özbey kız biliyor nerden nasıl sohbet ediceğini ben ona tavsiyelerde bulundum öle ikimizde kaptırdık kendimizi muhabbete öle gitti merak etme sen bidaha olmaz..
Printable View
özbey kız biliyor nerden nasıl sohbet ediceğini ben ona tavsiyelerde bulundum öle ikimizde kaptırdık kendimizi muhabbete öle gitti merak etme sen bidaha olmaz..
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rose biliyorsun az önce dediğin gib bu bizim işimiz göstermek ve yardımcı olmak istedim sadece ok biiyorsun ki bilgiler paylaştıkça güzeldir.
56 hakan 006 plakalı sarı ticari araç sağa çek ve evrakalrını çıkar
sizlerde uyuyun artık gerçi yarın pazar ama habire geyik yaptınız madem yeni gelen biri var siteyi gezdirsenize
trafik polisi geldi
Dur ben çıkarayım ehliyeti ruhsatı ve Alkol şişelerini :D
biliyorum bilgiler paylaştıkça güzeldir ama keşke bu bilgi özel mesaj olarak yazsaydınız..Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neyse tamam kapatalım bu konuyu sizin işiniz bu nede olsa..
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
;) Anlayışlı olmamız lazım bencede kapatalım konuyu
ee beni ne zaman gzdrcksnz pols abnn sözünden çkmylm tütfen ;)
seni gezdirelim hemen nereleri gezmek istersin
bilmem size brkyrm
Galiba sitede bir ben bir siz kaldık o zmn her yeri gezek