naber gülcan güldüğüme bakma canım sıkkın çok sıkkın hemde..
Printable View
naber gülcan güldüğüme bakma canım sıkkın çok sıkkın hemde..
Hadi hemen uyu yarın ilk iş günün erken kalkman lazım Allah rahatlık versin dedim...
Kızıyorum bazen ona ama o yine bırakmıyor beni.
5-10 dakika sonra felan yerde bulaşacaz diye kararlaşıyoruz ama gitmiyorum.
biraz kızıyor ama sonra yine birşey olmamış gibi canım deyip devam ediyor konuşmaya.
Hafta sonu ankaradaydım gülcan. Babamın askerlik yaptığı, Atamızın yattığı Başkentteydim.
Sadece bir gün kaldım. 1 yıl gibi geldi desem inanır mısın.
Asker arkadaşımı görüp sarıldım ona sımsıkı. Ama sevip kıramadığım diğer arkadaşım için ne yazık ki ayaküstü 5 dakika görüşebildik sadece.
Oraya gidelim, buraya gidelim deyip duruyordu. cevap veremedim susup baktım.
Anladı beni ve gitti.
Kaldık mı şimdi başbaşa... Güven Parkta dolaştık önce kızılay meydanına inip turladık çarşıyı, alışveriş yaptık baya da yorulduk. Yemek yiyebileceğimiz güzel bir mekan seçti.
Gençlik parkına ordan da Lunaparka gitmeyi çok istedim ama gelmedi benimle. onsuz da gitmemi istemedi. Bir daha gel o zaman gideriz dedi.
Oturduk 4-5 saat abdi ipekçi parkında. mısır yedik uzandık ordan burdan konuştuk. bir ara uyumuşum...
Güzel bir gündü. Anılarla dolu....
Sahi niçin gitmiştim ankaraya!!!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
merhaba gadan alammm çok güzel şeyler olduuuuuu :))) okulum başladı çok şirin bi arkadşaımmm olduuu :))) onun tediiciği oldum anlatcam çok çok şeyler var fakat uykum da var ama mutlaka en yakın zamanda anlatcam inşallah . bir de çok efendi diyarbakırlı kürt birini tanıdım azad çok efendi bi çocuk ama çok da sessiz heralde çok sıkılıyor azıcık azıcık yanına gdip konuşutryrm onu bnmle konuşurken çekingenliinden yüzüme bile bakamıyırr hiihhhi x)))
meuuv meuuv didiyom bennn x))))))))))
bunu face'de paylşabilirim dimi eylem :DAlıntı:
EyLem56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Az önce özel araçla uğurladım onları. Ben ise 2 gün kalıp cumartesi dönmüştüm...
Babamın güzel bir sözü vardı: 'Le mıne yı tallo uve raha, le mıne yısey fiyu kabaha...' devamını söylemesem de olur. Ailemiz üç dil biliyor. babam arapçadan söyleme gereği duymuştu bu güzel sözü.
Bazı insanlar karşıdakinin durumunu düşünmeden hareket edebiliyor. herşeyin normal olduğunu düşünüp ona ayak uydurulması gerektiğini hisseder.
Hiçbirşey göründüğü gibi değildir.
Onca yol gittim 1 gece rahat uyumak için. belki de kafa dinlemek için gitmiştim.
Bazı insanlar şanslı doğarlar, ben onlardan değilim.
hey gülcan ben geldim...nasılsın bakalım...iyiyim ben..hayat değişti insanlar değişti.....yaşananlar değişti...ben değiştim...mesela artık eskisi gibi kafama takmıyorum herşeyi...ve bazen umrumda olmuyor hiçbişey...ha insanları yine üzmemeye çalışıyorum ama büyüdüm artık...kolaymı 23e az kaldı...
artık herşeye duygusal değil mantıksal yaklaşıyorum...kendi ellerimle mahvettiğim hayatımı düzeltmeye çalışıyorum mesela..bir yanım eksik hep...o eksiklikle ne kadar düzelir bilmiyorum...mesela daha gerçekçi hayaller kurmaya başladım...daha sağlam ilişkiler kurmaya başladım....şimdi beni birisi şurda öldürse hayatta vazgeçmeyeceğim biri var şu anda ömrümde kurallar öyle gerektiriyor..
sonra öğrenci oldum yine yeniden..bunu söylemişmiydim bilmiyorum..bir yolum var artık yönüm belli planlarım belli hayatımda olanlar belli...
düşünüyorum şimdi geriye baktığımda sadece özlediklerim geliyor aklıma...
gülcan be iyiyiz bunada şükür en azından..:)
ben geldim gülcan...sınavlarıma az kaldı..ve ben geziyorum..:)iyi dimi napalım...
tew tew tew tew tew
gün, boğaz baş kulak ağrılarıyla devam ediyor..
Gülcan sen de mi buradasın?
Sende ayrı bir ballıksın ha. :)
Yazıcam sanada bekle. Az biraz işlerim var.
yorucu yorucu yorucu.. tek teselli sevgilinin kollarında olmak :)