BELLİ OLACAK :p
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN..!;)
Printable View
BELLİ OLACAK :p
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN..!;)
Yarışmada çok iddaalı bir Siirtli var. profesyonel sıfır bir yarış bisikleti ile katılacak..
İlk üçteyim inşaallah...
Müzik şöleni için sanatçılar ve ses sistemleri hazır...
500 kişilik yemek ve ahçıları da orda olacak...
Pazar günü Büyük bir gün olacak...
Yarın Büyük gün çok az kaldı... Bisiklet yarışına...:) İyi olan kazansın...:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
21 Şubat 2009 / Cumartesi
Yeşil Siirt Eğitim ve Kültür Deneğinin düzenlediği bisiklet yarışmasına ilgi giderek artıyor. Derneğin Siirt’te yapacağı Bisiklet Yarışmasına özelikle gençlerin ilgisinin olduğu gözlenirken, katılımdan yöneticilerin memnun kaldığı öğrenildi.BİSİKLET YARIŞMASINA İLGİ GİTTİKÇE ARTIYOR
22 Şubat Pazar günü yapılacak olan Bisiklet yarışmasına, vatandaşların yanı sıra bir çok bürokratların da katılacağı öğrenildi. Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Yeşil Siirt Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Deniz Siirt’te böyle bir faaliyetin yapılmasında fayda gördüklerini söyledi. Niyazi Deniz, gençleri bilinçli bir şekilde bisiklet sürmeye alıştırmak için de ilerleyen zamanlarda derslerin verileceğini açıkladı. Deniz, bisiklet yarışmasına tüm Siirtli vatandaşlarında davetli olduğunu da sözlerine ekledi.
Siirt Güney Gazetesi
Yarışma bugünmüş unutmuşum valla.
ya ben gelmek istiyorum ama ne yapim iş güç eyer gelemessem kusuruma bakmayın :):):)
Yarışmaya sadece 1,5 saat kaldı. Dışarıda buz gibi bir hava var.
Yarışmaya sadece gençlerin değil, bir çok kurum müdürünün de katılacağını duydum. Yarışma oldukça renkli geçecek.
Bizim ilk projemiz, Yeşil Siirt Derneğinin ilk etkinliği, Siirt'in ilk bisiklet yarışı.
İlkler her zaman heyecan vermiştir.
Yarış pistinde görüşmek üzere.
Küresel ısınmaya karşı bisiklet kullanımı öneriliyor.
Çevre eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan Yeşil Siirt Eğitim ve Kültür Derneği Siirt´te ilk defa bir bisiklet yarışması düzenliyor.
Bisiklet hem sağlık, hem küresel ısınma ve hem de trafiğin hafifletilmesi için önemli bir araçtır diyen dernek başkanı Niyazi Deniz 22 Şubat 2009 günü yapılacak olan yarışma ile ilgili olarak “ Gelişmiş ülkelerde bisiklet kullanımı yaygındır. Türkiye´de ise günlük yaşantıda bisikletin araç olarak kullanımının yaygın olmadığı bir gerçektir.Küresel ısınma ile ekolojik felaketlerle karşı karşıya kaldığımız şu günlerde toplumda çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamak, bireyler arasında bisiklet sporunun geliştirilmesini artırmak, doğanın ve kültürün korunmasına dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenerek bilinç oluşturulması gerekir.
Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için Dernek olarak, sosyal destek programı kapsamında hazırladığımız bir projenin kabul edilmesi ile 22 Şubat Pazar günü 16-46 yaş grubu tüm spor severlerin katılacağı bir yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmayı geleneksel hale getirerek, çocuklarımıza bırakacağımız dünyamızın daha az hasar almasını amaçlıyoruz.
Amacımız bizim sandığımız dünyamızın aslında bizim olmadığı ve bize emanet olduğu bilincini toplumda oluşturarak, bu emanetin korunmasına katkıda bulunmaktır.” Dedi.
İzleyicilere yemek ve müzik ziyafetinin verileceği yarışmada dereceye girenlerden 1 ci ye 2 Cumhuriyet altını ve birincilik kupası, ikinciye 1 Cumhuriyet altını ve ikincilik kupası, üçüncüye de 1 ad. Bisiklet ve üçüncülük kupası verilecek. Bunun yanı sıra tüm katılımcılara günün anısı olarak birer katılım sertifikası verilecek.
Yeşil Siirt Eğitim ve Kültür Derneği tarafından hazırlanan 8500 Tl tutarındaki proje kapsamında yapılacak olan yarışma Pazar günü saat 12.00 de valilik önünde başlayacak ve Eruh yolu güzergâhında gerçekleştirilecek.
Haber: Siirt Umut Gazetesi
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
arkdaslar ne oldu fotograflar yayınlanmamıs daha...cook guzel gecti derbeder ve efsaneye tskler...ka tıldıkları için...
aldığım bilgilere göre derbederin pedalı kırılmış yoksa kesin 1. gelirdi :)