Bizim Eve giren Pişman Olacak:))) Heheh Bi ara bi salak ark biiz eve girmiş tabi arkadaşımın arkadaşı....çaldıgı parayı diger gün teslim etti bana :)) :18:
Printable View
Bizim Eve giren Pişman Olacak:))) Heheh Bi ara bi salak ark biiz eve girmiş tabi arkadaşımın arkadaşı....çaldıgı parayı diger gün teslim etti bana :)) :18:
şebekeden hatrı sayılır tanıdıkların var herhalde:51:
evet uyanık olmanın ne yararı var ki dışardan bi haber bi durumda iken.yani benim gibi..yan odadan babam seslense bile duymuyorum bazen..ben hırsızlardan çok korkarım ama sizi de korkutmayayım.benimki psikolojik bi durum.benim eve de girmisti hırsız.yüzyüze geldikten sonraki durum korkudan daha değişik bi duygu.neyse ben gevezeleştim :31: yumurtaların dak bitti.sahura geçtim.kendinize iyi bakın. :2:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
şebekeden hatrı sayılır tanıdıkların var herhalde:51:
he yaa :)) saolsunlar Seviyorlar benii töbe töbee Onların Hatırı Kendilerine kalsın benden uzak:))
iyi sahurlar serap ablaa
afiyet olsun serap umarım bir daha hırsızlık vakası yaşamazsın :8:
sala verildi
son 10 dk çabuk yiyin ne yiycekseniz
:51:
bende uyuyorum arkadaşlar iyi sabahlar
kendinize iyi davranın :32: :20:
bende namaz kılıp yatam bari :25:
syn Rohan abeyyy şu hırsızlarda oruç tutuyor galiba:51: :26:
imana gelmişler.. bizim serê Zinî'de artık hırsızlık olayları olmuyor :60: yoqsa eleman abi bizim mahalleye mi taşınmış;:108:
Adminim bide bizim mahalleye çirkef olarak davul değilde teneke demişsin vallah billah davul çalıyorlar :257: ama bir kusurları var mani sölemiyorlar :18: baqşiş desen benim maaşımın 2 katı kadar alıyorlar (Ramazan dolayısıyla) :273: yoqsa bizde mi davul işine mi girelim :233: ben davul çalacam :218: Adminimiz mani söylesin :11:
istediğin mani olsun
Ramazanınız mübarek olsun
hırsızlar imana gelmiş
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
Fazla bahsetmemek lazım bunlardan
Başımıza bela olur sonradan
Biz işimize bakalım
Orucumuzu tastamam tutalım