3 takım ve kura çekimi ile 1 takım otomatikmen finale kalacaktır...
Geri kalan 2 takım kendi aralarında maç yapıp kazanan FİNAL maçına çıkacaktır...
Ak Gençlik taraftarları gerçekten çok arkadaşlar...
Yarın öğlene kadar Siskav dan bizlere haber gelecektir... Eğer direk finale kalırsak Ak Gençlik rakibimiz olacaktır... Yılmazlar takımının pek şansı yok...
Fakat Direk finale geçen takım YILMAZLAR olursa mutlaka AK GENÇLİK takımını yenmemiz gerekecek...
Ya 1. olupp Antalya ya gideriz yada 2. Olup yerimizde sayarız...
Umarım şans bizden yana olur...
Takımı bu gün izledim. Yaşlı ama tecrubeli bir takım.
Biraz sert oynuyorlar... Fakat avantajlarımızdan bir tanesi kaleci uzaktan köşeye ve çok bariz şutları yemesi...
Defansları sabit ve paslaşmaya önem gösteriyorlar...
Ani ataklar ile şansımız artacaktır...
Yarın bilgi geldiğinde herkese haber veririm...
Yenemeyecegımız takım yok yok ta biraz daha diikkatlı oynarsaq...
:)) ulas abı dogru soluyon:)))
Kadromuzla, hırsımızla bugün sahanın tozunu atacağız.
Umarım bugünkü kura sonucu iyi çıkar da keyifli bir maç seyrederiz.