yaw şaka biyana iş filan derken eskisi gibi uçuk olamıyosun maalesef.ağır abla imajı takılman gerekiyo.ama foto dan öle görünüyo hala fırlamalıklar yapıyom merak etme.weleyeliler geldi diye biraz uslu durdum:)
Printable View
yaw şaka biyana iş filan derken eskisi gibi uçuk olamıyosun maalesef.ağır abla imajı takılman gerekiyo.ama foto dan öle görünüyo hala fırlamalıklar yapıyom merak etme.weleyeliler geldi diye biraz uslu durdum:)
aymuran uzun zaman oldu senle konusmuos qıs... az laflayaLIm MI... ?
he yaa laflayak
bUrda mI..?
ya nerde:) ya msn ekleyemiyom erkek sineklerii malumm
kız msnı werıyım haha :D
yaw konuşak ya işte.laflamıyosan bende konuşmuyomm
:):):) tmm tmm mooonroseee kızma bu rumuzu htrladın mı bu arada ıstanbuldamısın sen ben yazın ordaa bayaaa kaldım walla gelmısken bı dahakıne göreyım senıde :D cücük kizce:D
1-moonrose değil aymuran ben onu rumuz olarak kullanmıyodum:2-geldiğinde haberim olsaydı görürdüm seni3-bidahikine haber ver geliyim
:D walla bakalım bı dahakıne ne zaman olur sen gelmıormusun siirte yazn gelıcen dıye dydumda geldın mı gelmedın mı bılmıom.. :) ya akLIma ne geLDı :D benım bi tane kız arkdsm wardıya radıoya gelen :D sewgısını nasıL gösterıodu htrladın mı hahaha her tarafm morarıodu ama guzeldı o gunler... :D