Oooo Hoşgeldiniz Abilerimmm :D Güsel SOhbet Var :D heheh :D buyrunn :51:
Printable View
Oooo Hoşgeldiniz Abilerimmm :D Güsel SOhbet Var :D heheh :D buyrunn :51:
herkesi hoş gördüm hoş buldum
teşekkürler arkadaşlar
asaişe gelince şimdilik berkemal dün gece ufak bi sorun olmuş halledecez umarım ....
Heheh İnş. Abii :D :106:
[BLINK]Selamun aleyküm arkadaşlar ben geldim ..nasılsın...herkesin keyfi iyimiidir...[/BLINK]
Abla H.geldin Keyfiler yerinde Çok ŞükürAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
[BLINK]Selamun aleyküm arkadaşlar ben geldim ..nasılsın...herkesin keyfi iyimiidir...[/BLINK]
iyi iyi aman iyi olunda ee öbür arkadaşlar nerdeler kisme yokmu yoksam beni gördü kaçtılarmı..yaf etmeyin arkadaşlar gelin cadıyım felan ama valla benim cadılıgım kendime... :103:
çerez var mı bu akşam
çay ocağında çay kalmamış dediler.
Sohbette çerez iyi giderdi.
olur mu yaf :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
iyi iyi aman iyi olunda ee öbür arkadaşlar nerdeler kisme yokmu yoksam beni gördü kaçtılarmı..yaf etmeyin arkadaşlar gelin cadıyım felan ama valla benim cadılıgım kendime... :103:
diğer konulara da tur atıyoruz ondan böyle
hoşgeldiniz
sohbete devam :204:
Oooo Hoşgeldinn Ablacımmm :) heheh Bu Arada Senin Hakkında bazı Kararlar Aldık... :)
Senii MOD Yapacağız... :) Derin Duygular Ve Buna Benzer Şiir Bölimlerii Senin Ablacımm :) Haberin Olsunn :) Şimdiden Tebrik Ederiz Seniii :)
İnannıyorum Kii Sen o Bölümlere Neşe Kaynağı Olacaksın Ablacım :) Tekrardan Hoşgeldin :)
hoşbulduk hani nerde çerez siz bana verin ben saklarım siz siteyi r-turlayın ..ama sonra geri almak yok çerezleri aglarım valla...
Karar içinde teşekkür ederim bende bol miktarda derin duygular var artık yapcaz bişiler ...Şaka bir tarafa teşekkürler inşAllah hakkı ile yapabiliriz...