:yes: :227: ingilazca konuşakmıı:)
Printable View
:yes: :227: ingilazca konuşakmıı:)
Oy Oy Azad :)) Bi an Okudum Yakalasam Öldürecem Dedim Son cümlede Kurtardın Paçayı Ha :))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Sn Adminim .. Burası Bi sohbet Odası .. eLbette Türkce diLimizdir .Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
sor bakalım sorunu harby ve arkadaşlar kürtçe bilmeyen arkadaşlar var hepimizin anlayacağı dilden konuşalım lütfen
anLamayan arkadasLar sorabiLirLer Tercüme ederiz . hatta bak Türkcede anLamayanLar varsa Kürtcede anLatabiLirz .. ama yok iLaki Türkce diyorsanız .
Hersey vatan icin .. Ne mutLu Türküm diyene .. ( Dermisim ) :D
Alıntı:
Nerene bakcam pinokyo :D ben anLamam Photoshoptan istememde ..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Zircon hayırLı oLsun .. sadece KırmızıLar gidicek sanırım :)Alıntı:
Alıntı:
uğurum pazar bende geliyorum :D bizaz gezek eğlenek yaf
ahretlik kardeşim ayıpsın yaf buyur gel bilet parası benden valla :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ahretlik
hoşbulduk sizde hoşgeldiniz beyler.Napıyonuz bakalım ne konseri bizi davet etmiyormusunuz aaaaaaaaaaa ayıp ama küsüyorum bak.
Hehe Ne Demek .... D.BAKIRI FET EDECEĞİZ Seçilmiş Kişiler Gidecekk Olayyy :28:
Heheh En Güselii Bu Olacakk... :) Eylence Son Tat Vee Kimse Moral Bozmayacak :) Süpper Geçeceğine Kendim Gibi Eminimmm :269: :10:
Ama yakısıcak bunada Emin oL :D
Belamıss Sensiz Olmaz kii Ama :) Sende Gelcenn :) Heheh :) PAZAR GÜNÜÜ D.BAKIR :204:
Cok tsk ederim Uur .. bu arada cok naziksin dikkat et kırıLıcan hi :)
Heheh :228:
Belaa baqsana :) Sende Gel Ciddiyimm Ama ... :) Photoshop Dersinden sonna Bol Bol Gezeriz... :) :60: ??
ResimLer aLtadir . insanLar gibi :)
Sen Bii gell Gerisine Karışma :) Çok Güzell Geçecekk Yaa :72:
Hersey hevaL icin burdaiss gii :))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
:263: lololo nerdesinizzz hewaller:)
helal sana CİTY OF ANGELS haklısın beni savunan biri çıktı.Neyse devam edin bkalım siirtinizi anlatın hele en önemli olaylarını güzelliklerini bellimi olur yazın geliriz inş.
valla azad emrah dogru söylüyo Bir anda Şasırdım ama baktımki Bizdensin bu arada esmer kardes valla fazla bilmiyoz ingilizce ama istersen sen baslat biz dewamını getirelim ingilizçe çevirici sözlükten :211:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
Oy Oy Azad :)) Bi an Okudum Yakalasam Öldürecem Dedim Son cümlede Kurtardın Paçayı Ha :))Alıntı:
Sn Adminim .. Burası Bi sohbet Odası .. eLbette Türkce diLimizdir .Alıntı:
sor bakalım sorunu harby ve arkadaşlar kürtçe bilmeyen arkadaşlar var hepimizin anlayacağı dilden konuşalım lütfen
anLamayan arkadasLar sorabiLirLer Tercüme ederiz . hatta bak Türkcede anLamayanLar varsa Kürtcede anLatabiLirz .. ama yok iLaki Türkce diyorsanız .
Hersey vatan icin .. Ne mutLu Türküm diyene .. ( Dermisim ) :D
Emrah bi yanak ver .. ama yenge görmesin :)
:227: hün nasılsınız :)
Aha Bende geldim hewal :) CanemAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
:263: lololo nerdesinizzz hewaller:)
Neden Olmasınn Beqleriz... :PAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ahretlik
helal sana CİTY OF ANGELS haklısın beni savunan biri çıktı.Neyse devam edin bkalım siirtinizi anlatın hele en önemli olaylarını güzelliklerini bellimi olur yazın geliriz inş.