ben yokmuyum macta
bende oynamak istiyorum
beni takıma al maci kazan
Printable View
ben yokmuyum macta
bende oynamak istiyorum
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hece56
Rohan üzgünüm ama bu sorumluluğu almıyor.Halı saha işini sana bırakıyorum...........
Alıntı:
Sebebimiz var Zircon.Gurur demiş saçmalamışsın.1 Eylülde tayinim çıkabilir ve memleket dışına gidebilirim.Sizi neden birşey demeden yüzüstü bırakayım ki?
1.ZırcoNAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Alıntı:
Rohan üzgünüm ama bu sorumluluğu almıyor.Halı saha işini sana bırakıyorum...........
bütün etkinlikler zaten sırtım da bir tane fazla olsa ne olur ki? Yine de teşekkürler.
2. Berkant
3. Eleman
4.Seboo( iyi bir kalecidir.. ) :D
5.Efsane_1907
6.Esmer
takım buysa tamma da ben kaleci olarak imamın oğlununn oynmadsını istiyorum arkadaşlar burda laf salatası yapmaya gerek yok biz sahada konuşacaz
ve sana gelince hece56 tanışma fırsatımız olmadı bu vesile ile tanışacaktık üzüldüm oynayamamana ne yapalım başka sefere şimdi bu dakkadan itibaren sorumluluğu ben alıyorum sahanın yerini ve saatini belirtecem takımlar hazır olsun şimdi futbol zamanı !!!!
seni tanıyamadık kardeş mevkin ne belirt ii oynuyorsan kadroda değişiklik yapabilrimAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kimsesiz
ben yokmuyum macta
bende oynamak istiyorum
abi bende oynamak istiyorum yer varmı ? :11:
BU DA BENIM TAKIMIM FARSA BAS KALDIRAN GELSIN BAKEMM
1.rAmİİİ
2.CAMBAZ
3.BAS GİTARİST
4.SONNEFES
5.CEYMİS
6. KALECİ:p:p:p
BEKILYIORUZ
ABİ BANA BİR KALECİ BULUN BEN TEK BASIMA OYNUYAYIM SİZİN LE :8: :23: :247:
bende varım eger yer varsa yoksada canınız sagolsun
Arkadaşlar Ben menisküsümden dolayi oynayamiyacam size başarilar hehehehe :11: :11:
bizim takım kuruldu ayrıca bass gitarist bizim takımda oyanamayı kabul ettii rami bass gitaristi bize kaptırdınız biz laf salatası yapmıyoz sahada konuşacaz
1-İmaMıN OğLU
2-ZiRCoN
3-ESMeR
4-ELeM@N AbE
5-BeRkAnT
6-BaSs_GiTaRisT
SayGıLARıMLA
TAKıM ADı =REaL BoARD :D :D
1.rAmİİİ
2.CAMBAZ
3.Süprizzzz
4.SONNEFES