Konu silinmiştir.......
Printable View
Konu silinmiştir.......
Konu silinmiştir.......
donjuan kardeş eme saygı diyorsun güzel ama saygı göstermiyorsun ben den sonra ki
ahmetcan - bordo34 vede sen 3ünüzde daha güzel yapmışsınız ancak benim elimden sadece bunlar geliyor
yaptığım çalışmayı beyenmemiş olabilirsin ama saygı göstermek zorundasın seninkinin yanından bile geçemeyebilir
ama çok kötü yapmışsın çalışman çok kötü vebenzzeri sözler soyleyerek beni photoshopa karşı soğutuyorsun
son bişi daha solim sen 19 senedir fotoğrafçısın ama benim yaşım bile yeni 19 oluyor
Konu silinmiştir.......
çok dikkatli bakıyorum ama hala oraları (kaş, saç ve burun) es geçtiğini ve işçilik göstermediğini düşünüyorum.Alıntı:
donjuan Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sakın yanlış anlama sen es geçmediğini söylediğin için ben bu karşılaştırmayı yapma gereği duydum yoksa emeğine sonsuz saygı duyuyorum. fakat bunu da sormadan geçemeyeceğim, sence olmuş mu?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Konu silinmiştir.......
Konu silinmiştir.......
Konu silinmiştir.......
bu yumuşaklılık işini nasıl yaptın bunu açıklarsan çok sevinirim eminim photoshopla ilgilenen arkadaşlar
bunu ister donjuan cevabını bekliyorum olumlu yada olumsuz
demek istediğim bu yüzdeki insansı rengi nasıl verdin