sadece sennnnnn
Printable View
sadece sennnnnn
Colombia'yamı gitsem yoksa kosovayamı?
Seni uyurken izlemek; annenle babana
hayır duası etmeye en güzel sebeptir!
hasretin yeter artık....... dön gel......... Ela..........
Hüzünlü gurbet...
Her İşte Bir Hâyır Varmış...
Dudakların çatlak mı senin? sözlerin çıldırmış gibi..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayat bizi resmen dört işlemle sınar: Gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda topla kendini der.
Bu Devirde GENÇ Olmak, Ateşler İçinde Olup YANMAKTIR. Bu Devirde MÜSLÜMAN GENÇ OLmak, Ateşler İçinde Olup da YANMAMAKTIR...
Hayat basittir seçimini yaparsın,arkana bakmazsın.
Ömrüm oldukça gönül tahtıma keyfince kurul...(YKB)
Hasret yerinde kalır , ve biz çekip gideriz ...
Ammo hani kafesi elimden düşürmüştüm ya. 9 ymurta kırılmıştı. Bugün baktım bülbüller 5 tane daha yapmış. Yok lo yumurta fabrikası açmayacam da aklıma Şeytani bi fikir geldi. Bülbül yumurtasını alıp kanarya yuvasına koysam çıkacak yavru dişi mi olur sence... Valla öyle bişi yapacam yarın.
Ah sevgili ah yokluğunda her gece Şeb-i Yelda.
Yitirdiğin her şeyde, kazandığın birşey vardır; kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin. Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın, vazgeçme ve unutma: Senin hayallerin olmazsa, başka birinin hayali olamazsın asla.
Hep bir yalnızlık istasyonunda durmayı tercih etmiştim,
Ne bir vuslatı bekledim mevlana gibi ,
Nede ümidimi kestim iblis misali.
Hep arada kalmayı ve arama hiç kimseyi almamayı yeğledim...
Aramak ve bulmak yerine sabretmek daha bir lutüfkar duruyordu,ve ben hep bir lütuf bekledim sevgi kaynağından.
Ama aslında biliyordum ki ''O aranmakla bulunmaz fakat O'nu bulanlar aramamış değillerdi '' ...!(DORİ)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Birini İşaret Ederek Suçlarken Dikkat Edin , Diğer Üç Parmağınız Sizi Gösteriyor..!
Adını bile duymak istemediğin insanları her gün görürsün,yüzünü görmekten hiç bıkmayacağım insanla aranda kilometrelerce mesafe vardır.
Yaram sızlar.
Başımıza ne geliyorsa "o öyle biri değil, o yapmaz ! " dediklerimizden geliyor hep.. !
Gelecem. Muhteşem bir şekilde gelecem.
Gecelerim upuzun uyku nedir bilmez / Gözlerim de hep hüzün aklımdan silinmez
Anlaşılmaz biçimde bir sızı var içimde / Ne yapsam olmaz olmazsan olmaz
Yavaş Gell Yavaş :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şimdiden Masraf Çıkarma Bize :)
آما كوزلرين وار يا، او كور اولاسى كوزلرين
ونلار هالا دورويور بن ده ياراسى درين...
Zaman nede çabuk geçti.
Sen cevapları ezberliyorsun ama hayat asla aynı soruyu tekrarlamaz...
Uzaklar hiç bu kadar yakından saldırmamıştı .
Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen?
Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı yoksa yanan ateşe dokunmak mı?
Şems-i TEBRİZİ
Aslında ne kadar çok istemiştim,
Aşktan 'Yaralı' değil de 'Yâr' alıp çıkmayı..
Merhaba, artist olma hayallerinin
İkinci sınıf karakter oyuncusu!..
can memleket..
Biz niye birleşemiyoruz ? Bizim vatanımız yok mu yoksa vatan içerisinde müsavi değil miyiz? :)
Bilakis o derece müsaviyiz ki ...... :P
Oyy ölüm sende ölesen
Ondan nefret ediyormussun gibi davranma. 'Gel' dese 'gideceksin.
ıkı şeyı çok sevdım hayatta bırı sen bırı sıgaram ben sıgaramı sende benı yaktın..
Şu yarışma programlarına katılan insanlara sesleniyorum: Allah aşkına 2. dereceden basit bir soruyu bilecek kapasitede değilseniz gitmeyin oralara kadar, hem belki bize de sıra gelir :)
Hiç, bir insanı unutmak,
bir insandan vazgeçmek,
bir insanı hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı hiç?
Hani ölmüş gibi...
Konya'da hamile bir sokak köpeği sopa ve hortumlarla dövülerek öldürüldü. Bu ............... insan denilmesi gücüme gidiyor!
Benim Ayağimin Altinda Musait Basimin Ustunde Nerde Duracagini Sen Belirle . . . !