gerçekten çok güzel olmuşş emeyıne sağlık hele o çocukların yüz ifadelerı insanın içi acıyoo gerçekten paylaştığın için saoll :72:
Printable View
gerçekten çok güzel olmuşş emeyıne sağlık hele o çocukların yüz ifadelerı insanın içi acıyoo gerçekten paylaştığın için saoll :72:
derbeder herzamanki gibi mukemmelsin tas ve topraktan baska hic bir seyi olmayan tc vatandaslarını sadece fotolarda gordugumuzde hatırlıyoruz yazıkkk... o cocuklara neler vermek isterdim allah sahit...
benim için altın değerinde olan o yorumlarınız için sizlere en derin duygularımla teşekkür eder saygı ve sevgilerimi arz etmek istiyorum...
paylaşımların için tşkler çok güzel resimler
:212:
DeRbeDeR eline saglık cok güssel fotolar board ailesi olarak cok begendik
BAŞARILARIN devatını bekleriz
Fotolar Çok Güsel Derbeder Çok İyi Yakalamışsın Tskler Paylaşımın için
son KaDraJ'larındaki pozları bekliyoruz derberde...
derbeder keske senle beraber cıksak uzun yola coq eğlenecegımden we duygulucagımdan emınım :))
derbeder her kesin sölediği gibi çok güsel kareler yakalamaşsın .işte bizim çocuklarımız bunlar bizim kardeşlerimiz keşke elimden gelsede onlara çamurdan yapılmış araba yerine mağzada satılan araba gönderebilseydim ..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gölgem: Bir de gölgem vardı peşimde. Sana gelirken gecenin en koyusunda Birde gölgem vardı takip eden....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Modernleşti: Bir zamanlar herkesin ilgi odağıydı. Dışardan Gelen Turistlerin İlk uğrak yeriydi. Tarihiyle Bilindi Ulu Camiisi. Şimdi Daha da Modern Bir görünüme Kavuşan Ulu Camiisi. Ziyaretçi akınına uğruyor..
Söyle Ne edem: Adını Sormadım ama duruşuyla ve elindeki ufak radyosuyla halini anlamış kadar oldum. çünkü elindeki o ufak radyoda İbrahim tatlısesten Yorgunum şarkısı çalıyordu...
Yük: Yüküm ağır der amcam. yolum uzun ve çaresizim der. çocuklar evde beni bekler der ve gider. ve gider ekmek peşine. alın teriyle kazanmanın yolunu arara amcam...
1958: Geçmiş Zamanların tarihi yapıları genellikle hep Arapça yazılarla Süslenirdi Kapı, pencere ve duvarlar. Şimdilerde Sayısı Yok Olmak üzere olan Bu manzaralar İnsanların Gözdesi olmuş halinde. bu kapı tilloda olup hala tarihini korumakta.
Gün Batımı: Tillodaydık Bir akşam üstü dostlar kayalara oturmuş doğanın o muhteşem manzarasını izlerken Gün batıyordu ardından...
Nerdesin Ey yar: Artık beklemek zor geliyor acı veriyordu ayrılığın ey yar. Seni beklerken Bir de türkü dolandı dilime söyleyi verdim canözüm.
Hani sen geleceksin diye saatlerce seni beklemek sigara yakmak...
Nerdesin ey yar nerdesin canözüm nerelerde...
Küçük Derbeder: Yolda karşılaştık bu ufak gençle. benim yaptıklarımı aynen uyguluyordu elindeki digital makinayla. biraz hırçın da olsa fotoğrafını çekip adını küçük derbeder koydum...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BİTMEZ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>