Araz kardeşim, Nesta ustam sizden e-kart uygulamasına örnek bir site adresi istemiştir.
Site adresini kendisine PM ile ulaştırabilirsiniz.
Tüm yazıları bir kez daha gözden geçirdim. Değerlendirme çalışmaları başlamıştır...
Printable View
Araz kardeşim, Nesta ustam sizden e-kart uygulamasına örnek bir site adresi istemiştir.
Site adresini kendisine PM ile ulaştırabilirsiniz.
Tüm yazıları bir kez daha gözden geçirdim. Değerlendirme çalışmaları başlamıştır...
nesta abiye site adresini pm yolu ile ulaştırdım . yalnız bir sorun olmuş konulaın birkısmını nesta abi görememiş bende sorunu öğrenebilmek için yöneticiye sorucam. yöneticinin msn e girmesini beklyrm olmazsaAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abi sen degerlendimeni yap listeyi hazırla beraber gerekenleri halledelim Pazartesi Allah bir mani vermese sozlenecem Çarşamba veya prsembe gunü kodlama ile ilgili alanları bitiririz.Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah tamamına erdirsin inş.
Gözün aydın kardeşim.
Rabbim hayırlı etsin mutluluklar ömür boyu..bu arada çok teşekkür ederim üyelere duyarlılığınız ilginiz için saygılar
Teşekkür ederim arkadaslar darısı tüm bekarlara :)
Çalışmalar şuan 4 kişilik bir ekiple (Rohan, DeRBeDeR, Sosyete ve dj_koso) tarafından yapılmaktadır...
Sitemizi güzelleştirmek ve Gençliğin sesini duyurmak için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz...
sitedeki reklam alanları değiştirildi
logosu değiştirildi
öneml notlar alındı
4 sayfalık dergi tasarlandı ve yayınlandı
40 maddelik çalışma listesi üzerinde halen çalışılmaktadır.
Rohan abi ben proFiLime giremiyoRum başka biR üyenin proFiLi çıkıyor..KarakterLerden oLsa gerek
Aynı sorun bendede var:S.