Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Son dakika:
LET BEKKİNİ (Beni Ağlatma) şarkısıyla ünlünen Siirtli santçımız kadir akınayda gecemizde şarkı söylecektir....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Son dakika:
LET BEKKİNİ (Beni Ağlatma) şarkısıyla ünlünen Siirtli santçımız kadir akınayda gecemizde şarkı söylecektir....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayırlısıyla cumartesi bi gelsede ucak bir an once istanbuldan bi havalanabilse ... aksilikler ard arda geliyor:((
Gecede yapılacak süprizler artıyor...
bomba gibi geçecek..
O gece için iş yerinden kacam galiba izin istedim hala sonuc alamadım vermeseler işten kaçacam kesin orda olacam bensiz olmaz yaw.
oLuşan teknik bi ProbLemden Dolayı sahne alma seansı sona erdi...biqinize.
2 dk.da fikir değiştiriyorsun. Çabuk karar vermezsen iyi olur ;)
Bu akşam iş çıkışı bir çok sponsor firmaya uğradım. Ardından Kızlar Tepesindeki toplantıya.
Toplantıya çok sayıda Kurtalanlı misafirimizde katılmıştı. Toplantı öncesi ufak şakalaşmalar ve atışmalar oldu. Toplantı benim açımdan oldukça keyif vericiydi. Yeni yüzler ve arkadaşlarla tanıştık.
Bu akşam, gecede oynanacak olan piyesi konuşacaktık ve bir bukle oynayacaktık. Dj_Kenan iki sayfalık bir skeç yazmıştı. Pisune, Başbelası ve Tillo'dan Mehmet'te toplantıdaydı.
Toplantıdan sonra şuan evdeyim ve gecenin davetiyelerini basıyorum. Yarın sabah tüm resmi erkana bu davetiyeler dağıtılacak.
Dağıtımlar; Derbeder, Zırcon ve Pisune arkadaşlarımız tarafından gerçekleşecek. Önceki gece afiş asımı sırasında Emniyet Müdürümüz Cuma Ali Aydın, Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür ve Belediye Başkan Yardımcı Nurettin Ertemel'le Güres Caddesinde konuştuk ve geceye geleceklerine dair söz aldık.
Geceye katılımın bir hayli fazla olacağı ve yer sıkıntısının yaşanacağı konuşuluyor. Bugün bir kaç telefon aldım ve aile olarak gelecekleri bildirip yer ayırmam konusunda beni bilgilendirenler oldu. Kaba bir hesap yaptık ve bu sene diğer senelere ve organizasyonlara nazaran çok ama çok kalabalık bir gece olacağını söyleyebiliriz.
Yerel Sanatçılardan Nevzat Turhan (Çahhor), Şükrü Çoban, İsa Danış, Rauf Evin ve Mehmet Maksut Peker'in yanı sıra Kadir Akınay da sahne alacak. Bizim üç kişilik canlı performansın yanı sıra sitemiz üyelerinden Şawuran ve Başbelası da 2 rap şarkı ile geceye renk katacaklar.
Orda yazıLanı okursan üstad. fikir degisiklıgınden söz etmıyorum teknık bı arızadan Söz ediyorumAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
2 dk.da fikir değiştiriyorsun. Çabuk karar vermezsen iyi olur ;)
Geceye hızla yaklaşıyoruz umarım Gecede hiç bir aksilik çıkmaz
sayın cok kıymetli siirt halkı geleneksel hale gelen siirtliler board iternet paylasım ve duyarlı gencligin bulustugu internet sitemizin 4 . kurulus yıldonumune hos geldiniz..... diye baslayan konusmayı rohan ustadan duymaya cok az kaldı....:)) heyecan son hız devam ediyor
SON 2 GÜN
Nefesler Tutulmuş Heycanlar Hızla artıyor Herkez Geceyi bekliyor
sabırsızlanıyorum
maalesef ben olamıcam çok üzülüyorum.bol bol resim çekinde bizde iç geçirelim :((
aymuran keske gelebılseydın ... c.tesi siirtteyim allah kaza bela vermese...gecede olacam
savuran<<atlasjet ek sefer kaldırsınnnnnnnnn millet geceye katılmak icin sıraya girmis bilet yok..........burdan butun yetkililere sesleniyorum 70 milyon bizi dinliyor nerde bu devlet nerde bu millet :)))))))))
ne güzel yaaa ben maalesef gelemiyorum.inş seneye kutlamaya gelcemmAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SiYah'IN M@Temi
aymuran keske gelebılseydın ... c.tesi siirtteyim allah kaza bela vermese...gecede olacam
aymuran cok oluo sanırım senin siirte gelmeyısın :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : aymuran
Alıntı:
aymuran cok oluo sanırım senin siirte gelmeyısın :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : aymuran
geçen yıl gelmiştim ama çok az kaldım.1.5 hafta bile diildi.
Harbiden Abi 5 qundur Ucakta yer yok. :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
savuran<<atlasjet ek sefer kaldırsınnnnnnnnn millet geceye katılmak icin sıraya girmis bilet yok..........burdan butun yetkililere sesleniyorum 70 milyon bizi dinliyor nerde bu devlet nerde bu millet :)))))))))
fuLL hepsi geceye geLioR:P
Erken rezervasyonun yararLarı burda yea:D
operasyon şefi karşıLayacaksiz yaw aip ettin.
ATLASJET GRAND OPERATION -MarhaLing
bende heyecanlandım yaw bana ne oluyosa:D:D
İnş.gusel gecer
ıhs guzel ve eğlenceli geçer:D
nasib olursa gelırız
takım elbıse gıycem:d
cceketımın cebınde bı karanfıl olcak:d
Gece için son hazırlıklarımızı yapıyoruz.
bu akşam iki elim de dolu geldim.
Dilek Ticaret'ten konfetiler, hava-i fişekler, kırmızı alevler, rafyalar ve tabaklar alındı.
Yine Abdullah'ın Dondurması'ndan Hacı Ayaz Hocaoğlu abimiz 200 dondurma için hazırlıklara başladı. Sonucu bu akşam netleştirdik.
İstikbal Aydınlar Mobilya'dan sürpriz hediye çekilişi için iki güzel hediye alındı.
Günbat Giyim'den hediye çekilişi 5 hediye sözü alındı.
Geceye katılacak iki değerli kişi için plaketler hazırlandı. Halı Saha maçlarımızın yıldızı için (süpriz) bir kupa hazırlandı. (Geceye kadar isim açıklanmayacaktır.)
Geceye katılması için Vali Yardımcımıza davetiye ulaşmış ama gelip gelmeyecği netlik kazanmamıştır. Yarın netleştiriyoruz.
Milletvekilimiz Afif Demirkıran'la yapılan telefon görüşmesinde TEBRİK mesajlarını iletti ve yarın Siirt'te olduklarını ve görüşmek istediklerini belirtmişlerdir.
Siirt Spor Başkanı Beşir İlçin, Sirgiad Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Demirhan ile bugün tekrar görüşüldü. Geceye geleceklerini ifade ettiler. Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, Emniyet Müdürümüz Cuma Ali Aydın ve Belediye Başkan Yardımcı Nurettin Ertemel de geceye katılacak olan isimler arasında.
Az önce Rami ve Kartal56 abimizle de telefon görüşmesinde bulunduk. Yarın sabah Siirt'teler.
İstanbul'da halı saha maçı yapıyorlardı. Yarın akşam da burada bir halı saha maçı tertiplendi. İzlemeye herkes davetlidir. Yer: Kurt Kapalı Halı Saha...
Kızılay Kan Bankası ile bugün iki kez görüştüm. Daha önce sizlere duyurduğumuz Cumartesi ve Pazar günü Kan Bağışı için ufak bir aksilik olmuş. Doktordan yana (özel) bir durum olduğu ve sadece Pazar günü için bir günlüğüne orada KAN BAĞIŞ NOKTASI kurulması için çalışmaların yapılacağını öğrendik.
İstanbul'da bulunan gecemiz sunucusu Ulash ile az önce yaptığım telefon görüşmesinde kendisi de yarın Batman Havaalanına saat 14.00'e ineceğini bildirmiştir.
Sahne alacak olan sanatçıların bir çoğuyla bugün tekrar görüşme yapıldı ve herhangi bir sorun olmadığı teyidini aldım. Malum düğün sezonu olduğu için geceye katılamama gibi bir durumları söz konusuydu.
Batman'dan tüm dünyaya yayın yapan DENGE TV ile yapılan ilk telefon görüşmesi olumlu geçmiştir. Geceye gelip gelmeyecekleri yarın netlik kazanacaktır. Kanal 56 ile de yapılan ilk görüşme de aynı şekilde olumlu geçmiş ve gelip gelemeceklerini yarın bildireceklerdir.
Anadolu Haber Ajansın Siirt Muhabiri ve Eski Dernekler İl Müdür Ayhan Mergen'in ablası bugün vefat etti. Allah rahmet eylesin.
Kendisiyle dün görüşmüştüm ve geceye geleceğini, Umut Gazetesinde haberimizin yayınlandığı teyitini almıştım. Bugün Siirt Gazetesi ve Demokrat Siirt Gazetesi sahibi Ahmet ARITÜRK ile görüştüm. Geceye kesin gelecek isimler arasında. Sirit Gazetesi Foto Muhabiri ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ömer Özer ile yapılan telefon konuşmasında kendisi geceye geleceğini belirtmiştir. Güney Gazetesi muhabirleri ile tek tek görüşülmüş vbe geceye gelme sözü alınmıştır. Mücadele Gazetesi sahibi Cumhur Kılıççıoğlu yerinde ziyaret edilmiş ama kendisiyle görüşülememiştir.
Dün itibariyle Aydınlar Caddesine ve Cumhuriyet Caddesine de afişler asılmıştır.
Skeç için Derbeder ve DJ-Kenan çalışmalarını aralıksız sürdürmekteler. Dj-Koso ve Özbey'in de yardımcı olduğu skeç çalışmaları olumlu geçmektedir.
15 özel Güvenlik Görevlisinin geceye katılacağını duyurmuştur. Herhangi bir aksilik olup olmadığı tekrardan sorulmuş ve gecenin başlamasına 2 saat kala yerlerini alacaklarını sözü alınmıştır.
Anfinin elektirikçine ulaşılamamıştır ama yapılan araştırma sonucu anfinin elektiril tertibatında geçen seneki gibi bir arızanın ve aksaklığın söz konusu olmadığı öğrenilmiştir.
Anfinin yandaki odaları ve protokol giriş kapısı anahtarları belediyeden alınmıştır.
Eriç Kitap Kırtasiye, gecede asılmak üzere çok sayıda balon ve bayrak vermiştir. Teşekkür ederiz.
Bilgili Kitap Kırtasiye ile görüşülmüştür. Geceye geleceklerine dair söz alınmıştır.
------------
Anlayacağınız bugün gerçekten çok ama çok yoğun bir gündü. Buraya daha yazamadığım şeyler de var.
Geceye çok az kaldı. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin.
hakıkaten allahın ıznıyla buyuk bı gecenın olacagını ınsan sımdıden farkına varıyor
o zaman yarın kaç gibi toplanıyoruz...
Yarın akşam toplanıyoruz. Halı Saha maçı ve ardından Anfiinin Yıkanması var. İtfaiye ekibi yıkacak ama bizlerde orada olacağız. Belki yardım ederiz. Ayrıca son bir genel duruma bakalım. Eksiğimiz gediğimiz ne oldu diye.
kolay gelsin rohan...
Yarın akşam anfide bi kaçtane fırça çekpas bulup itfaye su dçkünce bizim arkadaşlarda çekpas fırça yaparsa en azından gecen seneki gibi killi olmaz oturacaklar sıkıntı çekmez...
sabaha kadar anfi kurur zaten. sorun yok.
Kurtalan kısmında sorun yoktur umarım.
Bugün Tillo'dan haber geldi. Gece için bir minibüs tutmuşlar.
Kurtalan'dan siz 2 minibüs demiştiniz. Geçöen akşam Kurtalan'dan bir grupla daha tanıştık. Onlarla birlikte Kurtalan'dan 3 araç gelmiş olacak.
2 senedir gecelerimize katılan Baykan'dan bu sene için ses çıkmadı. Yarın arayıp görüşeceğim.
Eruh, Şirvan ve Pervari ilçelerimizden zaten ses yok :)
her şeyin hayırlısı Allah utandırmasın bundan da yüzümüzün akıyla çıkarız inşallah
yarın daha doğrusu bu akşam ki halısaha maçı saat kaçta
21.00 - 22.00
Kurt Kapalı Halı Saha
ok üstat bir aksilik çıkmazsa ordayım :q:
GÜZeL ßi gece oLacak zar zor batmandan yer ay1rtabildim bunada sukur pazar aksami siirt icin cok farkLI ve guzel Olacak...
bende aranızda olmak isterdimmm ama gelemiyecemm size iyi eğlenceler arkadaşlarr
gercekten harika bir geceydi anlaılamzzz.
çok güzel çok eğlenceli ve benim için çok anlamlı bi geceydi...çünkü yılın kalecisi ödülünü aldım...çok değerli bir kişiden....istenbul gençlik ve spor müdür yardımcısı sayın adnan kuzu'dan...kendisi yarın gelip beni izleyecekmiş...
geceye tatlı geldik - tuzlu gittik.
2 tane kendını bılmez ve terbıyesız yuzunden ole oldu herkesten dun aksamkı olaylar ıcın ozur dılerım ?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
geceye tatlı geldik - tuzlu gittik.
orda diildim ama çok güzel geçtiğine eminim daha nice yılları hep beraber kutlarız inş:)
guzel bı geceydı