-
kimse kimsenin herşeyi olmazmış gülcan..ne güzel söylemiş feridun abi..:)
gülcan ben seni balıklarımla tanıştırdımmı......evet evet o çok istediğim turuncu japon balıklarıyla..:)isomuyla tutkusu...:)ama yaralılar....iyileşicekler inş iyi bakıyo ablası onlara..:)
sessizliğim üzerimde bugünlerde..öyle çok gülüp kaynaşmıyorum....kimseyle görüşmüyorumda....ancak msn de görürsem birilerini öyle......hatta aysel teyzeme bile gitmedim...hiçbişey yapmak gelmiyoki içimden...
dün özgr beyle görüştük....sinirlendim ..hüzünlendim ....üzülmemi istemediği için sorunlarını bana yansıtmak istemediği için benden uzaklaşmış..oysa ben bir yola girdiysem her şekilde yanında olurum o ne yaptı yarı yolda bıraktı beni..şimdi karşıma geçip seni özledim diyebiliyo...insanları anlamak mümkün değil....ben seviyorum dediğimde her an her dakika sevdiğimle olmak isterim...aradan günler geçiyo özledim seviyorum diyo inanmıyorum ya inanmıyorum.......
ablam evleniyo gülcan kiminle olduğunu söylesem öyle şaşırırsınki..:)ama söylemicem..her ne olursa olsun içimde kalıcak......ben mi tabiki her zaman ablamın yanındayım..hayırlısı ne ise o olsun demekki ona hayırlıymış..:)
gülcan birini öyle özledimki..onunla konuşmayı sohbetini..off offf ...
-
ben geldim gülcanım.....değişik farklı bir heyecanla ..:)...bu sfer umuttan çok hyecan ve tebessüm var...nedenmi...çünkü o var....ablasına bile söylemiş beni....ne dedin dedim....biriyle tanıştım anlattım işte seni dedi...o ne dedi dedim..aferin koçum dedi dedi...:D:Devet gülcan benden beter bi deli o....zamanın onunla nasıl geçtiğini anlamıyorum....dün saat dörtte msn ye ggelicekti...bi baktım bu üçbuçuk geçiyodu msnde...erkencisin dedim....seni bekletmiyim dedi....yol bitmek bitmedi dedi....evet inandım gülcan...üzerini bile değiştirmemişti....gelir gelmez msn açtı....hep böyle olsun gülcan..hep bana koşsun benim kapılarım açık sonuna kadar....yeterki o koşsun....
hım pazartesi görüşüyoruz....akşam yola çıkıcam ya gitmeden göreyim dedim..bana çakmak çakmak bakma diyo..:)çakmak çakmak bakmıyorumki....umut dolu bakıyorum sevgi dolu bakıyorum....esrama anlatıcam daha onu...umudum o benim...pazartesiye kadarda gün geçmez şimdi ya.:(şimdiden özledim:(
bugün cuma dua günü..beni dualarında unutma gülcanım..ha bide umudumu....
-
ben geldim gülcanım....hoşbuldum....sana kocaman şeyler anlatacağım..önce umudumumu anlatayım yoksa kastamonu yolculuğumumu...:)tamam sırayla gidiyorum.....
geçen hafta pazara gidelim....bir damla uyku uyumadan saat 11 de yollara düştüm....umudumla buluşmaya...çok farklı bir heyecandı görünce ne yapacağım diye düşünürken onu görünce herşey kendiliğinden gelişti zaten......tokalaştık önce birbirimize baktık güldük..:)hoşgeldin canım dedi...sonra kafeye gittik....tavla oynayalım dedi...tamam dedim ama ben ortada iddaa olmassa oynamam dedi.....neyse oynadık bir eli ben aldım diğerini o eşittik yane..:D...sonra saatlerce gözlerime baktı bende onun....ve ilk defa kendimi birinin gözlerinde gördüm........sen nesin böyle beni benden almayı nasıl başardın dedim....güldü ya sen nesin dedi nasıl böyle heyecanlandırıyorun beni dedi......hani gülcanım hep derdim ya iliklerime kadar hissediyorum diye....aslında iliklere kadar hissetmek başka bişeymiş...iliklere kadar hissetmek onun yanındayken buz gibi havaya rağmen parmak uçlarına varasıya terlemekmiş....işte şimdi iliklerime kadar hissettim onu.....yüreğim yerinden çıkacak gibi...yanyana girdiğimiz kafeden el ele çıktık gülcanım....onu seviyormuyum evet hem seviyorum hem seviliyorum......her saniye her dakika mesajlarla telefonla birlikteyiz....onu heran yanımda hissediyorum..:)yanından ayrılmak öyle zor geldki.......otobüse biner binmez özledim....eve gelince konuştuk dedim ben özledim seni......oda yarın gelirim sizin oraya dedi....bi 10 dakikada olsa seni göreyim dedi.....işte gülcan ben bunu istiyordum hep....özledim dediğimde yanımda olan bir eş ruh...ve pazartesi akşam geldi......20 dakika kadar yanımdaydı......hiç gitmesini istemedim......öyle özlemişimki anlatamam.......
ve kastamonu yolculuğum...sabahın köründe uyanıp halamların oraya gittik...ersin abi geldi aldı bizi...yolda baya bi güldük...boludan sonra mola verdiğimiz yerde tesislerde çalışan çocuk bana takılmaya başladı....çay felan ikram etti...umudumla konuşmak için dışarıya çıkıyodumkoşarak geldi kapımı açtı...sinir oldum ersin abide farketmiş..çocuğun yanında gelinim diye sarılınca çocuk bir daha bakmadı:D:D
bartından sonra benim mide bozuldu köye varna kadar ölü gibiydim..:Dbidaha gelmem dedim..:Do gün çok sıkıldım sıkıntıdan ağlıcaktım nerdeyse...:Dama ondan sonraki günlerim müthişti...gülmekten öldürdüm milleti...amca kızıyla kılık değiştirip herkesi korkuttuk oyunlar yaptık...kına gecesi annemle hiç oturmadık çok eğlendik çok güzeldi........dönüş yolculuğunda hiç bişey olmadı bana....çok keyifli geldik pufumda bizimle birlikteydibütün otobüse sevdirdi kendini..:D
ve dün ömrümle birlikteydik hasret giderdik nasıl özlemişim bilsen sıkı sıkı sarıldım doyamadım...ve yine özledim...doyamıyorumki hiç ona.....hep yanımda olsun gülcan...hep beni böyle sevsin..ve bende onu hep böyle seveyim...iyiki onu tanıdım......kısmet işte hiç ummadığım anda hiç ummadığım birisi....umudum....
-
Yorucu ve stresli bir hafta sonunun ardından yeni bir haftaya geçtim(k) cuma günü yapılan deneme sınavımın sonucu açıklandı puanımda artış var hem de çoğu kişinin döküldüğü sınav ama yine de stresliyim ve sabırsızım emeklerimin karşılığını görüyorum fakat çok yavaş oluyor sanırım hocamın dediği sınavın yaklaşması ile gelen stresli ,uykusuz gecelere başladım çalışmaktan bitap düşsemde uyuyamıyorum
büyük ihtimalle bu stresli günleri bir sene daha yaşayacağım
SON 103 GÜN
-
ben geldim gülcanım.....önceden ne kadar severdim buraları sana yazmayı....önceden yazdıklarımda güzeldi..içinde bahsettiklerim...acıydı canımı yakıyodu belki hoş şimdide yanıyo ama artık eskisi kadar güçsüz değilim..:)dün gecenin bi vakti uyandım hani böyle birinin aklına bişey gelirde trink diye bi ışık yanar ya öyle bişey......z ve n evet evet işte bu z ve n...:Daman allahım düşündüm bütün işlemleri yaptım şöyle bi çevreme baktım z ve n:Dhemen kalkıp abdest aldım namaz kıldım dua ettim hesaplarıma bakılırsa 1 yılım kaldı....ve bu yıl içinde z ve n yi bulmam gerekiyo..:)du bakalım nolcak..:)aklıma gelince çok heyecanlandım çokkkk kocaman gülücükler attım çok dua ettim....:)derlerki inanmayın ama elimde dğeil..:)o ablayı gidip bulasım geldi.....her dediği tuttu....alnından öpesim geldi..ama şu z ve n yi de bulayım öyle....dün akşam hafızımın sözü vardı...o karşıdaki bakkala....saat dört civarıydı gittim...nurhayat annem hızır gibi yetiştin dedi...)hemen yemek ver bulaşık hafızı hazırla derken erkek tarafı geliverdi ben yine gelin hanımdan heyecanlı elim ayağım titriyo örmen laızm..:)bana ne oluyosa artık:)yüzük takılırken çok tuhaf oldum gülcan.....aynı sırayı paylaştığım aynı sırayı geç 10 yılımı paylaştığım can dostum artık evli...evli diyorum çünkü imam nikahı kıyıldı.....ama akşam çok güzeldi.....melek gibi olmuştu benim dostum.....hüzünlü hüzünlü bakıyodu gözleri.....burhayat teyzemle ben birbirimize bakıp ağlıyoruz...siheyla halada duygu sen bırakma bizi deyip durdu..ulen herkesi kolayca veriyolar bana gelince sen bizi bırakma oluyo...bırakıcam ulen..:Dayrıca duygu dğeil benim adım tutkuuu diye bağırasımda gelmedi değil hani...ne duygusu ya..:Dbir ara aldık damadı oturuyoruz...sonra mervenin kuzeni geldi..eyüp sinir oldum.....mutfaktaydım ben geldi.....bişey demedi gitti tekrar geldi yine gitti ....tekrar geldi duygucum dedi çaydanlığa bakarmısın hangisi dolu dedi......duygu dedi oda ya....duyguluyum diyemi acaba neyse dedim...baktım ikiside dolu....birini verirmisin dedi......vericem ama elim eline değicek dedim kaldırmaıyorum siz alın.......tam çıkıyodu geri döndü bana bir bardak hazırlarmısın dedi.....olur dedim..hazırladım geldi...bardağı aldı saol duygu dedi...duygu değil tutku dedim...özür dilerim dedi gitti.....sonra otururken geldi.......sevgi abla dediki gelinin sadıcı tutkumu şimdi....evet dedim benim.....eyüp beyde o zaman bende damadın olayım dedi..huh yani.....huyu böyledir herhalde.........sevmem böyle şeyleri....uff bitsede gitsek dedim yane..:D:Dsonra kız kardeşi geldi..tutku abla resmini çekeyimi dedi..çek dedim ne bilim onun telefonu olduğunu.....çekti gitti bide baktımki sonradan telefon onun elinde....bir ara dedilerki sıra eyüpte.....oda yaşlandık artık yaşlanmadan evlensek iyi olur dedi..:)manyak ya..:D:Dgözümün içine baka baka öyle demezmi......sonra süheyla hala dediki sıra kızımız tutkuda aısl dedi..bend ekısmet 1 seneye düşünüyoruz bişeyler dedim......dumur oldular hepsi.....:Dmerve gızz noluyo dedi..... bende göz kırptım.....eyüp bişey demeden kalktı gitti..:Dohh iyi yaptım ya..:D:Dohhhhhhhhhhhhhh
-
ben geldim gülcanım...bir sürü bir sürü haberlerle..:D...önce en güzelini vereyim..müjdee gemliğe gidiyorum...bir şeyi kırk kere istemek yeterliymiş......aykuta haber saldım inş orda olursa görüşürüz...sözü var bana kayıkla gezdircek beni..:)babam çağırırlarsa gönderirim dedi..bunu duyan ben hatice teyzeyi arayıp kendimizi zorla düğüne davet ettirdik..hatice teyze bnolu rçağır dedim babam göndercek nolur dedim...tamam dedi tarih vbelli olsun ararım...yakın zamanda ordayız yuppi...neyse bunu geçelim babam vazgeçerse hevesim kursağımda kalır ağlarım...demi ama..:Dherneyse..dün cevoya gittik..yani cevahire.....ben alışveriş merkezlerini pek sevmem ama yanımdakiler sevdiklerim olursa orası dünyanın en güzel yeri olur..sinemaya gittik...çrpışan arabaya bindik gül gül öldüm...sonra biraz kötüydü ama atlattık .....çok yorgundum eve geldim karnımı bile dıyurmadan az oturup uyudum...saat sekizbuçukta uyandım yemek yedik...sonra tv izledim...zekim bitincede yattım ..:Dgülcanım z ve n varya hala bulamadım...ama azimliyim.......hani gitmiştimde şey olmuştu ya heh işte o yüzden umutluyum....hocam üzerimden ayırmıyorum merak etmeyin..:):)annem gül gül ölyüo gülan ama ben cidden inanıyorum...sadece üzülüyorum ben kime ne yapmış olabilirim diye.....neyse rabbimin izniyle kurtulurum ben..:)kurtiyle konuştuk dün gece...manyak manyak güldürdü beni....tutkum dedi...sana bişey diyimmi dedi..de bakim tosuncuk dedim.......boşandık dedi...şaşırdım niye benim haberim yok dedim...üzülmeni istemedim dedi.....sebep ne peki dedim....bildiğin şeyler dedi......ben artık yorum yapmıyorum dedim..ne zaman boşandınız dedim....bir ay olucak dedi...uff kurti ufff ne halleri varsa görsünler ya......aysel annem biliyomu dedim.....evet dedi....bi ben bilmiyorum gülcan..bişey dmeiyorum benim neşemi kimse bozamaz şimdi..:)
-
ve ben geldim... Ne yazacağımı dahi bilmiyorum öylesine seni anlatmak istedi kalbim seni özledim sebebsiz yere seni özlemek bile güzel ... Seni ne kadar cok seviyomuşum meğer bugün daha iyi anladım sensizlik zor gelsede sonunda sen olduğun icin hafifliyor yüreğim acısı biliyorum bigün ansızın sen geleceksin yanıma tıpkı şarkımızdaki gibi güzel bi yağmurda sarılacaksın boynuma aynı şarkıda bıkmadan o güzel gözlerine bakacam gelceksin demi ...
özledim seniii aşkım ne olur gel
ben hergün bıkmadan sana olan sevgimi anlatacam benim her anım her dakikam sensin
-
öyle nefret ediyorum ki yazcak birşey bulamıyor inanmıştım tek sana
şmdigözümde akan yaş gibi akyorsun gözümden..
-
be gülcanım ben geldm...nasılda yalnız kalmışsın buralarda....ama ben hiç yalnız bırakmadım ki seni.....tuhaf şeyler oldu...biliyomusun rabbim benimle.....nasılmı....hani ben yürğeime başka yöne çevirmeye çalıştıkça hep bi engeller çıkıyo ve rabbim beni hep ona yönlendiriyo......sabrediyorum.....umudum olmasada onu diliyorum rabbimden...ve ona dair ilk itirafımı yaptım dün tatlım ballıma...korktum önce dedim kızarmı acaba....o yüzden sakladım bunca zaman birazda umudum yok ya korktum bişeyleri itiraf etmekten....gerçi kendime itiraf etmeme gerek yoktu.....her duamın başında o var.....he uykumda o var...baktığım gördüğüm görebileceğim heryerde o varken resmiyle uyuyup hayaliyle uyanırken itirafa ne gerek vardı..:)
düşünüyorum şuana kadar kimler girdi hayatıma...kimlere gönül verdim.....ve en masumu geliyo aklıma.....çocukluk aşkım....onu görebilmek için camlardan içeri giremediğim aşkım erol.....çok saçımı çekerdi hiç acımazdı yine çeksin derdim.....seviyo derdim..:)burnunu karıştırırken görmüştüm ondan sonra küsmüştüm ona....ne komik sanki ben hiç karıştırmıyodum...ve en komiğide çocuğun haberinin olmaması ne sevdiğimden ne de ona küstüğümden...
büyüdüm duygularım daha gerçekçi ama yinede birazcık çocukluğum var.....ona verdim gönlümü şimdi...bişey farkettim onu sevince daha önce aslında masumca sevmediğimi.....çnkü bu masumluk yoktu kimsede....herkesten habersiz sevdim ben onu....kendime bile duyurmadan sessizce....ve kıskandım delicesine..sonra küstüm kızdım ona yine onun haberi yoktu.....zaten aklındada ben yoktum.....üzülücektim ve istedimki bu üzüntümün sebebi o olmasın.....başkasına çevirdim gönülümü..lakin olmadı o varken içerimde olmadı be gülcan....
o mu kim....bir garip z ve n..:)
-
ben geldim gülcanım..çok uzun bir aradan sonra ben geldim...bu uzun arada çok şeyler oldu...bambaşka bir hayat ve değişen çok şey....herşeyi herkesi terkederimde seni hiç.....hep aklımdaydın....ha zamanımmı olmadı oldu.....girip iki kelime yazasım gelmedi.....yeni bir hayat kuruyordum kendime...güçlü ama gerçekten güçlü bir yasemin olmayı hedefliyordum...bir takım değişiklikler olsun istedim..bu değişiklikler arasına senide eklemiştim....sabrımı ölçtüm....bir ara hatırlarsan sana yazamama kararı almıştım ama çok uzun sürmemişti....bu seferde sabrımı ölçmek için seni kullandım..yine iyi dayandım..niyemi geldim....çünkü bu yöntem işe yaramadı....sana ilk yazdığım güne döndüm....en ama en güçsüz halime....
umudum hep yanımda....yaşadığım bir şeyin az biraz farklı olanını yaşamak yine yıktı beni...artık planlamadan yaşayacaktım herşeyi hayat ne getirirse....ama olmadı hazırlıksız yakalanmak dahada acıttı beni...
21 yaşındayım her yeni günde bir şeyler daha öğreniyorum...ama burdayım...yine yeniden bir hayat dedim....bu arada özlemişim sana yazmayı...
eeee o zaman herkese merhaba..:)