692 SENDEN 4 AY SONRA ÜYE OLMUŞUM BİDE:p
Printable View
692 SENDEN 4 AY SONRA ÜYE OLMUŞUM BİDE:p
ee gevezelik söz konusu olunca önde gidersin tabi;) akıllım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benim gözümde sıfır sen böyle gidersen 1 günde 10 bin bile yaparsın site çocuk parkına döndü nedir bu oyunlar anlam veremiyorum bu kaçıcı uyarı
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
silinde oynamıyalım
neden var oyunlar oynamak için..!
benım için mesaj önemlı değil ..!
ha sıfır ha 5000 ne fark eder eğlenıyoruz ona baq..!
biz oynamayın demedik top onda sadece bir adet oyun ve birde sohbet konusu dönsün dedik 10 konu oyun oluyormu sence oluyor diyorsan sen eğlenmene bak ama burası bir eğlence sitesi değil farklı misyonları var bu misyonu üstlenmesi gerekenlerin başında gelmen gerken birisin ama illede ben eğlenecem diyorsan sen eylenmene devam et bir kez da uyarmak için kendimi yormıyacam demekki bu akdar algılaya biliyorsun
biz oynamayın demedik top onda sadece bir adet oyun ve birde sohbet konusu dönsün dedik 10 konu oyun oluyormu sence oluyor diyorsan sen eğlenmene bak
baq bunu bılmıyordum örenmış oldum...!
artık öle yaparız..
eleman ben sana katılıyorum oyunların kaldırılması veya kıstlanması i,çn cozum arıyorduk ve site oyun doldu mecbur bizde yazıoz
bu arada eleman ben tekmı oynuyorum oyunları sen bana dıyon ..!
bi kaç kişi beraber yazıyoduk dıkkatını çekerım..!
bende ortaya yazdım üstüne alınan sen olunca konu bizim aramızda uzadı neyse bilmiş oldunuz ona göre davranırsınız artık