Aman beyaaa
Printable View
Aman beyaaa
yaşamak bazen sabır ister..
Sıradaki kahkaham "Seni hiç bırakmayacağım." diyenlere gelsin...
iyi geceler herkese .
sağolasın sana da iyi geceler ;)
SaDeCe FeNeRBaHÇe..
Hani böyle Şans topundan veya sayısal lotodan belki de Milli Piyangodan Bana büyük ikramiye çıkarsa o parayla sadece zaman alırdım.
Ama ne yazık ki şans topu, sayısal loto oynayacak ve milli piyango alacak zamanım bile olmadı.
Bugün bu geçti içimden yazayım dedim.
Sabit Masa. :)
prologos parados agon parabasis episodes - thukydides ksenophon....oynatmaya az kaldıııı :@
Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
geçmiş olsun :)
teşşekür ederim : )Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rica ederim.. Ne demek
bele geri inke sar
Eynu esebınt !
Ekibim Sağlam :)
Ekibin Böylere şeylere yarıyor zaten. başka türlü ortalarda görmüyoruz.
Sosyeteye de gel diyecektik. Hem cezalı olduğu için vazgeçtim. Bide kontejanı doldurduğun için vazgeçtim.
Yine de gelse başım gözüm üstüne.
Ekibim Dediğim Sen Ben Mariii Şaban ve Rıdvan Oluyor :D Haa Bide Yeni Katılımcı Bawer :D
aklının ucuna oturup kendimi bekledim;gelmedim, gelmedim, gelmedim...
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ış keleeynok haaa ???????
Kardan , soğuktan , üşümekten, kıştan nefret ediyorummmmmm
başım ağrıyo :(
Sokak lambaları bu sokağın koruyucuları. Aydınlık varsa güven varmış, bilmiyordum. Bunu da elektrikler gidip de sokak bir mezara dönünce, geçemediğim için oradan, anlıyorum. Işık kim bilmiyorum, ışık olsam kendime bir karanlık bulmam lazım. Işığımı kullanmam için birini aydınlatmalıyım. Yoksa neye yarar koruyup kollamayan, bağrına basmayan, eğilip dudaklarının kenarındaki çukurdan öpmeyen ışık? Kendime bir karanlık bulmalıyım diyorum. Düşünüyorum, sonra sen geliyorsun aklıma. Karanlığını görüyorum ama güveniyorum sana. Senin karanlığın yeniyor benim ışığımı. Işığım, karanlığınla aydınlanıyor. Ve başım eğik çekmeye devam ediyorum: seni seviyorum, seni seviyorum.
iyileştiğim'de kar biterse çok üzülürüm:(
hezall sen ve buralar valla şaşırdım
failatün/failatün/failün / falan / filan :D 21.yüzyıla ait aruz kalıbı :D
uyku uyku uyku
Yeter enes yeter.
' Bu yaz, herşey çok güzel olacak.. ♥
can sıkıntıısı :(
niye şaşırdın bea olamazmıyım:q
Yoğun Bir Gün Ardından DeRBeDeR'le Çay Keyfi :D
Tekrardan Hoşgeldin ( HeZzaL ) :)
Baran çay yapmayı bilmiyor.
Akşam Gel Sana da Öğreteyim :D
SaDeCe FeNeRBaHÇe
teşekkür ederim baran...Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herhalde gözüm açık gidecem....
hazal hoş geldin...
h.bulduk sağolasın..
CeHeNNeM DoNuNCaYa DeK FeNeRBaHÇe...
efsane bende fenerbahceliyim ama sen çok fazla abartıyorsun
ben FENERBAHÇEli değilim.ben fazla fazla FENERBAHÇELİYİM...Alıntı:
MaRiii Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]