hayırlı olsun
Printable View
hayırlı olsun
Derbederle duygusal saatler başlamış bulunuyor...
Derbeder... Link Alalım İstersenAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yayındayım.
Saatler 22.00'ı gösterene kadar yayında olacağım.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yayındayım Herkesi beklerim
iyi yayınlar ama ben radyoya şuan giremiyorum +nick alınmadan radyoya girilmiyor herhalde iki sorun var yani.
hızal neden giremiyorsun sorununu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım + nick alsan senin için daha iyi olur
Sorun zaten nick de radyo sayfası açılır açilmaz beyaz bir sayfa çikiyo yani eskisi gibi direk radyo çikimiyor bide nick al bölümünü tıkladımda ya mail adresini yanlış veriyo diye bir hatta veriyo halbuki dogru giriş yapiyom neden öle oldu bende anlamadım
radyoya ilk kez gelenler NİCK AL kısmında kendilerine nick alabilirler. ama daha önce nick alan arkadaşlar, yayıncının GİRİŞ dediği kısımdan giriş yapabilirler.
beyaz sayfanın çıkma sebebi, muhtemelen yayında dj olmadığından dolayı çıkan sayfadır.
Siirtliler-Board FM genellikle saat 20.00'den sonra sabaha kadar yayın yapmaktadır. Olası bir durumda tekrar bilgilendirirseniz seviniriz.
arkadaşlar yayındayım herkesi beklerim