teşekkürler ali zaman buldukça ögrene bildiklerimizi geliştire bilmişsek ne mutlu :1:
Printable View
teşekkürler ali zaman buldukça ögrene bildiklerimizi geliştire bilmişsek ne mutlu :1:
Abimm bizii solladın yaw :( Kıskanmaya başladımm seniiii :(
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ve elimde kırık düşlerim yüreğimde hüznüm ucurumun kenarında beklerken sonsuza düşmeyi , arzularken sensizligi ölümle yaşamayı.. Bir ses yenıden yaşamam gerektıgını soyledı bana her şeyi si baştan yaşamak.. Emek harcayarak emek vererekk...
Emege saygı diyorum ve bu güzel çalışmayı hazırlayan eleman abiye Bu güzel çalışmayı bize sundugu için SOnsuz Tşk ...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Son iki çalışma güzel olmuş. Ama ilkinde biraz daha keskin hatlarla ayrılsaydı daha güzel olurdu. İkincisinde ise azıcık netleştirme kullanılsa daha iyi sonuç çıkardı. Sonuc olarak ışık dengesi güzel. :143:
Alıntı:
vay ulaş karizma yaw ben bunu peker açıkalın sandım :204: :204: :204:
Alıntı:
Valla harikaa çalışmalar abii özelliklede bu :)
Ben o tişörtüü bir yerlerdenn hatırlıyorumm amaaaaaa duu çıkaracammm :48:
Eleman abi yine yaratıcılıgını konusturmussun abi :):):):) Ama dııyım sana hala agda yaptırmadım annadın sen oNu :):):):) yanımda kı hatunun adı Yaumi nakatakikiki kokoko :):):):):) Hanım Aga o Peker acıkaLın deıL gafffurr :):):):)
waLLa süper oLMus FOtolar yah :):):):)
NoT : pereLi moDeLLik yapıLIr Kücük :50 BöYük:100 :D
abi ellerine emegine sağlık döktürmüssün estirmisin kadrajı'da obiçim çekende güzel çekmiş eeee :1:
O kadın kafayımı yemişş ne işi var ordaaa :61: :74:
abi ellerine sağlık harika olmuşlar gün geçtikçe dahada geliştiriyorsun kendini.
derbeder ne var ne bakıyorsun yaw :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
abi ellerine sağlık harika olmuşlar gün geçtikçe dahada geliştiriyorsun kendini.
derbeder ne var ne bakıyorsun yaw :D
sanki bir kedi gördüm abi :D
eleman abim ellerine, photodhop'una sağlık...
güzel ve çekici bir çalışma..
kadraj yıkmış ortalığı.
kadın renk katmış rasıl hacara...
Abowww hatuna bakın heLe Derbeder ıcın napmissss
Elaman abii süpersin :):):):) :D
tebrikler :94:
11. sayfadaki tüm çalışmalar harika olmuş. Anlaşılan o ki gelip senden ders alcaz artık :)
:212:
teşekkürler üstat
mütevazi davranmışsın :1:
Çok super calısmalar ellerine saglık eleman abi...
ulashla olan çalışmana bayıldım süpsüpeeee :246:
bunun yanında diğerleri de hoş olmuş.
gören de kırk yıllık bu işi yapıyor sanır seni yani tebrik ederim.
abi İlk caLısmaların bide son calışmalarn arasında qörulecek bir payda buyuk bir fark var.
yaratıcılıqınnı geliştirmişsin.
başarıLarın devamını dilerim..
:108:
evet elaman abi baştan sona kadar inceledim dikkatlice baktım..
kötü demeyelim de kolaydan zora, kötüden çok daha iyiye gelmişsin...
dilerim ki baş koyduğun bu yolda en yükseklere en iyi çalışmalarınla tırmanırsın..
kolay gelsin ellerine sağlık.
paylaştığın için de ayrıca teşekkür ederim...
Benim Bildiğim SONnefes Yeşil Aycıdır Ama orda Elinde Sıgara var :P
BU ne biçimm İştir anlamadımm :216:
Ellerine saglık abi guzel olmus... O 2 tane cıtırın arasına girseymişimde olurmuş:D:D
manzaranın guzellıgı arifle bozulmus :):):) ayrıca onlar cıtır deıl :)
foLLossporrr :Pp
Manzarayı bozdugum konusunda haklısın, çıtırmı baska bişeymi eleman abi daha iyi bilir... Çıtır gorunuyorlar :D
aRifcim dogaya senın guzellıgını katmıs eleman abi orası senle daha güze olmuss :)
FoLLOşSporLu onlar :)
Bilmiyorum dedim ya işin ehli bi yazsa kim olduklarını :D
budist rahipler çok istediysen atayım aralarına :51:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Ellerine saglık abi guzel olmus... O 2 tane cıtırın arasına girseymişimde olurmuş:D:D
Rahibemiiii :D Ulas rahibelere baksana kardişim... Abi ilk gittigimizde beni aralarına at onları dinden cıkarayım...:D :154:
Yeme bızı eleman abi cwp bekLIOzzz istedıgımız cwp bu deıLdı..
Süper oLmus Emeğine sağLık..
güsel yapmışınn... :118: