Aşk, aşk, aşk.... :D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seversin ama çok önyargıLı davranıyorsun bidenemmm... :)
Printable View
Aşk, aşk, aşk.... :D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seversin ama çok önyargıLı davranıyorsun bidenemmm... :)
çok saol canısı ama ben içimdeki bazı şeyleri bitiremedikçe mutlu olamıyorum...bundada olduğu gibi....evet heyecanlanıyorum bazen ama bu karşımdakinin samimiyetinden kaynaklanıyo...ilk defa birinin beni sevmesi bu kadar samimi bu kadar inandırıcı geldiği için heyecanlanıyorum..sonra bu adamı kalkıp ömrümün başına koyuyorum ama yaşadığım hiç bir şeyden tat alamıyorum sevemiyorum bir türlü....yani ben yalnız kalmaya mahkum biriyim...hayatımda kimse yok yani.....Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
esram ablasının kuzusu aşk değil bu ben aşkıda yaşadım ve hala içerimde kırıntıları var...eğer aşk olsaydı onu hayatımda isterdim..ama ben onu hayatımda bie eş olarak değilde daha çok bir abi gibi görüyorum bunu dün kez daha anladım.....benim çok değerli ama bir eş olarak dğil....düşünmemi sağlayan bir çok kişi oldu onlar sayesinde karar verdim bu iş olmaz..neyse bunu senle özel konuşuruz aşk böcüğüm...:D
ben geldim gülcan...
.sana dolu dolu geldim bugün.....
içimden fışkıran gülücüklerle geldim...
.hayatımın en neşeli günlerinden biriydi dün.....
gülmekten oynamaktan karnıma ağrılar girdi.....
dün balımın doğum günüydü....
yani daha önceydi ama biz ancak dün yapabildik..:
sabahtan pasta börek felan yaptık sabahtan dediğimde saat dört gibiydi..:D
abimde erken gelmişti onu doyurup oraya gittik azcık balımı gezdirdik...
sonra yukarı çıktık.....baktımki hazırlıklar son hız hemen ellerimi yıkayıp işe koyuldum bend.e..
daha önceden haberim olmadığı için süslenmeden gitmizştim:(niysem sağlık olsun....
saat sekiz gibiydi pastalar kısırlar börekler hepsi müthişti.....balımın neşesi görülmeye değerdi....anüm ölürüm ona ben..teyzesi ölür ona...tüm kuzenler evdeydi...büyük kuzen trafik kazası geçirmiş.....korkma gülcan hiç bişeyi yok azcık kolu sıyrılmış o kadar..bende çok korktum ama şükür iyi abim....
yemekten sonra kopuş gülcan....:Dallah yasmini kimse tutamaz:D..
açtılar oyun havasını köçek yasmin ortada..::D
kolbastılar roman havaları kastamonu havaları havada uçuşuyor ben ortada..:D
tabi karşımda dünya yakışıklısı balım birlikte oynuyoruz..:D
bir yandan kameraya çekiliyorum bir yandan fotolarım çekiliyor..gülmekten öldük..:D
sonra bütün kuzenler ayakta annem bile oynadı görmeliydin resmen çoctuk..:Dbütün ümraniye inledi:D
derken hava yengelere telefon açtık arzu gelmiş arzu benim kumam:D:Dyani şöyle olayın aslı 3 sene evveline dayanıyo:D:D
3 yıl önce kuzenimin düğününde abimin ve kuzenlerin arkadaşı olan küçük mucuk dğünde gözlerimi kmaştırdığı için sürekli kçük mucuk küçük mucuk diyip durdum..::Dtabi artık herkes adımı mucuk diye anar oldu..::D
hemen açıkliyim
mucuk=elektrikci dursun abi
küçük mucuk=dursun abinin oğlu cevdet:D
hah metin abi bana takılırken aynı zamanda hava yengenin yğeni arzuyada öyle akılmış..bizi birbirimize düşürmek için yapmış..bizim aramızda bir mucuk rekabetiki görme..gülmekten ölürsün...:D:Ddün akşamda öyle ama öyle bir laflar söyledimki arzu mucuğu aban bırakmak zorunda kaldı haha..:D:Dmucuğun bişeyden haberi yok..:D:Dama çok güldük ya..allah mucuğu sahibine bağışlasın..gülcanım kendisi dünya ahiret ebim olur:):)tamam abi olmasada kardeşim olur:d:D
eve gelene kadar güldük ya...gelirken markete girip kahve aldık......markettteki abi siz şu yeni taşınan çiftmisiniz dedi..:Do sırada çiğ köftecide ordaydı.....pür dikkat bizi dinlemeye koyuldu...abim yok abi yeni taşındık ama çift dğeiliz kardeşiz dedi:D:Donada güldüm:D:D
eve geldim kendimi banyoda buldum..:Dsaçımı taramak bir saatimi aldı ::Dneyse sonra gözlerim ağrıdı yatayım belki uyurum diye düşündüm ama yok bir türlü uyuyamadım...bşlkaları banyo yaptıktan sonra hemen uyur ama benim neyime uykum kaçtı:(
saat dörde kadar uyuyamadım.....canısı mesaj attı bana....ona cevaben bnde çağrı attım....ama konuşursak daha iyi olucak...hele bir nette yakalayayımda....neysem..
gülcan....o huzur varya hani böyle iliklerime kadar titreten huzur işte o sivastaymış yeni gelmiş gelir gelmez beni aradı....hep aynı hiç değişmemiş gülüşü..oy gülcan oy.....
büyümüşüz öyleki herşey canımı yakar olmuş....bugün hem çok güldüm hem çok hüzünlendim......onu andım bugün...en ayrıntısına kadar onu anlattım....bir titreme aldı beni arzu korktu halimden istersen anlatma dedi......ama anlatasım vardı......anlattım ellerim buz gibi oldu anlatırken.....çokmu özledim bilmiyorum....çok mu seviyorum bilmiyorum....ama ben tek başıma mutluyum onu çok iyi biliyorum..arzu bugün derinlere daldı...yokmu biri senin gibi birinin nasıl sevgilisi olmaz dedi...saolsun dedimki kimseyi istemiyorum o yüzden yoktur canısı dedim..:)güldü....valla boş bırakmazlar dedi..:)neyse gülcan herşey tek başına güzel:)
Dünden kalma uykusuzlugumu sevdim bugün ,yorgunlugum inatla diretsede , göz kapaklarimin verdigi agirlik bile beni uyutamiyordu...
taze durulmus bi nehir belkide! Sesini aliyordum inceden...
Gözüm disariya takildi...
Karsimda kocaman bir kestane agaci durmus beni izliyordu,gülümsedim hafifce,onu süzmeye basladim...
Ne dallarinda kalmis bir tane kuru yapragi ne de ufacik bir kipirtisi vardi...
Ciplakti ama titremiyordu,öylece duruyordu...
Sadece en tepesinde basina tac yapmis gibi duran bir kus yuvasi vardi...
Bakistik saatlerce...
Sokaklarin lambalari yaniyordu,gökyüzü yaribaygin Ay a gebe,kestane agaci bahara,
Ben! Ben öylece bakiyordum,hicbirseyi düsünemicek kadar durgundum...
Sessizligin sesi bu olsa gerekti...Tuhafti !Sadece hüzün kokmuyordu
En cokta buna takildim iste! Neden hüzün kokmuyordu?
Koklamak istedim israrla,defalarca kokusuna doymak istedim...
Belkide düngece son kez gelmisti kapima sessizce "avucunu ac" demisti, yerine kücücük bir tebessüm birakip gitmisti.
Nefes aliyorum da! Hüznü kokliyamiyorum...
Aslinda sevmistim hüznün kokusunu.Rengi matti ,kalabalikta annesini kaybetmis bir cocuk gibiydi,kokusu cok esrarengizdi ,tarifi yoktu...
Dagilmisti koku sanki yok oluyordu... Alismistim oysa !beni terkedisi bile ansizin habersizce tipki geldigi an gibiydi...
Sessizligin sesiyle arkadas olmustuk,kestane agaci karanliga gömülmüstü,ay parliyordu...
Öyle bakakaldim...Sessizce terkedisine...Yine gel dercesine ...
Gözlerim kapaniyordu...Dalmisim...
Uyandigimda avuclarimi sIkI sIkI kapadigimi anladim,yavasca actim kücücük tebessüm yerini gülümsemeye birakmisti...
Tuhafti...
Benim en önemli lüksüm,kendime ayırabildiğim düşünce zamanlarımdır,o ciddi yüzümde hafif bir gülümseme belirir ve dalar giderim geçmiş zaman ötelerine.
Bazen hırçın dalgalarını seyre koyulduğum bir deniz kenarında,bazen karlı dağların eteklerine,bazen de bir yazlık sinemanın tahta iskemlesinde bulurum kendimi,yüzümde beliren gülümseme ise o günlerin güllük gülistanlık geçtiğinden değil,mazimin acı bir tebessümüdür.
Sinema değince bir film şeridi gibi kendi hayatım gelir geçer aklımdan, sonbahar rüzgarlarında yüreğimin titrediğini hisseder,gözlerimde biriken damlacıklar adeta sis perdesi oluşturur ve yakınımı pek net göremem de yine dalıp giderim ta uzaklara.
Çocuk günlerimde ki siyah beyaz filmlerde kötü adamı oynasa da Ahmet Tarık Tekçe buruk bırakmıştı bir yanımı ölüp giderken,o güzel kadın Cahide Sonku”nun hazin ölümü tüm yıldızların düşüşü gibiydi gökyüzünden.
Sonra ölümü ile gençliğimi bir hamlede yitirdiğim Ayhan Işık,gülmesini zorda olsa becerebilen dudaklarıma bir tebessümü çok görmüş olmalı ki, aniden çekip gitmişti Sadri Alışık.
Ya sevdalarıma ne oldu,o yanağında “ben” ve kısık gözlerinin aralığında hayaller kurduğum Belgin Doruk nasılda yapayalnız bırakıp gitmişti umutsuz sevdalarımla baş başa beni.
Dönüp bir de baktım ki maziye yaş kırkı çoktan devirmiş,bir şair hayalperestliği ile gençliğimi tam Salih Güney”de görmeğe başlamıştım ki,eyvah ne kadar yaşlanmış, yakışıklıkta tek rakip gördüğüm o insan da.
Her sonbahar da hep böyle sert esen rüzgarlar, koparır dalından yaprakları,ne gül bırakır hayal bahçemizde ne de leylak,doğa önce kızıla,sonrada sarıya boyanır.
Ne çok arzu etmişimdir; gecenin bir yarısı inceden inceye yağan yağmura aldırmadan kendimi caddelere atmak,deli dalgaların dövdüğü deniz kıyısında başıboş köpeklerle saatlerce yürümek,yürümek.
Dudaklarımda buruk bir şarkı ve gözlerimde nem,sahile çekilmiş sandallar ölü bekleyen tabut sessizliğinde.
Bir şiir takılıyor aklıma;
Hazan vurgunu zamanlardayım yine,
Yüreğim kan ağlıyor alabildiğine,
Bak şu eylülün bana ettiğine,
Kuru gülleri toplamış gidiyor eteğine,
Çekilmiş sahile yaz yorgunu sandallar,
Dökülmüş yaprakları üryan dallar,
Yalnızlığıma göz kırpıyor sokak lambaları,
Düşerken dudaklarıma hüzün damlaları.
Bak şu eylülün bana ettiğine
Kuru gülleri toplamış gidiyor eteğine…
Yaşlı bir çift yorgun adımlarla sahilde yürürken aniden dururlar,başlarını acıyla yukarıya kaldırıp koca çınardan dökülen son yaprakları seyre dalarlar,daha şimdiden özlemişlerdir belki de bir daha hiç gelmeyecek yazı.
Ve artık eski resimlerle avunma vaktidir,o eski siyah beyaz resimlerle,kimi solmuş,kiminin kenarı yırtık,arkasında ki tarihler belli belirsiz,o resimler ki başımızda kavak yelleri estiği yıllara ait,saf ve masum.
Nasıl da tükettik bir çırpıda,nasılda hoyrat kullandık o yılları,ah.mazi ise suskun dudaklarımızda artık acı bir gülümsemedir,hayli zaman oldu annemin sesini duymayalı,çoktandır elini omzumda hissetmiyorum babamın.
Ben geLdim GüLcan..
HasretLerde, acıLarLa, mutLuLukLarLa... İçimdeki tüm duyguLarLa sana geLdim işte..
Yüzünü göremediğim abLam böyLe okusun da, beni merak etmesin diye sana geLdim yine..
Canım çok acıyor. Dün okuLda düştüm.. :D
Şimdi ayrıntıLar.. :D:D
Konferans saLonundaki 'Hasta HakLarı' topLantısı bitip sınıfa indikten sonra Onur iLe Serkan sınıfın içinde top oynamaya başLadı..
Rica ettim, nefes aLmada güçLük çektiğimi söyLeyerek dışarıda devam etmeLerini söyLedim. Ama beni dinLeyen kim.. :D
Ben de topu aLıp camdan aşağı atacaktım.. Onur geLdi. "Tamam Esra dışarıya çıkacağız, noLur atma topu" dedi.
Tamam, geri çekiL topu vereyim dedim. Onur geriye çekiLirken birisi omzumdan itti, biri de koLumdan çekti. Ve ben yerdeyim.. :D
BeLim çok ağrıdı, 5 dakika kaLkamadım yerden. Ayağa kaLkamıyordum, bacakLarım uyuştu.
FeLç oLuyorum diye çok korktum, okadar ki acıdan ağLadım.
Sonra kaLdırdıLar beni, sırama oturttuLar.. Konferansta beyin kanamasından bahsediLmişti. Ben de beL kanaması oLuyorum gaLiba dedim, herkes güLdü.. :D
Birisi düşüşümü şöyLe anLattı: " Bakıyordum Esra'nın eLinde top, Onur'La konuşuyor. Gözümü kapayıp açtım, bi baktım Esra yerde.." :D:D
Ben düşünce Yasemin'im şoka girdi, avaL avaL bana baktı. İnsan yardıma geLirdi.. :D
SınavLar çok yoğun, bugün edebiyat yazıLım var..
Unutmamışken AyşegüL abLadan bahsedeyim birazcık..
Çok cici kız ya, bayıLdım.. :D
Beraber geometri çaLıştık, anLaşamayacağız diye düşünüyordum ama çok yanıLmışım..
Ve iyi ki yanıLmışım.. YanıLdığıma iLk defa bu kadar seviniyorum.. :D
Düğün Uşak'ta oLacakmış, çok seviniyorum.. :)
Mustafa'mı çok özLedim.
Yasemin abLamı da öyLe..
:(
Gitmem gerek GüLcan, okuLa gideceğim.
OnLarı çok sevdiğimi söyLemeyi unutmaaa...
ben geldim gülcan...bende bitanemi çok seviyorum bende onu çok özledim.....dün hiç konuşamadık..:(çok özledim balımı....bir haftadır hastalıktan kırım kırım kırılıyorum.....dün gece ateşten gözümü açamadım ....yelek hırka yorgan battaniye ne varsa üzerimdeydi...donuyodum zira:D:Dbugün geceye nazaran iyiyim.....öksürüğüm hala devam etsede ve bedenimde güzel bir kırgınlık olsada kendimi iyi hissetmek istiyorum...
az önce balımı özlediğim için aradık annemle..öyle deme gülcan o 2 yaşındada olsa çok güzel telefonla konuşuyo...daha sesimi duyar duymaz yaşemin dedi..:Dkurban olurum ben ona....çok özledim ama hastayım gidemiyorum:(:(onada bulaşırsa ölürüm:(
ha bu arada bidenemede geçmiş olsun kim düşürdüyse gelip kafasını kırmak istedim biran..oo adaşım olcak bozuntuda niye yardım etmediyse.....:@neyseki şimdi iyiymiş..:(
uzun bir aradan sonra ben geldim gülcanım..bugünlerde sadece bugünlerde değil bayadır içimde bir isteksizlik sadece sana değil reel gülcana bile yazmıyorum..o yüzden kızma bana...ha bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun...nasılsın..beni soracak olursan iyiyim...şuan boynum tutuldu...yani şuanda dedil sabah uyandığımda tutulmuş .:)robot gibiyim görmen lazım beni..:Dule yasmin her halt senin başına gelşyo dedi muhlis abim..:Döldürcek beni gülmekten..:D
şu sıralar hiç hoşuma gitmeyen şeyler oluyo..ama ne olursa olsun onun yanında olmalıyım demi..:)bizim dostluğumuzda böyle işte..:)
neyse bak ne dicem sana..ilk okul arkadaşım aykutu buldum gemlikten...çok sevindim onu bulduğuma...konuştuk ben ona istanbulu gezdircem oda bana gemliği....ben orayı avcumun içi gibi biliyorum ama olsun onun gezdirmesi daha güzel olur...bana dediki kayığa bile bineriz..ben korkarım dedim oda bana sarılırsın dedi..bütün erkekler böyle fırsatçımıdır..:Dama özledim hepsini......utanmasam gerçekten sarılırdım:)ama yazın gidince haber vericem görüşcez....anneme dedim aykutu buldum sen gidersin köye beni aykut getirir dedim annem yok öyle diyo bende sizle gezcem:D:Dhaha...
aa bu arada ayın 15 inde yolcuyum kastamonuya gidiyorum belkide daha erken bilemicem....gitmek istiyormuyum evet...kafa dağıtmak iyi gelicek...
biliyomusun pazartesi günü düğündeydik gül gül öldük..yok böyle bişey ya..çok lüks bir restauranta yemekli bir düğündü...canlı müzilte vardı....kuzenin eşi gitar çalan çocuğu bana taktı bende söylediği şarkıları bana söylüyo diye takılıp durdum gülmekten yerlere yattık ya..:Dha bide beni gülme krizi tuttu herkez bana bakıyo sonra millette başladı gülmeye oyh ne gündü be:D:D
sıra bendeymiş öyle diyo herkes..yuk yahu dedim ben düşünmüyorum evlenenlere mutluluklar:D:D
neyse gülcan yeter bugadar gelirim ben yine:)
dün gece içime nedenini anlayamadığım bir sıkıntı düştü .kendime gelebilmem için saçımla giyimimle uğraştım. gecenin bir vakti saçıma fön çektim:) bugün için ne giyeceğime karar verdim. sabah cicilerimi giyip Oslem ile dersanemin yolunu tuttum .ilk ders ufak tefek aksilikler olsa da dersnenede haftanın son günü old. için umursamamaya çalıştım ta ki geo hocamın Oslemle beni eleştirmesine kadar neymiş efendim tenefüslerde dışarı çıkmayıp test çözecekmişiz biri bana şunu yapacaksın edeeksin vs. dedikçe benim içimden gelmez inatta etmem .zaten o hocayla ne zaman konuşsam moralimi bozmadan edemiyor nese ben artık gideyim dersaneden geldikten sonra bayağı bir uyudum uyumamın hakkını vermem için gece sabahlayıp ders çalışçacağım ayrıca bu hafta bir karar aldım bundan böyle haftanın 2 ,3 günü sabahlayıp ders çalışacağım gündüz dikkatim çok dağılıyor en azından gece çalışayım
YAZAN :Acıların Açısı:11: