-
meleğim....
duydum...bir sevgilin varmış.......çok güzel anlatıyomuşsun....korkusuzca el ele vermişsiniz.....mantığın kabul etmiş ....
çok şey yaşadın canın çok yandı.....inş bu aşk seni yakmaz meleğim..inş hep mutlu olursun...unutma...yüreğimle yanında olduğumu...unutma herzaman dualarımın başında olduğunu...
-
görmeden nasıl olduğundan bi haberim şu sıralar...önceden cevapsız aramalarınla bile giderirdim özlemimi..sen bilmeden seni özlediğimi sen bilmeden seni sevdiğimi bu sokaklarda dolaşıyorum....arkamdan koşup yaseminim diye sarılışın geliyor gözümün önüne...dönüp arkamı bende sarılıyorum umrumda değil bize bakan gözler....umrumda değil bi tanıdık görür düşüncesi..seviyorum çünkü ötesi yokki...
ah diyorum biteceğimizi bilseydim eğer.hiç bırakmazdım sıcak ellerini.....hadi gidelim diye yalvarmıştın....gelmedim diye üçgün konuşmadın benimle....o günden sonra hiç gülmedim.....biliyomusun..ogünden sonra hep ağladım..ve sanaydı gözyaşlarım.......beni öldürüşüneydi......
en çok canımı yakan gerdanındaki kokunu başkasının hissetmesiydi....ve ellerinin sıcaklığını...
benim olmalıydın mucize sadce benim olmalıydın....
-
mucize.....
iyi olduğunu düşünerek yazıyorum yine satırlara seni.....onca yaptığına rağmen yinede deliler gibi özlüyorum....farkettimki ilk günki gibide seviyorum seni....dün seni anlattım bi arkadaşa.....çok kızdı sana ...kötü şeyler söyleyecekken izin vermedim ona.....çünkü ne olursa olsun sevdiğimsin sen benim....yalancıda olsan benim yalancımsın...kimse dil uzatamaz sana....
ah be mucize...adam gibi adam olsaydın şuanda buraya beaber yazardık.......hatırlıyomusun planımız öyleydi.......senin bana yazdığını söylediğin şiirlerini okuyackaıtk beraber...bn başımı omuzuna yaslayacaktım....sen içli sesinle okuyacaktın....yaramaz bir kız çocuğu olacaktım....
kimbilir kaç kişiyle kurdun u hayalleri..keşke benim hayllerime dokunmasaydın..o masum çocuksu hayallerime....
unutmadan geçenlerde senin için hazırladığım bi hediye geçti elime......senli günlerimi anlatan bi defter..okudum okudukçada ağladım.......güzel günlerim değildi beni ağlatan senin bana söylediğin yalanlardı....
şimdi mutlumusun bilmiyorum ama mutlu olasın.......ama bir başına mutlu....
-
-
ÜÇ NOKTA
Yıllar önce başladı hayat denen maceralı oyundaki yolculuğum.Bu oyunla tanıştığımda çok küçüktüm ve kuralları bilmiyordum.Bir rehbere ihtiyacım vardı bu oyunda ilerleyebilmek için.O rehber sen oldun.Konuşmayı bilmiyordum tercümanım oldun.Yürümeyi bilmiyordum elim,ayağım oldun.Ben daha derdimi bile anlatamazken sen benim dermanım oldun.Günler ayları,aylar yılları kovaladı.Büyüdüm yavaş yavaş.Her geçen gün yeni şeyler öğrendim senden ve hayattan.Tecrübelerim oldu bu maceralı oyunda.Ağladıkça öğrendim bazı şeyleri ve her ağladığımda senin yanımda olduğunu gördüm.
Ben büyüdükçe dertlerim de büyüdü benimle birlikte.Küçükken silgim kayboldu diye üzülürdüm.Ya da bebeğimin bacağının kopması ağlama sebebiydi benim için.Yıllar geçtikçe tıpkı benim gibi ağlama sebeplerim de değişti.Sevdiklerimi kaybetmek üzdü beni mesela.Derdimin sebebi ne olursa olsun dermanım hep sendin.Değişmeyen bir tek sendin.Sen,ben bu hayata gelirken yanımda gönderilen melektin.Sen benim annemdin.
Senden öğrendim her şeyi.Yaşımı parmakla göstermeyi sen öğrettin bana.İkiden sonra üç geldiğini ne kadar unutsam da sen her defasında hatırlattın.Pembe elbiseme mor derken yine sen vardın yanımda ve onun pembe olduğunu yine sen anlattın bana.Güneşin sarı,denizin mavi,ağaçların yeşil,elmaların kırmızı olduğunu resim yaparken sen öğrettin.Uzuna kısa,kısaya uzun derdim.Onu da öğrettin.
Önceleri yürürken düşerdim.Sonra koşmayı öğrendim koşarken düştüm.Sonra da bisiklete binerken düştüm.Ben bu oyunda hep düştüm.Her düştüğümde beni kaldıran biri vardı yanımda.O biri hep sen oldun.Uçurumun kıyısında tam düşüyorum derken tutunabildiğim ve asla kırılmayan tek dal sendin.Sen her düştüğümde nerde hata yaptığımı bana anlatan melektin.
Kazandığım da oldu kaybettiğim de bu oyunda.Sen hep benimle gurur duydun.Yalan yanlış sözleriyle söylediğim şarkıyı en çok sen beğendin.Yanlışlarımla sevdin beni.Karşılık beklemeden,çıkarsızca,sırf ben olduğum için sevdin.Her halimle,herkesten çok sevdin.
Artık doğru söylüyorum şarkıları.İkiden sonra üç geldiğini unuttuğumu hatırladıkça gülüyorum.Gökyüzü de tıpkı yaptığımız resimlerdeki denizler gibi mavi.Bak onu da unutmuyorum.Ama daha öğrenecek o kadar çok şeyim var ki senden.Aslında hiç büyümediğimi fark ediyorum.Hayat denen bu maceralı oyunda her zaman yanımda olduğun için sana binlerce kez TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Seni ne kadar anlatsam da bitmez,bu yazının sonu gelmez biliyorum.O yüzden ben bu yazının sonuna üç nokta koyuyorum...
-
merhaba aşkım...bugün geç yazıyorum..ama malum bilirsin ev işi temizlik çamaşır bulaşık..ne de olsa benimde bi hayatım var....komşularım hakkımda dedikodu çıkarmış...sözde senin resminle konuşuyormuşum....yakın çevreye haber saldım nişanlıyım dedim......o çalışmaya yurt dışına gitti dedim......nasıl derim beni aldattığını başkasıyla birlikte olduğunu.....benim sana senin bana yasak olduğunu nerden bilsinler...biliyomusun aşkım ben seni her ne olurs aolsun çok özlüyorum...
-
Unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan
seni özledimmmmmm
sensiz düşman geçen zaman
seni özledimmm
o kaderki meşhur sanık omzumda melekler tanık
içinde mektuplar yanık
seniii özledimmmm
-
hayat böylemi oynuyacaktın en hain oyununu bana.....söylemek isteidğim o kadar çok şey varken....susmak en güzeli olucak herhalde...susuyorum meleğim..
-
gerçeklerden bazen kaçmak gerekirmiş.......bende senden kocaman bir dünya yaptım kendimi..öyle mutluyuzki orda......kimse umrumuzda değil...kimse senden öte değil......o anda sevdiğim ne varsa o oluyosun...herşey benim istediğim gibi...sensiz seninle mutluyum.....ve sensiz seni deliler gibi seviyorum meleğim...
-
attığım adımların nereye gittiğini bilmeden yollara düştüm yine.....sana gelmeye çalışıyor bedenim koşar adımlarla yavaşca.....ibnbir tezatlığı aynı anda yaşıyorum....üşüyorum ama sicim gibi ter boşalıyor bedenimden....çığlıklar atıyorum ve sessizlikte kayboluyorum....
bugün seni istiyorum delice....sarıp bir daha bırakmamak istiyorum...nerdesin diye soruyorumda cevabı belii..burdasın işte yüreğimde bir yerlerde....
seni seviyorum...