Çok güzel olmuş..
Kimin bu çalışma.. ve hangi üyeyi anlatıyor. :D
Printable View
Çok güzel olmuş..
Kimin bu çalışma.. ve hangi üyeyi anlatıyor. :D
tamamını sen mi çizdin.?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
Küçükken en sevdiğim çizgi filmlerden biri olan Dragon Ball karakterlerinden biri Son Goku.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Karakter dışında ben yaptım da karakterin orjinali 100x100 boyutundan da ufaktı yani büyütünce bozulmalar oldu doğal olarak o bozulmaları gidermek için saçını, kaşını, kulaklarını, burnunu, dudağını, gözünü tekrardan ben çizdim ama eskisinin üzerinden geçerek tabiki. Ama bu tarz manga karakterleri çizmek çok kolay.
tam süper olmuş sen bu işi süper yapıon kont abi ellerine sağlık
tebrikler
harikalar yaratıyorsun biraz ders alalım diyecem ama senin boş vaktin olsa benim olmuyor
1 saat yeterdi emin ola bilirsin :19:
Abi feda olsun sana 1 saat. :142:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
tebrikler
harikalar yaratıyorsun biraz ders alalım diyecem ama senin boş vaktin olsa benim olmuyor
1 saat yeterdi emin ola bilirsin :19:
bi gün boş vakitleri denk getirirz umarım :19:
Hallederiz abi. :154:
Bende istiyorum..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
Hallederiz abi. :154:
Eğer bi hafta sonu olursa herkesin musait olacağını düşünüyorum ilim yayma cemiyetinde projeksiyon aletide var izin vereceklerini düşünüyorum.Bilgi paylaşmakla var olur.Bilgilerimizin üstüne bilgiler katıcaz bu sayede. İnş bi gün böle bi ders almak kısmet olur
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sıfırdan yapıldığı belli zaten. örtü istediğim gibi olmadı ama paylaşayım yine de.