-
ben geldim gülcan...isterdimki..içimdekileri kimsenin bilmediği bir yerde özgürce hiç bişey saklamadan anlatabilsem......ama olmuyor...içim çok sancılı....
birgün herşey düzelicek diye umuyorum..ama sadece umuyorum...az önce sana yazdığım ilk günlüğü okudum...bişey farkettim....hiç bişey değişmemiş...o zamanda umuyordum herşeyin düzeleğini....şimdide....o zamanda kötüydüm şimdide.....ve ben beceriksizim....aslında hiç bişey düzelmicek.....ben hp böyle kıvranmaya mahkum olucam....
-
ben geldim gülcanım...bu siteye girdiğimde öylesine geriye gitmek istiyorumki anlatamam..bambaşka bi yer burası benim için...arada sırada uzak kalsamda inan hep yüreğim burdaydı...eee neyse sen beni boşver buralardan haberler ver..:)
ben neler yaşadım bilsen...seanslarım azaldı mesela..artık eskisi kadar gitmiyorum sıla hanıma...kendi gücümle hallediveriyorum sorunlarımı..
sonra kurtiyle görüşmüyoruz artık...öyle acıttıki beni en son öyle şeyler söylediki bu zamana kadar bütün yaptıklarını silip öyle bir yara açtıki içerimde...gerçi arar o yine belki bilemiyorum....ben açarmıyım bilemiyorum....
sonra muhlis abiler trabzona taşındı...dolayısıyla kafe kapndı...gitmeden önce son kez bir parti yaptık kafede tanıdıklarla....bol bol horon çektik..eski arkadaşlarla eski günleri yaad ettik....muhlis abi kafemin gülü diyerek herkesin içinde sarılıp ağladı bana...kıyamam abişime...füsun yenge çocuklar çok alıştık biz sana dediler....berkin hala diye sarılması yokmu ölür halası ona..:)
sonra hayatıma küçükbirdev girdi...bambaşka biri o benim için...yanımda olmasada yanımda hissettiğim biri oluverdi balım gibi ablam gibi büyükdev gibi olgun gibi...canımdan bir parça o...
sonra vazgeçtim herşeyden....olmasını istediğim şeyleri değiştirmek zorunda kaldım ...çünkü ailem..:(
sonra teyze oldum dolaylı yoldan..birde hala yine dolaylı yoldan..:)minicik eller katıldı ailemize büyüyoruz..eylüldede geliyor minik..:)kurban olur teyzesi ona kurban olur halası onlara..:)
sonra kuzenim geldi adanadan doyasıya eğlendik doyamasakta güldük...hiç değişmedik hiç değişmedi...
sonra kocaman oldum ben 21 yaşında kçük bir hanım...düşüncelerim büyüdü ben büyüdüm....derken görücüler çaldı kapımı.....illet insanlar yok demekten anlamadılar....ve ben ilk defa babamın sevgisini gördüm gözlerinde onlar sayesinde...
sonra en yakın arkadaşlarımdan biri evlendi....öyle ağladımki öyle kendimden geçtimki bütün salonda bana ağladı ..şimdi özlüyorum kendisini...
sonra gemliğime gittim ben sahilimle kucaklaştım....denizimle buluştum...saçlarımı saldım denizime daha bir güzelleşti..özlem bir nebzede olsa gitti..
sonra evime döndüm işte..:)
şimdi biri var yüreğimde öyle aşık değilim...sevdada değil ama seviyorum planlarıma kattım onu...nasıl diyor şimdiki nesil sevgilim oldu...evet evet böyle diyor...günaydın aşkımlarla uyanıyorum...özleniyorum aranıyorum merak ediliyorum.....güzel olurmu herşey dersin bilemiyorum gülcan....
böyle işte hayat..:)
-
biz küsünce kararırdı heryer...yinede görürdüm o yeşil gözlerini...hadi gülümseyiver diye yalvarırdı bakışlarım...sonra tutardın elimden...saniyeler ble yıl gibi geldi derdi...sonra sağ eliyle sol omzuna vurup hadi koy başını derdi...başımı omzuna yaslardım mutluluktanmı hüzündenmi bilemediğim gözyaşlarım süzülürdü gözlerimden...o ağladığımı görmezdi ama hissederdi aynı eliyle siliverirdi gözyaşlarımı barışırdık....öperdim ellerini avuçiçlerini koklardım...mis gibiydi...sonra niye küstük deyip gülerdik canımdı canımdan öte candı...hani gülcan küçükdevin omzunada koymuştum ya başımı...parmak uşlarımdan başlayan bir sıcaklık sarmıştı bedenimi...kalbim içeride sarsıldı hani çaktırmadım hiç ama ayaklarımın altında yer yoktu sanki...ve dilimden dökülen gayriihtiyari sözcükler...ve sözüm aslında yunuslara değildi...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gülcan sabah ezanından sonra uyuduğum bir saatlik uykuda küçük devimi gördüm rüyamda balkonda uyuduğum için gelip beni kaldırıyo içeri gir üşüceksin diyor inat ediyorum girmiyorum sonra elimden tutup içeriye çekiyor mutfaktan sesler geliyor küçükdevimin peşine takılıp yürüyorum kocaman bir sofrada büyükdevim ve tanımadığım birsürü insan yemek yiyor...büyükdev bize el sallıyor küçükdevle ona gülüyoruz sonra sofradan kalkıp bize doğru gelmeye başlıyor ben geliyor diye heyecanlanıyorum birden düşüyorum küçükdevim tutuyor o sırada uyanıyorum kalbim öyle hızlı atıyorki anlatamam sanki gerçek gibiydi rüyamm...sonra uyu uyuyabilirsen saat sekizde üst kattan kuzen kağıt attı başıma zombi erkencisin hayırdır dedi...uyuyamadım abi dedim...hayırdir dedi. öylesine dedim iyi kaldır bizimkileri hadi dedi....girdi içeri...şey dün ben kuzenin evindeydimde...
ha bu arada tulum felan çalmadı çadırda fasıl vardı ama biz kalamadık...ama çok güldük muki delisi beni öldürdü gülmekten...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sonra santrale kadar yürüdük kaymakamlık parkında oturduk doyamadım ablama kuzen arayıp hemen çağırdı inş yine yaparız böyle bir akşam...
güzeldik seninle bendik...biz olmasakta güzeldik...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
eee madem geldik sanada yazmalı gülcan..:)nasıl iyimisin...ne gğnler atlattık seninle buralarda be...güzeldi herşey acısıyla tatlısıyla güzeldi...hani düşünüyorsun hiç geçmicek sanıyorsun ama düşündüğündede hiç yaşamamış gibi hissediyorsun...seviyorum ben seni seni ve bu siteyi ...ve içinde bulunan herkesi..:)
nerden nereye diye uzun cümlelerim var şimdilerde...ölü bir ahldeydim sana yazdığım ilk zamanlarda...bak şimdi planlar yapıyoruz..uzun uzun cümlelerin sonuna biz yazıyoruz...ilk yazdığım zamanlarda yaşamk istediklerimi yaşıyorum aslında....ama bir şey eksik...olması gerekenin yerinde olan kişi mutlu etmeye çalışıyorum seni...
birlikteliğe adım attığımızdan bu yana dört ay geçmiş...dört aydır hayatımda...ondan önce yaptığım hatayı tekrarlamamak için çıkaramıyorum onu hayatımdan...ve eşlik ediyorum evlilik hayallerine....kızıyorum öfkeleniyorum ama yapacak bişey yok diyorum....seviyormuyum onu...seviyorum iyi bir insan saygıda duyuyorum....aşık değilim yanım tutuşmuşyorum karışık ama sevgilim işte....yoncam...
böyle bizd hayat gülcan....yuvarlanıp gidiyoruz...:)
-
Hangi birinden başlayayım diye düşünüyorum dakikalarca...
Bayram öncesiydi mutluluk ve telaş içinde bir o kadar da heyecanlı...
Uyku tutmuyordu genci. Sabahın ilk ışıklarına kadar oturur sigara üstüne sigara yakardı.
Ne umutları, hayalleri vardı bu gencin.
Hikayenin sonunu mutlu bitirmek isterdim gülcan kızım ama o genç öldü.
-
ben sen o biz siz onlar...nasılsın gülcancığım...iyiyim ben iyi...sadece bazı şeyleri hiç anlamıyorum...neden böyle oluyor bilmiyorum...düşüncelerim birbirine girmiş gibi hissediyorum...dün akşam abimin baldızına yemeğe gittik mürvet dediki bir haller var sende sanki yasmin dedi...ne gibi canısı dedim...ne bilim görümce çok neşelidir çok esprili çok komik bi kız dediler ama sende o performansı pek göremiyorum yani söyledikleri kadar yoksun dedi..güldüm öylemi diyolar cidden dedim...öyle diyolarmış..:D
bittim ki ben...şarj olmam gerekiyor...dün akşam telefonda konuşurken gözlerim nasıl doldu anlatamam...sebebini boşver valla meraktan ölsende anlatmam gülcan..:)
hem niye oyalıyorsunki beni işim var gittim ben cinim görüşürüz..:)
-
oturuyorum terasta dün akşam...üzerimde kurtinin kocaman hırkası kahvem geliyor biraz sonra...hürmet güzel bana..kurtinin kahvesinede bayılırım hani...birde bana özel bir fincan almış kocaman..hani çorba fincanları olur ya onlardan..:Doturuyor yanımdaki pufa içerdekiler ttutkunun nesi var diyolar dedi..hiçbişeyi olmadığı için öyle deseydin dedim...ne oldu diye sordu...yoruldum çok yoruldum....bu çok farklı bir yorgunluk gülcan...
he bu arada ben bir hazırlığa başladım...:) çok belli olan şeyler var dile getirmesini bekliyorum...ben susuyorum sadece o söylüycek o konuşucak..ne olursa o istediği için olucak...hadi hayırlısı...
ayyy yazasım yok gittim ben
-
Bugün görüş vardı. 59C yi kaçırmasaydım gidecektim.yine gidemedim... 329 gün 8 saat...
-
gelicem gülcancığım sana dolu dolu yazacağım..:)
-
Merhaba...
Özellikle son bir haftadır sanki yokmuşum gibi. Yaşamıyorum hayatı.
Telefon susmuyor, Üstlerim bir tarafa gönderiyor diğeri bir tarafa çağırıyor.
Çekimden çekime koşuştururken Yorulduğumun farkına bile gece yatağa girince anlıyorum.
Yemekle pek aram yok bu aralar. Günde bir defa çok az yemek yiyebiliyorum gülcan.
İştahım mı yok, canım mı çekmiyor bilmiyor. Belki de boğazımdan geçmiyor.
Çoğu zaman evimi özlüyorum annemi babamı.
Hı bu arada annem geçen gün aradı babamın hasta olduğunu söyledi. O an yanında olmak istedim Ama işimi bırakamadım...
Daha bugün yeni gördüm onu yatağında uzanmıştı, rengi değişmiş öksüyordu.
Onun mutlu olabileceği bir sözle kulağına fısıldadım. Onun Gülümsemesi dünyalara bedeldi.
Bu saatten sonra o...!