-
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Bir Grup üye ve yöneticiler uygun bir mekanda sıcak ortamda bir araya geldik...
Öncesi ve sonrası arada bazen espirili sözlerinde olduğu herşey konuşuldu...
uRfaya gideceğimiz netlik kazandı... ve kimlerin geleceği urfanın ve yol üztünde nerelerin gezileceği konuşulup not tutuldu...
Biz bu ekiple olduktan sonra sırtımız yere gelmez dedik ve elimizi taşın altına koyduk...
Çok önemli ve gelecek için umut vadeden bazı projelerin şimdiden temelini ortak fikirlerle attık..
İşte biz buyuz... her zaman her yerde sesimizi en yetkili ağza duyurduk...
Şimdi önümüze bakarak emin adımlarla ilerliyoruz...
Güçlü bir yönetim kadrosuyla ve dev üye ordusuyla yepyeni projerle belki Siirt'in tarihini değiştirmeye karar verdik... ve başaracağız...
Gelen Arkadaşların yanı sıra şölen çikolata ve murat iletişim ana sponsorlarımıza teşekkür ederim.
-
İnşallah Abi EN Güzel Yerlerde Olacağız....:) Bundan Adımn gibi EMİN :);)
-
urfa bıze kusmesın sonra beyler:D
-
öncelikle herkese merhaba..
malum askere gidiyoruz birçok gencimiz gibi bende askerden önce gezip eğlenmek için 35 gündür istanbuldayım ve sizlerden ayrıyım..ben yokken çok şey olup bitmiş maşallah...saolsun arkadaşlar beni haberdar ediyolardı gelişmelerden..yer ve gidecekler belli olmuş hemen hemen...bana sorsaydınız van mı urfa mı diye bende sizlere urfa derdim...çünkü hep görmek istemişimdir...saolsun benide listeye eklemişsiniz zaten..elimden ne gelirsede yapmaya hazırım...bayramda görüşmek üzere....herkese selam...
-
Bayramda hava nasıl olacak?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]