tahmin etmiştim cünkü pahalı bi makina hadi hayırlı olsun kullanmayı:11: öğrenince kıyak yapar bi foto cekersin:D:D:DAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
tahmin etmiştim cünkü pahalı bi makina hadi hayırlı olsun kullanmayı:11: öğrenince kıyak yapar bi foto cekersin:D:D:DAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağoL..:D:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kuLLanmasını tam anLamıyLa öğrenemedim, bi fotoğrafı şimdi de çekebiLiyorum...:D:D
yhh profesynel bi şey istiyoz:D:D: öğrenince haber veririsin.:11:Alıntı:
oLur...:D:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii ne zamn kaç yıl sonra.. ömrümüz yetecekmii?:P
çok komiksin.....:S
1 aya kaLmaz ben değiL o makineyi, fotoğrafçıda görüp "bunu nasıL kuLLanıyorsunuz??" dediğim o garip aLeti biLe öğrenirim....:D:D
iyi olr valla bi fotorafa hasret kaldık board ailece toplanırız cekersin...sendee
ben Siirt'e geLirim.. ozaman çekerim sizi..:D:D:D
tm anlaştık en akın zamanda beklerizz...
Digital reklamcılık